Лаковe за нокти - 137

• 34 486
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Много свеж пролетен цвят.

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 22:20 от Kristina Lazarova 602511

# 61
Момичета, прекрасни сте Heart
Леми, кой номер е това зелено? Не са ми любими четките на тези лакове, но зеленото е много свежо Blush А какви дълги нокти си имала.... Grinning
Арабеск, Bright Azalea е един от любимите ми лакове Heart Eyes Не мога да го сбъркам Stuck Out Tongue Winking Eye
Мен ме мързииии....Още си стоя с пепелно розовия лак Joy

# 62

Ми аз ей такво искам... Направо си точка лиги и сълзи... ❣️❣️❣️

# 63

Скрит текст:

Лакирах се, и ми излезе спомен, явно по това време на годината ме влече към този лак:

Леми, толкова свежо ти се е получило, влюбих се от пръв поглед в този маникюр. Неоновите цветове са ми такава слабост,просто очите ми останаха. ❤️❤️
П. С. Кристина формата на ноктите ти е страхотна.

# 64
Маме, това термо лак ли е?

# 65
Маме, не плачкай! Тези лакове са красиви, но нямат махане, уджаст просто Stuck Out Tongue Winking Eye

# 66
Мамето ще си купи топ лак Есенс за основа и няма да го мисли! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 67
Мамето ще си купи топ лак Есенс за основа и няма да го мисли! Stuck Out Tongue Winking Eye

Ми да! JoyJoyJoy

# 68
Термо, Термо... И си плакна и си гледам!! И на тези в Америката само заради лаковете им завиждам 😆😆😆

# 69
Здравейте! Имам нужда от помощ 😊 препоръчайте ми било то лак или основа, която да издържа 11 ч. в ръкавици, които се сменят на 3 ч .🤔.
Работя на извънредни смени и част от екипировката ми довършва ноктите 😔.А така бях ги задържала хубави нооо.Ще ви бъда благодарна😊  Бъдете здрави🤗
Здр макар и с негативно мнение, при мен нищо не помага. Но най- ок ми е Микросел само, или в комбинация с друг лак. Максимума ми е три дни, а и по схемата. 🙂

# 70
Lemy, страхотен лак и нокти Two Hearts

Скрит текст:

Скрит текст:

Лакирах се, и ми излезе спомен, явно по това време на годината ме влече към този лак:

Малко лаически въпрос, но как правиш тези красиви цветя?

# 71
Благодаря момичета!
Туту, явно покрай това извънредно положение ме избива на нетрадиционни комбинации 😸
Арабеск, от времето е вероятно : ))
Долче, хаха, да, чак се чудя как съм стояла с толкова дълги нокти, сега малко да ги пусна и ме дразнят вече, може би е въпрос на навик. Ето го лака, но да знаеш не е покривен, при мен е два слоя върху слой бял лак.
Скрит текст:
Атрактив, споделяш моята страст Heart, още малко да се затопли времето, и вадя и останалите ми неончета Stuck Out Tongue Winking Eye
Спайка, това са ваденки, от китайските магазини или Алиекспрес. Simple Smile

# 72
Мерси, Леми. Hug Бих се жертвала с този лак заради цвета. Гледах подобен цвят на Катрин Арли преди време в кварталното левче, но не съм сигурна, че ще е по-покривен...Аз също обожавам неончета, ама и те са си за обожаване Heart Eyes

# 73
  • Перник
S-he 020

# 74
и след месец нещо много обикновено

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт