Лаковe за нокти - 137

• 34 451
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Перник
Aria аз ги намирам в нашият град                   /Перник/ в повечето магазини за левче. Не съм го срещала в Лили или ДМ. Може да погледнеш в някое магазинче от този тип и в твоя град.

# 691
  • София
Скрит текст:
Cadillacquer Precious и....минавам на тъмни лакове, че отбрулих един нокът днес и ще скъся, а пък предпочитам тъмни къси нокти
Много красиво.
На живо трябва да си сложиш слънчеви очила срещу него Wink

# 692
  • София
Румяна88, може ли да споделиш от кой магазин, аз не съм ги срещнала, но може би не съм и оглеждала за лакове.

# 693
  • Перник
Имаше ги на Търговска в левчето но него май са го затворили. Последните ги взимай в магазина срещу спирката при кафе Рай, но от доста време не съм влизала в такива магазини. Мисля и, че на площада също имаше.

# 694
Тц, при нас няма такива лакове на Катрин Арли. Има няколко интересни лака, но като цяло изборът е ограничен...

# 695
Аз съм останала с впечатлението че вече го няма KA... преди го имаше в Лили, а мисля че може би и в Елитис, но от доста време не съм виждала (във Варна).

# 696
И аз мисля, че вече не ги внасят. В Бютикозметик има разни останали бройки:
https://beautycosmetic.biz/grim-nokti-c-31_83.html?filter_id=147&sort=3a

# 697
  • на последния етаж
Момичета, 'Васил' дали мога да го намеря някъде?

# 698
От снощи съм с Pink Obsession на Ейвън от гел серията, който уж е с нова формула. Много хубав и покривен цвят, но мирише странно Grinning Ще го видя колко държи, тъй като другите от гел серията, които имам, също са красиви и покривни, но на другия ден ми се белят на люспи....

# 699
# 700
Георгиева, хубав цвят.

# 701
  • Бургас
Много хубав цвят, много Георгиева и аз съм с подобен.

# 702
Pepe le pew поздравче за теб ❤️❤️В инстаграм имам много въпроси за лака Simple Smile невероятен е Simple SmileБлагодаря ❤️❤️❤️

Е това беше последната снимка с дълги нокти Sad 10 мин. След като се лакирах буквално си счупих всички нокти!!! Малкия тръгна да пада от дивана и, за да го хвана, ръката перпендикулярно (челен удър) в стената... Няма такава болка Sad Никога не съм била с толкова, мега, къси нокти...
Много свежи красоти показвате ❤️❤️❤️

# 703
За пръв път от сума ти време с лак - Fotheringhay Castle Heart
Скрит текст:

И предишния опит, на съвсем къси нокти, Trend It Up 157 - трябваха ми 3 пласта, освен на кутретата, няма да го бъде :/ На безименния е Dragon.
Скрит текст:

# 704
Оххх Anguished чак и аз усетих болката! Нищо, Маме, ще мине, ноктите пак ще пораснат. Само здраве да е. Чудесен маникюр! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт