Лаковe за нокти - 137

• 35 041
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Спомних си, че не показах Февруарския любовен маникюр 😝💗 -Masura Doll House:

https://www.instagram.com/p/B-yJgdgj6lt/?igshid=15cgzdjj64afl

# 121
# 122
Здравейте, момичета! От около година не съм се лакирала сама и имам нужда от препоръка за конкретна марка и цвят в нюд нюанси. Преди така и не успях да намеря подходящ - обичайно бяха трудни за нанасяне и съхнене, с твърде течна текстура. Ще съм ви благодарна за препоръки! 🤗 С топ лак разполагам с "Перфект", чисто нов, това имаше в най-близката дрогерия, основата, която ще използвам е на "Евелин". Също да попитам в ДМ има ли аксесоари за нокти - стикери, ленти и подобни?

# 123
  • София
Здравейте, момичета! От около година не съм се лакирала сама и имам нужда от препоръка за конкретна марка и цвят в нюд нюанси. Преди така и не успях да намеря подходящ - обичайно бяха трудни за нанасяне и съхнене, с твърде течна текстура. Ще съм ви благодарна за препоръки! 🤗 С топ лак разполагам с "Перфект", чисто нов, това имаше в най-близката дрогерия, основата, която ще използвам е на "Евелин". Също да попитам в ДМ има ли аксесоари за нокти - стикери, ленти и подобни?
Нюдовете не са моята бира и за тях нямам мнение. Що се отнася до питането на стикери и т.н. в ДМ, не, няма. И в Лили няма. Лично аз поръчвам от Али експрес, момичетата коментират китайски магазини тук, но пак не мога да насоча конкретно.

# 124
Виждала съм в ДМ лепящи стикери, на Есенс повечето. Ваденки и фолио не.
Току що намазах розовия лак от Nailbox, хич не ми допада консистенцията, става на черти 😬

# 125
Идвам да ви се оплача от Golden Rose Prodigy топ лака. Лакирах се вчера към 6-6:30 и си легнах чак след 1. Сутринта се събуждам и резултатите са налице... Чаршафи по ноктите 😭😭😭😭

Не съм имала такъв проблем досега с него Sad

# 126
Аз се оплаках от него, че не съхне.

# 127
Аз пък съм много доволна от него. 15-20 мин след лакиране спокойно мога да си върша работата. За разлика от топ лака на Perfect. Той винаги ми е ставал на чаршафи.

# 128
В лилаво. На следния пръст е от новата серия на Ейвън. Прозрачен е доста и го нанесоха върху един пласт лилаво. Добре стана, хареса ми умерено . Два лакът му е като пясък, но го изградих с топ😁

# 129
Пени, синият лак случайно да ти е по-стар или гъст? При мен скоро се случи това с един стар розов.

Рири, нюдовете са ми слабост, така че мога да ти снимам с какво разполагам аз, което се намира по магазините и да се ориентираш.

Георгиева, чудно е!

# 130
Една циклама от мен:

Много ми е приятен този цвят, а формата ми е любима, много удобна за готвене и други домакински работи.
За първи път съм доволна от продукт на Перфект - Miracle top coat. Тлъстичък е и съхне бързо, малко се отдръпва, но очаквано за такъв тип продукт. Напоследък трудно намирам този на ГР и с голяма доза предубеденост взех този. Да видим и с времето как ще е.
Приемам препоръки за лакочистител, който да сваля лесно лака. Последно бях доволна от Corine de farme, ама много скъп бе! Ацетоновия на Ебелин добър ли е (не понасям миризмата на безацетоновите)?

# 131
Килпоп, харесвам ацетоновия лакочистител от Лили, златист. От зеления им не съм очарована. А на топа на Перфект на шишенцето speed dry ли пише или друго?

# 132
Благодаря.
Ето го:

# 133

21 - номер 14, брокат - BEL 85
В действителност е по-цикламен.

# 134
Килтоп, този го нямам значи, друг е. Понеже на опаковките на някой от моите топове Перфект на опаковката пише  "miracle....",  но на шишенцата не. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт