Лаковe за нокти - 137

• 34 489
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

И аз да питам за ментовото зелено на Есенс - покривно ли е? Защото го заглеждах, заглеждах и накрая взех подобно на Флормар, но то едва става с 3 пласта, а за мен 3 са прекалено много Stuck Out Tongue (По принцип харесвам тъмни цветове и само от време на време напоследък пробвам по-светли, може би за повечето от тях нуждата от повече пластове е нормална? Не знам.)

# 661

И аз да питам за ментовото зелено на Есенс - покривно ли е? Защото го заглеждах, заглеждах и накрая взех подобно на Флормар, но то едва става с 3 пласта, а за мен 3 са прекалено много Stuck Out Tongue (По принцип харесвам тъмни цветове и само от време на време напоследък пробвам по-светли, може би за повечето от тях нуждата от повече пластове е нормална? Не знам.)

Да покривно е, още с първото нанасяне покрива плътно и добре нокътя. Stuck Out Tongue

# 662
  • Пеликания
Този на City Color е малко между розово и лилаво, нов ми е още нямам впечатление как ще се държи, ще споделя по нататък.
В момента City Color са намалени в DM.
А този ментовия на Essence е точно както го описваш, на снимката и двата изглеждат различно.
PPS покривен и този на Essence, но аз винаги нанасям по 2 слоя.
Скрит текст:
Със светкавица

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 17:49 от MarieSt

# 663
Благодаря, ще се ходи явно утре до Лили Grinning
Два слоя слагам и аз, но ако има нужда от трети почвам да се изнервям повечко Smirk

# 664
Аа, трябва ли му трети слой на някой лак, го разкарвам, и аз нямам нерви. : ))

# 665
Момичета! Страхотни сте! Georgieva останаха ми очите! Аз съм на скучна сива вълна ( с досадница) хич ме няма напоследък Sad Съжалявам за теракота, но само там имаше слънце 😄

# 666
  • София
Brainbug,много ми харесва.С шаблон ли го прави?

# 667
Ама как скучна? Толкова е елегантен този маникюр!

А иначе, да, на Кели това ѝ е работата...да показва лакове Grinning Ако имам друг живот, ще искам да работя това и аз Grinning

# 668
Изгледах видеото, показано по-горе. Вие така ли лакирате, струва ми се, че дебело слага. Ако се намажа така няма да има изсъхване.

# 669
Натуся,благодаря! Печат е Simple Smile AraBesqUe   Sparkling Heart- скучничко ми е на мен... Всеки път като ви видя цветните маникюри и се надъхвам и си казвам, че другия път ще се свежна и накрая нищо общо Satisfied Мисля, че съм в маникюрна депресия... Grin

# 670
Изгледах видеото, показано по-горе. Вие така ли лакирате, струва ми се, че дебело слага. Ако се намажа така няма да има изсъхване.
Да, аз обичам да е тлъстичко Grinning А пък и понякога самите лакове са малко калпава консистенция, дето ако го нанесеш тънко, става на петна. С бързосъхнещ топ нямам оплаквания за съхненето.

# 671
+ 100 ! И аз си се потретвам, от ученичка още. Задължително. Абе тлъстичко, на богато. Grinning

# 672

Coral Galaxy G06

# 673
  • Благоевград
Здравейте момичета! Отдавна не съм качвала нищо, но ви следя и си крада идейки 😘
Най-накрая доживях да си купя първите лакове на Cuccio, има намаление на стари колекции в нашия град на 3 И 6 лв. Купих Pink Champagne и снощи си намазах. Пълно разочарование. На два пласта не покрива добре, а топ лака го размаза. На 2 пръста след изсъхване се е разтекъл. На всичкото отгоре даже не ми отива изобщо този цвят 😂😂😂 Та ако някоя от вас го иска, подарявам го.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт