Лаковe за нокти - 137

• 34 281
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
...а топ е куик драй на ГР. Него го подозира, че от лакомия да е лъскаво сложих три пласта😂

Дам, от него е. Когато си сложа повече от 1 пласт, винаги така ми пада на цяла люспа лакът. Unamused

Ари, не се впрягай, ако случайно го намериш, сподели Smiley

# 31
  • София
Привет,
Досега се лакирах с гел лак, но ускам да се върна на обикновените лакове, може ли да ми препоръчате марка дълготрайни, издръжливи 😀 Мноооого благодаря предварително!

# 32
  • София
Привет,
Досега се лакирах с гел лак, но ускам да се върна на обикновените лакове, може ли да ми препоръчате марка дълготрайни, издръжливи 😀 Мноооого благодаря предварително!
Привет, за съжаление няма как да ти кажем кои лакове издържат по много. При мен лично една марка може да издържи 2 дни, а може и 4 часа. Всичко е до нокътна плочка, до база и топ лак. Аз поне съм на проба и грешка.

# 33
  • София
Да, разбирам, че е така. Ще експериментирам и аз. Благодаря все пак 😀

# 34

Maybelline Color show 59, Декорация ваденки
https://www.instagram.com/p/B-oXwRMDnkn/?igshid=k320p1rpr20i

# 35
  • Варна
Страхотен Великденски gem на A-England:

# 36
Моята кутия от Nailbox е с черно-бели стикери, ако някой се интересува по-късно мога да кача снимка.

# 37
# 38
А иска да видя снимки и на други поръчали кутията Nailbox много ми е интересно какво има при вас!!!! Любопитка Simple Smile

# 39
  • София
Очите ми останаха в този маникюр!! Ще търся и двата лака. Много ми харесва, много Heart

От мен един розов нюд, който ми е любим. А блестящия Катрис ме отвя. Не очаквах да е толкова плътен и красив!

# 40
  • Пловдив
Един Кико, който хич не е траен при мен

# 41
  • София
Идвам тук, че нали се заседях вкъщи и се правя през 2-3 дни. Толкова ми държи лак на мен, каквото и да правя.

# 42
Ето я моята Nailbox
Скрит текст:
тази дългата полираща пила не се вижда, но е същото като в другите кутии.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 01:41 от amini

# 43
  • на дъното
Кой е глитъра? Благодаря 🤗

# 44
Кой е глитъра? Благодаря 🤗
Essence, номер 11 my sparkling darling 😘

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 22:10 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт