Лаковe за нокти - 137

• 35 026
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Brainbug, много красиво Heartbeat Heartpulse Revolving Hearts

# 106
  • Пловдив
Тези лакове на Кучо, какви пари са, че в сайта не ми паказва цена.

# 107
bl00dflowerz благодаря! Heart

# 108
Много сладко е станало според мен лилаво и синьо Heart

# 109
  • Кюстендил
Сладурки,прекрасни да ви кажа че този топ ми стана любим. Много бързо изсъхва и съм много доволна

# 110
Да, и за съжаление много бързо се сгъстява и става на сопол.. поне с моя стана така. Confused

# 111
Сладурки,прекрасни да ви кажа че този топ ми стана любим. Много бързо изсъхва и съм много доволна
Радвам се, че го одобряваш, защото мисля следващият да ми е точно този. Отдавна го заглеждам Grinning
Момичета, уникални сте! Нямам думи! И сивите нюанси, и декорациите, а комбинации ризово-синьо-лилаво са ми любими дори и за грим Heart

# 112
Снощи не ми остана време за лак и се намазах в ранни зори. Естествено, омазах доволно. Лакът е Бел 102.

# 113
AraBesqUe , благодаря! Flowers Hibiscus Свежарско се спретнах, че пак залитнах по тъмното ама си викам стига!Пролет е! Simple Smile Иначе за топа аз си използвам на GR Prodigy топа по ваша препоръка и съм доволна, не се сгъстява за сега и не се напуква, съхне бързо.

# 114
Добро утро! Заострих ноктите Grinning Лакът е Голдън Роуз холограмче 05 Heart
Ръцете са омазани с масло за нокти обаче и лъщят странно, май трябваше да намажа с крем... Grinning

Скрит текст:

Танч, много нежно и свежо Heart Eyes

# 115
  • София
Наскоро правих поръчка от Лили и днес пристигнаха няколко красоти, които, честно казано, си представях мааалко по-различно. Нямайки търпение да пробвам, директно изтрих стария ми лак и намазах Flormar, JL03 Coral red. Очаквах да е по-оранжев (защо пък трябва да прочета името), но строи много красиво.
Скрит текст:

П.С. Съжалявам за снимката, не успях да кача по-прилична от телефона.

# 116
Наскоро правих поръчка от Лили и днес пристигнаха няколко красоти, които, честно казано, си представях мааалко по-различно. Нямайки търпение да пробвам, директно изтрих стария ми лак и намазах Flormar, JL03 Coral red. Очаквах да е по-оранжев (защо пък трябва да прочета името), но строи много красиво.
Скрит текст:

П.С. Съжалявам за снимката, не успях да кача по-прилична от телефона.
Този и аз го имам и наистина е много красив. А лятото на почерняла ръчичка е още по-прекрасен ♥️

# 117
  • София
Вчера сутринта се лакирах с essie 830 и Бел 81. За съжаление днес или утре ще ми се наложи да го махна. Успях да го снимам преди да е изсъхнал и не съм почиствала нищо.
Скрит текст:

# 118
  • Перник
Flormar 320 Rose Taboo
На слънце:

И на сянка:

Онзи ден от ДМ взех този лакочистотел и много ми хареса. Досега не го бях пробвала, безацетонов е, с плодов аромат и хидратиращо масло.
.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт