Лаковe за нокти - 137

• 34 529
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Снощи се позапролетих с едни конфети, но изобщо не ми хареса и сега ги махнах и съм само розова Grinning Добре е, но нещо не ме радва много.....

Кой лак е с конфетите?

На Ейвън е. Купувах го отдавна и май беше Peachy Sorbet така като гледам каталога в интернет

# 481
Георгиева, страхотен е този лак  Heart Eyes
Кристал, ще ми е много интересно да видя как стои Blush
Леми също мисля, че имаше някой от тези номера на Перфект- дали не беше 191? Heart Eyes
Балони при мен се получават от много неща (макар да се случва рядко по принцип): от горещо време или течение когато се лакирам; ако лакът е разклащан (дори и в магазина- обяснението беше, че влиза кислород или подобно); ако има неравности по плочката, прах или ако след пилене не е почистена плочката;  от твърде дебел пласт лак; от стар лак...Ветоятно имат значение и основата или топ лакът, но не съм забелязала при мен да е така.

# 482
И аз да се похваля с моите розовелки. 😊🌺Много позитивно ми действат бонбонените цветове!🌞🤩

# 483
# 484
  • София
Перфект 543 + S137 отдавна им се каня, взех си и един неон на ГР, дето си чака реда (и малко тен).

Извинявам се, че тук там има мацнато, не живо като че ли не го забелязах толкова.

# 485
  • Пеликания
И аз да се похваля с моите розовелки. 😊🌺Много позитивно ми действат бонбонените цветове!🌞🤩

Кое е това розово?

# 486
Един crazy лак на s.he Grinning

# 487
Добро утро 🙂
На мен ми е пролетно и слънчево, надявам се, че и на вас 🙂
Вчера си поръчах стикери от Дида Пейкова, за която Георгиева беше споделила, има намаление в цената им.
Бъдете усмихнати и красиви 😘

# 488
Среднощното ми творение. Кожичките не са мазани, ноо здраве да е хахаха

# 489

Кое е това розово?
Bel London No.26

# 490
Взех тези красавчета от Лили Heart Eyes Утре ще щурмувам и ДМ и една квартална лавка, на която видях, че имат Gabrini и отдавна им се каня Grinning

# 491
Маме, красота Heartpulse
Ей този ми се струва идеален, само да го намеря. 103 се води
Скрит текст:

Здравейте,
Страхотен маникюр! Може ли да споделите къде се продават тези лакове Bel London?

# 492

Здравейте,
Страхотен маникюр! Може ли да споделите къде се продават тези лакове Bel London?
В Лили, за другаде не знам лично аз.

# 493
Ивис също ги предлагат.

# 494

Първият ми самостоятелен коментар в блога. Дано ми се е получило и ви хареса!

Общи условия

Активация на акаунт