Лаковe за нокти - 137

• 34 485
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Тъмно лилаво от мен:

Нещо ме беше обхванала апатия и изкарах 4-5 дни без лак.

# 646
# 647
Чак са почнали да се разделят някои. Не знам, не ме блазнят такива колекции. Но пък аз съм скучна, харесвам се само в червени и розови цветове, с триста зора слагам по някой различен и на втория ден го трия.

# 648
Толкова лакове...просто няма какво да ги правиш.

# 649
Да, така е, бройката е безумна. Но пък тя това работи Grinning Може би е единствената блогърка, която следя, правеща ревюта на лакове. Някак най-адекватни ми се виждат нейните.

# 650
# 651
Не съм я срещала из ревютата, но аз и вече почти не гледам. Арабеск, може ли линк извън Инстаграм?

# 652
# 653
Тъй като времето взе да се оправя, реших да запролетя с любим люляков цвят ♥ Лакът е на Флормар Фул колор FC38 ♥ Коментирали сте топ лаковете - в момнта съм с Продижито на два пласта и нямам проблеми. Вече като почне се сгъстява почва да се нанася малко гадно, но с разреждане се оправя. ГР куйк драй също ми е любим ♥

# 654
Момичета,

Много моля да ми препоръчате хубав топ лак и основа, лака на 3тия ден се лющи, а с основата на есенс с екстракт от лимон направо като люспа се бели целият нокът. Не съм доволна от топа на есенс и на Голден Роуз продиджи гел ефект, правят балончета, също на She имам пак стават балончета.

Мисля дали да не пробвам Евелин или Голден роуз куик драй. Може и нещо от високия клас, ако имате нещо да ми препоръчате.

Аз харесвам топ лака на Golden Rose Quick Dry. При мен изсъхва до 15 минути. За основа използвам заздравителя на Eveline 8in1. Наистина много зависи и от състоянието на ноктите. След като махнах гел лака, обикновен лак ми се задържаше 2 дни. Дадох им почивка, мазах с масло и заздравител и сега лака ми издържа доста повече.

# 655
  • Пеликания

Скрит текст:

# 656
Много сладка комбинация от цветове Heart Напомня ми на сладкарница Grinning

# 657
Ако Това и е работата на момичето разбирам. Но се замислих ,как ли ще  реагира моя мъж 😁😁😁И сега казва,че.имама много, а те са около 30.😁😁😁

# 658
Опитвам се да се сетя кои нови колекции мернах към 1 часа сутринта, докато се опитвах да се приспя!

Hmmm, не намирам снимка на цялата колекция - OPI Muse of Milan Fall/Winter 2020... както и да е, рано ни е за есенни лакове, пролетно летните на ОПИ (Мексико 2020) приличат ужасно много на по-миналогодишната пролетно-лятна колекция (Лисабон 2018)

Новите Cirque Colors гледахме ли? Същата КelliМarissa с колекцията - на нея все пак това и е работата!

# 659

Май всички сме на лилава вълна Grinning

Аз съм с номер 24 на City Colour, в началото мислех, че нещо във формулата му не е ок защото ставаше на балончета, ами оказа се от топ лака..сега съм с Куик драй на ГР препоръчан ми от момичетата и е супер. Тази серия имат страхотни цветове,  MarieSt доволна ли си от този цвят тъй като се блазня да си взема още някой от City Colour? Това ментовото зелено на есенс ли е понеже по номер имам същото, а на снимката изглежда по-синкаво? Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт