Лаковe за нокти - 137

• 34 273
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Мисля, че дори гел лаковете няма да издържат дълго при постоянно носене на ръкавици.

# 16
И на мен така ми се струва честно казано.

# 17
  • София
Мисля, че дори гел лаковете няма да издържат дълго при постоянно носене на ръкавици.
За гела не знам, но гледам какво става с лака ми, когато отида да пазарувам с ръкавици. Просто няма спасение, пак аз не вися с часове в магазина. Така че не мисля, че за цял ден стоене с ръкавици ще има решение.

# 18
  • София
Разбирам защо ти е любимец! Стои страхотно на ноктите ти ❤️💅
Мерси Heart
Ами трябва нещо за повдигане на настроението, че иначе......
А относно издръжливостта на лаковете при ползване на дезинфектанти и ръкавици е мисия невъзможна. И при мен откакто се налага да ползвам тия неща по-бързо се съсипва лака Cry
Но ще продължавам да си се лакирам, за да си повдигам духа Hands Nail Care

# 19
Благодаря за новата тема. Аз все още съм със слънчогледите, но тези дни сигурно ще мацна нещо ново.
bl00d... Влюбих се в прекрасният ти маникюр.

# 20
Понеже Джулс спомена любимци, а и да се запиша с нещо все пак, ви показвам любимеца на моето сърце. Не вярвам, че ще обикна друг лак така 😁 OPI Siberian night ❤

# 21
Миленка, благодаря за темата... Утре ще се разпиша с маникюр ❤️❤️❤️От ръкавиците спасение няма... 😢

# 22
И аз с коледен лак;)

# 23
Ари, а брокатчето? Thinking

Вчера си взех един нормален за сезона нов цвят, розовко едно Флормарско. Ще го пробвам днес.

# 24
  • Стара Загора
От мен един розов нюд, който ми е любим. А блестящия Катрис ме отвя. Не очаквах да е толкова плътен и красив!

# 25
  • София
Благодаря за темата Simple Smile Аз днес или утре ще се разпиша с маникюр, но няма да е нещо невиждано - 06 от холосерията на ГР.
За жалост, май няма лак, който да издържи на ръкавиците. Всичките ми познати, чиято професия изисква непрекъснато носене и честа смяна на ръкавиците, минаха на гел + гел лак (споделяха, че дори гел лака не издържа много).

# 26
Мерси за новата тема!
Арабеск, късметлийка си, аз търся спирт, но няма. Simple Smile)

# 27
Благодаря за новата тема ❤
Червеното от миналата замина точно след снимката -  палецът се обели на цяла люспа😨 Направо се втрещих, тъй като до сега цял да падне лакът като изкуствен нокът, не ми се беше случвало....Разгледах и другите и всичките без усилия се отлепиха по същия начин все едно съм с отлепваща база. За основа сложих за пръв път заздравител на Катрин, а топ е куик драй на ГР. Него го подозира, че от лакомия да е лъскаво сложих три пласта😂 После намазах всичко в червено, но днес месец пита и пак се обели малко, та изтрих. Сега си чакам Елисавета, която днес трябва да дойде. Довечера ще я мисля с какво да я съчетая и утре ще показвам 😉

# 28
Арабескче, нямам никаква идея кой е другия лилав, но ще се разровя във кутиите да видя какво имам като лилав брокат и ще постна. Снимката е на 2-3 години и изобщо не знам дали го имам още.

# 29
В магазините на СВА са заредили няколко вида спирт, дезифектанти и други актуални артикули.

Общи условия

Активация на акаунт