Лаковe за нокти - 137

• 34 535
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, дайте предложение за подобно синьо

Много ми се ще да го пробвам този дизайн, а нямам точно такова.
Тези дни мисля да отскоча до Лили, че не съм си купувала лак от повече от 40дни Dizzy Face Scream

# 466
Виждала съм такова на Бел, обаче не знам номер... Също и Флормар май имат от стандартната им серия.

# 467
И на Есемс има свели синьо, не знам дали е точно като това...

# 468

Тези дни мисля да отскоча до Лили, че не съм си купувала лак от повече от 40дни Dizzy Face Scream
Да ми беше по-наблизо щях да ти дам направо...

# 469
  • София

Ако искаш погледни GR Ice chic 80

# 470
  • София
Блъд, Бел имат подобен син цвят (за жалост, не е при мен в момента) - мисля, че е 45 или 46, поне на този прилича в сайта на Ивис.

# 471
# 472
Маме, красота Heartpulse
Ей този ми се струва идеален, само да го намеря. 103 се води
Скрит текст:

# 473
Снощи се позапролетих с едни конфети, но изобщо не ми хареса и сега ги махнах и съм само розова Grinning Добре е, но нещо не ме радва много.....

# 474
Много свежо е станало Heart

# 475
  • София
С тези лакове се разделям без съжаление- Бел № 06 и 70, ГР айс шик № 11.Хубави широки четки, но лакът не изсъхва бързо, става на балончета, появяват се всякакви отпечатъци. Без з начение дали съм ползвала основа и/или топ лак.
Ядосвам се, че не си записах сайта от който поръчвате хубави качествени лакове.Вашите са едни красиви, бляскави, плътни, професионално изпълнение.А може би е и до плочка.

# 476
  • В полите на Пирин планина

Само този намерих в нашия ДМ. Трябва му обаче подложка.

# 477
Моите лични наблюдения сочат, че балончета стават най-често от неподходящ топ. Поне аз само с цвят не съм си докарвала балончета, получават се след нанасянето на топ. Но пък с един и същи топ съм си докарвала и балони, но и перфектен маникюр. Може би някои топове просто не кореспондират с дадени цветове и марки. Не знам къде е истината.

# 478
Супер- отдавна се чудя между Перфект 189, 190 и 191, всичките много приятни. Като 190 като че ли малко повече ми допадаше. Благодаря.
Утре ще покажа маникюр с 189, искам да те предупредя за лакът с по-големи скейл частици в по-топлата гама, т.е.190/191, за съжаление го изхвърлих преди няколко дни и не мога да видя номера. Такъв безобразен лак не съм срещала досега, хем имам доста глитъри, скейлове и т.н лакове с ефекти, обаче точно този е отвратителен - става на ужасни и огромни балони, без значение дали е нанесен самостоятелно или над друг лак, без значение дали съм сложила или не топ отгоре му. Пробвах го в няколко комбинации и в различно време и го изхвърлих, много е красив, но не си заслужава нервите, а беше почти нов.

# 479
Снощи се позапролетих с едни конфети, но изобщо не ми хареса и сега ги махнах и съм само розова Grinning Добре е, но нещо не ме радва много.....

Кой лак е с конфетите?

Общи условия

Активация на акаунт