Лаковe за нокти - 137

• 34 476
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Пени, много нежно и приятно.

# 46
  • В полите на Пирин планина
Малко розовко:

# 47
  • София
Ето го и моят холо маникюр от вчера. Намирам голяма разлика в издръжливостта на 05 и 06 от холо серията на ГР - 05 при мен издържа около 5 дни, а 06, с който се намазах вчера, вече е с обелени връхчета Sad

# 48
И най - после дълго чакана "Елисавета" ♥ На живо е страхотна ♥

# 49
Пени, върху основа ли е глитърчето?

# 50
Ето го и моят холо маникюр от вчера. Намирам голяма разлика в издръжливостта на 05 и 06 от холо серията на ГР - 05 при мен издържа около 5 дни, а 06, с който се намазах вчера, вече е с обелени връхчета Sad

Тази покривност с колко пласта я докара? С две нанасяние при мен съм далеч от тази покривност, а три не мога да успея да ги дочакам да изсъхнах, дори с изсушител. 😄

# 51
Пени, върху основа ли е глитърчето?
Да, върху основа е. Лакчето е Golden Rose ice chic 12.  На живо е още по-красив цвят.
Lemy, благодаря 😘

# 52
  • София
Тази покривност с колко пласта я докара? С две нанасяние при мен съм далеч от тази покривност, а три не мога да успея да ги дочакам да изсъхнах, дори с изсушител. 😄
С 3 нанасяния. Използвам бързосъхнещия топ на СНБ и съм много доволна - не ми се налага да чакам много време да изсъхне лака. Но покрай тази социална изолация открих, че най-много обичам да се лакирам определени дни сутрин, точно преди едни екипни информативни срещи, в които лакът ми си съхне на воля Grinning Явно когато се върна на работа в офиса, определени лакове ще трябва да ги "пенсионирам", защото няма да имам време да ги чакам да съхнат Grinning

# 53
Благодаря за темичката, Миленка Flowers Hibiscus

# 54
Уау! Жесток цвят! Аз бих го носила и без декорации, ужасно красив! 💕

# 55
Колко му е да я залича, Арабескче Joy Много благодатен лак Heart

# 56
  • Пеликания

Catrice Spectra Light
03 Irregular Galaxies и 05 Holo Enchantment
Скрит текст:

# 57

Скрит текст:

Лакирах се, и ми излезе спомен, явно по това време на годината ме влече към този лак:

# 58
Леми, този лак, със зелено не бих се сетила да го комбинирам, обаче ти се е получила страхотна комбинация.

# 59
Леми, признавам, че зеленото никак не е мой тип, обаче Чайната е страхотна! Heart А и с теб явно днес сме мислили еднакво Grinning Ето ме от сутринта https://www.instagram.com/p/B-sMqb4jC9F/?igshid=1r2cz12cb21bx

Общи условия

Активация на акаунт