Лаковe за нокти - 137

• 34 498
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Леле... как изобщо имаш нерви да се занимаваш с такива кози.. разбирам веднъж, ама то тя тази е безобразна..
Аз ако съм, направо ще я докладвам някъде в КЗП или където може..

# 616
  • Prismatica Aerie
Между другото, на Cuticula ползвам от два месеца базата им за пожълтели нокти- тя е лилава и на два пласта си покрива идеално като лак. А и мирише страхотно- иде ми да си изям пръстите 😛
Оо, на Cuticula имам nail tape - Pumpkin Hazelnut Latte, наистина ти се иска да го опиташ на вкус!

Унгарската овца се доказва като инфантилно-нестабилна личност и си е приключение да се разправяш с нея! И като единствен снабдител за Европа, си позволява да се държи нахално. Confused А сайтът като цяло е мега зле.

# 617
  • София
Благодаря. Ще потърся Чайната, уникална е!

# 618
Сутринта успях да си открадна малко време за нокти 😄😄 после цял ден снимам ли, снимам и се мъча да уловя как реално изглежда. На средния и на безименния е, нещо като пясъчен glitter. На снимките смятам, че така и не можах да му уловя чара.

# 619
Ох, вижда му се чарът...и на орхидеите също! Heart Eyes

# 620
  • Бургас
attractive, страхотно се е получило.Yellow Heart

# 621
Благодаря момичета! Ааа Долче, всичко снимано с орхидеи някак ми изглежда по-красиво. Мисля, че са ми слабост. ❤️🌸

# 622

Унгарската оффца я гони до край, това е абсолютно безобразие!

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 17:03 от Agent Provocateur

# 623
А кой е този розов пясъчен глитър? Чуден е Heart

# 624
А кой е този розов пясъчен глитър? Чуден е Heart
Лака е Ейвънски. Ползвам го за първи път и е с розова основа на снимките /цвета на другите нокти/ и все още не знам дали е покривен, и от колко пласта ще докара цвета от шишенцето. Ако ти е интересно утре, когато го изтрия ще пробвам от колко пласта покрива напълно. 😊 Иначе ето го:

# 625
Много е хубав! Аз чакам два от серията, но даже не помня кои бяха. Чрез моя позната ги поръчах на една нейна колежка, тя пък беше хоум офис... Вероятно чак след седмица ще ги получа.

# 626
нещо семпло от мен:)

# 627
  • София
В унисон с мрачното време. Нещо от архивите Stuck Out Tongue Winking Eye Флормар 418 Heart

# 628
  • Пловдив
Аз от тези лакове на Ейвъв съм разочарована, очаквах покривност, която не притежават.

# 629
  • София
Купих всички лакове от тази серия на Ейвън. И аз съм разочарована. Нямат добра покривност. Трябва задължително лак за основа. Иначе са много красиви. За трайност - при мен издържа 7 дни.

Общи условия

Активация на акаунт