Лаковe за нокти - 137

• 34 500
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Здрaвейте,много обичам да стоя в тази тема.

Не са ,като вашите красоти Heart Exl

Днес съм в унисон с времето.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 14:01 от romanti4ka

# 601
Благодаря ви момичета за съветите Flowers Hibiscus

# 602
  • София
Намерих си стара снимка. Имате ли предложение за подобен лак ? Това беше някакъв китаец, дето миришеше убийствено зле.

# 603
Пак съм до дъно, ама много ми харесват къси ноктета Laughing Пък и вчера се отчупи едно ъгълче и нямах много избор Laughing

# 604
  • Prismatica Aerie

# 605
Нещо все не стигам до лакиране, та спомен:

# 606
  • Пеликания

Скрит текст:
GR RICH COLOR 63
Catrice glam 02

# 607
Намерих си стара снимка. Имате ли предложение за подобен лак ? Това беше някакъв китаец, дето миришеше убийствено зле.

Сещам се за тези:
China Glaze Flip Flop Fantasy:

мисля че Леми и Ивчето го имат, имам някакъв спомен, че има разлика в партидите, може и да е спрян, някой по-запознат ако желае да се включи с отзиви Simple Smile
Maybelline Bleached Neons Coral Heat  - този със сигурност е спрян, но се намира, аз лично го срещам отвреме навреме из магазините:

Rimmel 60 Seconds In Style Coral - този е любимият лак на една моя приятелка, наживо стои като млечен неон, на снимка не личи колко е ярък и неонов:

# 608
Кристал, за Flip Flop си спомням, че се коментираше за разлика в партидите : ))
https://www.pinterest.es/pin/646407352737501732/
Иначе моят е друг, малко по-различен е от търсения:

Скрит текст:

# 609
Flip Flop Fantasy в оригиналния си вариант е ЛАКЪТ! Уникален и неповторим светещ просто!
Но имали проблем с пигмента и в момента версията му няма нищо общо- една такава убита е...

Унгарската овца този път счупи тъпомера! Направих поръчка в четвъртък, когато пусна новите ПП- поръчката има от тях, но и от други лакове. Тогава тя имаше и код за отстъпка в сайта. Моята поръчка беше за 111Евро- съответно 15% отстъпка. Пишеше тя тогава, че не важал кода за новите ПП- ок. Съответно пускам си поръчката, ама нейният код начислил отстъпка на целия ордер.
Чакам аз от тогава да ги прати- нищо. Пиша и днес да я питам какво става- тя най-нагло ми отговаря, че съм ползвала код за 15 %, ама не трябвало да ползвам такъв Astonished , и че кода не важал за ПП,та трябвало отделна поръчка защото кода ги бил хванал Astonished. И чакала да доплатя разликата- ама неупоменава колко, къде, как, няма извинение- нищо!
Зададох й въпроса защо клиента трябва да е този, който да я гони нея за поръчката си, а не тя да уведомява. Защо не си е сетнала сайта да работи с кодовете както трябва, вкл. да не намалява продукти, които не трябва- и защо тя като знае, че явно не може да поддържа магазина си правилно поне не уведомява клиентите си...
Толкова съм й бясна, че сега й пуснах един диспут в Пейпал Rage

# 610
  • Варна
Много неприятно, за пореден път! Най-глупавото е, че тя не уведомява за проблем, а клиенетът стои и си чака пратката след 3 дни, както е платил. Ужасна е, но няма алтернатива за директна доставка и се възползва от това. Щом поръчката е била на такава стойност, поне БД има ли? Щях да поръчвам и аз един СП, но ще изчакам и други интересни неща лятото и тогава.

# 611
Леми, очичките ми останаха в този уникален лак! Heart
Като ви чета и си мисля.. .добре, че не се занимавам с овци! Rage Не е нужно да си много умен, за да си коректен с клиентите...

# 612
Имаше безплатна доставка, ама какво от това, като е нагла и иска да пускам отделна поръчка за ПП, и да си платя 8Е там ?!?
Тъпо парче тази, спор няма...
Хаха- сега ме е заплашила , че щяла да отговори в Пейпал чак на 25- ти Май, когато изтича времето за отговор по диспута, и щяла да прецени колко ще ми върнела, и щяла да ми анулира поръчката и акаунта заради това и за злоупотреба с кода. Нямам думи просто...

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 17:20 от nadia23

# 613
  • Prismatica Aerie
Много е зле тази, каква злоупотреба с кода - щом ти е хванал, ти какво си виновна! Flushed

# 614
Да де, и аз това й отговорих. Предупредих я да не ме заплашва, защото е смешна и губи клиенти с нелоялни търговски практики, и други приоми, които са забранени в ЕС.
Сега беснее, че тя ме била уведомила, и ми била написала дълъг имейл, а аз съм била груба и съм отворила диспут, и повече да не съм й пишела на имейла 😳
Чудя се как такива “търговци” имат клиенти- тива не й е първата излагация.
Rainbow-connection ще ми приема парите с усмивка 🤣
Между другото, на Cuticula ползвам от два месеца базата им за пожълтели нокти- тя е лилава и на два пласта си покрива идеално като лак. А и мирише страхотно- иде ми да си изям пръстите 😛

Общи условия

Активация на акаунт