Лаковe за нокти - 137

• 34 457
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Здравейте момичета! Отдавна не съм качвала нищо, но ви следя и си крада идейки 😘
Най-накрая доживях да си купя първите лакове на Cuccio, има намаление на стари колекции в нашия град на 3 И 6 лв. Купих Pink Champagne и снощи си намазах. Пълно разочарование. На два пласта не покрива добре, а топ лака го размаза. На 2 пръста след изсъхване се е разтекъл. На всичкото отгоре даже не ми отива изобщо този цвят 😂😂😂 Та ако някоя от вас го иска, подарявам го.

+1 хубави цветове,но ...Този. един корал имам нямат нанасяне.Няма да повторя да си взема.

# 677
Спомен от миналата година по това време.

# 678
Румяна, кой е този красавец? Страхотен е!
Лилавите лакове/брокати също са много хубави  (брокатчето го имам, но слагам само  акцент да не ме мъчи свалянето после) Blush
Грийни, Heart Eyes
Аз съм с много любим лак- Flormar Italian Travertine 356, много деликатен, ненатрапващ се, с мек перлен блясък...идеален за много късите ми нокти. Единственото което не ми допада е, че на ден 2-3 започва на някои места по краищата  (откъм кожичките) едно като отлепване, но без самият лак как да се лющи. Това ми се е случвало и с други светли лакове/желета. Някой знае ли на какво се дължи? Няма да слагам снимка, че 2 нокътя на лявата ръка са толкова къси, че не исках да скъсявам всички други дотолкова и сега ще си ходя така с различни дължини и ще слагам ненатрапчиви лакове Stuck Out Tongue Winking Eye

# 679
Долче, мисля че е от основата.

# 680
Леми, може. Обаче с други цветове лакове не забелязвам такова нещо. Само светли или желета. Ще пробвам някой път без бързосъхнещ топ лак също.

# 681
Пробвай и с друга основа, да видиш как ще е.

# 682
Да, ще пробвам. Но само лак без топ като че ли не създава проблем. Там където "свършва" бързосъхнещият топ е отделянето, ако по-близо до кожичките има само лак (без топ) там лакът си стои добре. Изобщо не ми се иска да е от бързосъхнещия топ- основи бих сменяла, но с тези топове така свикнах.. . Grinning

# 683
Побеляване ли виждаш в краищата? Случвало ми се е и на мен, и честно казано не съм открила причината досега. Подозирам, че може и да е от основата, в последните месеци съм със Сали Хенсън и нямам такива случаи. Предните години все редувах основи на ГР и Римел и се случваше често. Май не беше само при светли цветове, но на по-тъмните не се вижда.

# 684
Да, точно като побеляване е. На светли  (но по-ярки и покривни) цветове не се случва. Само на лакове тип желе, полупрозрачни, много светли с или без перлен ефект...На Флормар фул калър например не съм забелязвала такова нещо, дори и на светлите. Но те са си доста плътни и покривни лакове.
То това побеляване аз си го забелязвам, не е нещо заради което да изтрия лака, но е дразнещо Grinning

# 685
  • Перник
Долче мисля, че съм го показвала и преди. Catherine arley 715 e.

# 686
  • София

Cadillacquer Precious и....минавам на тъмни лакове, че отбрулих един нокът днес и ще скъся, а пък предпочитам тъмни къси нокти

# 687
Къде ги намирате тия хубави цветове на КА 😒 В нашия квартален магазин има съвсем малък избор, а не са никак лоши лакове.

# 688
Голям мързел ме е хванал напоследък за лакиране, а съм натрупала бая лакове за проба Simple Smile

Най-после и аз се сдобих с прословутия Бел 65 Yellow Heart

Скрит текст:

Мини Катрисчето от Дисни серията:

Скрит текст:

И добре познатият Василчо Simple Smile

Скрит текст:

# 689

Cadillacquer Precious и....минавам на тъмни лакове, че отбрулих един нокът днес и ще скъся, а пък предпочитам тъмни къси нокти
Много красиво.

Общи условия

Активация на акаунт