Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой бюджетен лак за нокти е подходящ за розов маникюр с палми?
Какъв лак може да издържи на ръкавици, които се сменят на всеки 3 часа?
Кой бърз топ лак може да се използва, който не оставя следи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой бюджетен лак за нокти е подходящ за розов маникюр с палми?
-
Какъв лак може да издържи на ръкавици, които се сменят на всеки 3 часа?
Въпреки че постоянното носене на ръкавици може да намали живота и на гел лаковете, има някои опции, които могат да издържат по-дълго. Използването на дезинфектанти и носенето на ръкавици може да доведе до намаляване на издръжливостта, но намирането на дълготраен лак за ежедневно носене все още е възможно.
-
Кой бърз топ лак може да се използва, който не оставя следи?
-
Кои лакове са по-добри - Флормар или Голдън Роуз?
-
Какви са мненията за лаковете на марките Golden Rose и Flormar?

:

Вчера си разслоих показалеца много грозно, днес вече ще го махна. Мразя да се лакирам, изнервям се зверски, но не мога да си гледам ноктите без лак, от поне 16 години съм нон стоп лакирана.
Като знам в студентските години какви колети с приятелка разменяхме и пристигаха накуп по 15 лака. Редовно правехме общи поръчки тук в една фейсбук група от nailssuplies ли беше, Зои от ибей.... Кашончето от нашата фея идва с 10 новички и остават забравени, защото се появяват други. Хубави времена бяха и нови колекции излизаха, а сега скука. То просто нищичко не ме грабва. Но и не ми се затварят пари честно казано. Сега предпочитам да ги инвестирам в пътувания, дрехи, обувки или парфюми.