Лаковe за нокти - 137

• 34 521
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Бенчита, блестящият е комбинация от два лака на Perfeсt - единият е пясъчен, върху него един слой от глитърните, на Avon е розовият, отдолу имам само основа на Perfect.

# 511
Аз съм си червена с любимия Искрен и розичка ваденка ♥

# 512

https://www.instagram.com/p/B_mNkScDVoG/?igshid=1rtdtms023xd8
Тази холо пудра няма снимане!!! Вече ще го трия, а още няма свестна снимка! Лака отдолу е Essence 108 call me kylie

# 513
Пуснаха новите Picture Polish. Естествено, този лак, който най-много исках, се предлага само в сайта им... Доставка до Европа- 35$, а и самият лак е $19.95:

Явно ще го поръчвам до САЩ, и после до БГ- ще си попътува Grin

# 514
  • Варна
Голяма боза са, а така исках нещо свежо. Само Петербург ми хареса. Succulent е абсолютен Sage.

# 515
Чудех се аз дали е sage или светлосиво... Blush
Ултракъси Stuck Out Tongue Winking Eye Последиците от великденския ми мързел и дни стоене с олющен лак бяха разслоени нокти...Новото ми лакче, интересно е- розовко с дребни сребристи брокатени частици.

Скрит текст:

На определена светлина сребристите частички си личат повече:

Много сладурски лак, дано да е и траен заради брокатчетата...Хубавото е, че въпреки че стана малко на чаршафи, не си личи много- толкова е лъскав този лак, че постоянно си мени отблясъците Wink

# 516
Ето пак имат разминавания на снимките... Сукулент го гледах в Инстаграм като зелен Smile

# 517
Среднощната труд и техника на дневна светлина. Този път пълна асиметрия на двете ръце. Ваденки и точкатор

# 518

Крака
Скрит текст:
Минала съм снимките през корекция на цветовете, за да ги доближа до реалния начин, по който виждам цвета.
Лакът е Римел - flip flop pink-aholic. В шишето е по-коралов, като изсъхна стана..фуксия Simple Smile

# 519
Лучия, страхотно е! Много обичам такива цветове, а и декорацията е супер Heart Eyes

# 520
  • Prismatica Aerie
Пуснаха новите Picture Polish. Естествено, този лак, който най-много исках, се предлага само в сайта им... Доставка до Европа- 35$, а и самият лак е $19.95:
54.95 AUD=35.83 USD Почти се навих! Ill
Другите ще взема, чакам английската Дама Animal Sheep да ми резетне паролата, че нещо не ме иска сайта й!

Много хубави маникюри показвате!

# 521
Голяма боза са, а така исках нещо свежо. Само Петербург ми хареса. Succulent е абсолютен Sage.
Хмм, съгласна! Аз имам и Москва и сега изпитвам странното желание да и добавя и Петербург. Напоследък ме е обзел някакъв Ин-Ян комплекс, всичко чифтосвам като изпрани чорапи.

PS Абе много го харесвам този град, само дето ММ не иска да отидем заедно, голям ми е заплес! Последно съм била там преди... 22 год, мрън!

# 522
  • Варна
Майка ми е израстнала там, българка си е, но само с възхита говори за Него. Като цяло сме възпитани леко русофилско, въпреки че е много далеч от мен. Ще го взема този лак, определено. Много мой! 💙
PS Явно не мрънкаш достатъчно, що за Агент Wink Тихо, кротко, с памук Simple Smile

# 523
Момичета, ако някой ще прави забраненото, много моля един забранен Петербург. ❤

# 524
  • на последния етаж
И за мен. 🙂
Момичета, някоя от вас има ли Tristan и Yeoman Warder на A-England и техни снимки?

Общи условия

Активация на акаунт