Лаковe за нокти - 137

• 34 489
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Мдааа, други момичета преди бяха казвали същото и те Frowning1 Ами нищо, ще ги видя, поне само два поръчах, че да не си бкъскам главата после Grinning

# 631
Когато нанасях лака първия път не ми се стори непокривен, пък и бях споменала, че мога да пробвам без основа как ще бъде. Днес сутринта изтрих розовия лак, защото се беше пообелил и на един пръст пробвах Ейвънския.
В никакъв случай не бих го описала, като непокривен. Дори бих казала, че очаквах по-лека покривност след двата коментара тук в темата. За да може да си прецени всеки за себе си, направих няколко снимки. Първата снимка е един пласт, на втората вече са два, бих казала, че почти напълно се доближава до цвета, който се вижда в шишенцето.
П. П. - Извинявам се за нелакиранете ноктенца, които се подават тук там 😄😄 Тепърва ще махам този експеримент и започвам с цялостно лакиране. 😄

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 10:27 от .. attractive ..

# 632
Не изключвам варианта да ума разлика в партидите. Нищо, че са нови лакове. А може и отделните цветове да са с различно качество. И това сме го виждали Grinning

Някой търсеше скоро май такъв цвят или се лъжа?
https://www.instagram.com/p/B_4wYQSDoL_/?igshid=1kxt31biri34c

Много е покривен и лесен за работа, онзи ден го награбих. Взех и нюда 101, да не остана по-назад Joy

# 633
Heartpulse Дааа, аз бях! Взех го и аз този, точно утре мислех да го пробвам.
Иначе исках да споделя като цяло за Bel London - в началото изобщо не бях доволна от трайността, но сега още съм с жълтия 65 (е, вече имам оголени връхчета) вече 6ти ден. Определено много зависи и от състоянието на ноктите към момента, не само от самия лак. Flowers Hibiscus Ще вземат да ми харесат, пък и са сууупер бюджетни Stuck Out Tongue

# 634
Момичета,

Много моля да ми препоръчате хубав топ лак и основа, лака на 3тия ден се лющи, а с основата на есенс с екстракт от лимон направо като люспа се бели целият нокът. Не съм доволна от топа на есенс и на Голден Роуз продиджи гел ефект, правят балончета, също на She имам пак стават балончета.

Мисля дали да не пробвам Евелин или Голден роуз куик драй. Може и нещо от високия клас, ако имате нещо да ми препоръчате.

# 635
Препоръчвам бързосъхнещия на ГР и миракъл на Перфект. От по-скъпите съм пробвала Еси, но ефекта беше същия като ГР, но цената в пъти по-висока.

# 636
+1 за бързосъхнещия на GR, родих се с него

# 637
UV топа на Perfect, както и Perfect Speed Dry, но при мен UV е по-добър. И двата обаче не са винаги налични по магазините :/
Regenеrating base, пак на Perfect, с розово масло.

Лаковете на Perfect не са много трайни при мен, но засега основно техните основи и топовете харесвам (откакто Есенс си развалиха топа).

# 638
Аз съм много доволна от бързосъхнещия топ лак на Фаберлик. Маникюра ми издържа по седмица. Съхне наистина бързо. Има хубав блясък - на снимките, които качвам не личи, но на живо изглежда сякаш съм с гел лак. С него лака не се отдръпва.
Използвам го вече два месеца и половина. Сгъстил се е малко, но все още може да се използва без да става на балончета.
Ползвам го в комбинация с основата на Фаберлик.

# 639
Аз съм много доволна от бързосъхнещия топ лак на Фаберлик. Маникюра ми издържа по седмица. Съхне наистина бързо. Има хубав блясък - на снимките, които качвам не личи, но на живо изглежда сякаш съм с гел лак. С него лака не се отдръпва.
Използвам го вече два месеца и половина. Сгъстил се е малко, но все още може да се използва без да става на балончета.
Ползвам го в комбинация с основата на Фаберлик.

Къде се продава?
Мерси!

# 640
  • София
Купих си нюд, който според мен би бил прекрасна основа за френски. Ще го покажа, но имайте предвид, че махнах всякакви гелове и ноктите са чупливи и изрязани до дъно, освен това постоянното киснене в мивката, дезинфектанти, почистващи препарати направо ми разказаха играта на кожата на ръцете и на ноктите. Което ме подсеща да питам кремовете за ръце Дав хубави ли са?
Извинявам се за грозната гледка. Тук е на един пласт. Няма да го повтарям, защото точно това търсех като ефект.

# 641
Фаберлик е руска марка от типа на Avon. Поръчвам през моя колежка.

# 642
Момичета, ползвайте ги тези ръкавици, всичката химия разказва играта на кожата. После и крем не може да я оправи.

# 643
Фаберлик е руска марка от типа на Avon. Поръчвам през моя колежка.

И аз съм си поръчала бързосъхнещия. Blush

# 644

Общи условия

Активация на акаунт