Лаковe за нокти - 137

• 34 523
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
И за мен. 🙂
Момичета, някоя от вас има ли Tristan и Yeoman Warder на A-England и техни снимки?

Tristam:
Скрит текст:

По-лилав е отколкото очаквах гледайки снимките из интернет (мислех че ще е по-син), но пък аз обичам и лилаво Stuck Out Tongue

# 526
Здравейте, момичета!
Показвам ви нещо, което направих днес с обикновени лакове. Моля да ми препоръчате хубава четка за рисуване на подобен тип рисунки, където има финни линии.

Ииии не се стърпях днес, взех си тези лакове, имате ли наблюдение върху марките, добри ли са? Благодаряяя

# 527
  • на последния етаж
Благодаря, PPS! Hug

# 528
От кои дисплеи за печати сте доволни от Алито? На Борн Прити сигурно са качествени, но има и доста подобни на други марки, на два пъти по-ниска цена! Дали ако рискувам с някои от по-евтините ще се разочаровам, или да заложа на "запазените" марки?

# 529
Аз нямам шаблони*, от които да не съм доволна. Включвам и такива от магазин за левче. Имам и борн прити, и конад, и безименни Simple Smile
*самата метална плочка с формички

# 530
  • Стара Загора
Само аз ли съм се бъгнала и нищо не ме грабва за покупка вече? Имам толкова много лакове и кой от кой по-красиви, та сега ги преоткривам. Преди години само трупах и не можех да ги оценя, ползвам.
От последните дни - прекрасен яркорозов холограм на Born pretty, чиято дъга е разкошна! След него носих още една холо лавандулова красота на Rival de Loop и от вчера петролен крем с лек ефект.

Останах разочарована от този топ на Ciate, който освен че няма съхнене и сутринта бях цялата на чаршафи, ами и направи ужасни балони.

Ривалчето е от покривните холота и само на един слой е доста плътен. Три дни изкара геройски! А каква дъга вади само!

И тъмния петролен крем, който се оказа доста хубав цвят. На някаква марка debby е, серия Color play 121. Глитъра е на Primark, но не виждам номер или име.

Показвате много хубави маникюри и разтоварвате в това ИП! 😍🍀💙

# 531

Три дни бях с точно същия лак и рядко ми се случва подобно нещо, но реших, че стои достатъчно красиво на тази дължина на ноктите ми, вчера го изтрих, и пак се намацах по същия начин. 😄😄 Таа вече пети ден си ходя така лакирана. 😄😊

# 532
И на дневна светлина, с и без светкавица (ползвам някакъв дезинфектант навън, но определено на живо кожичките не са в такова състояние, както изглеждат на снимките Astonished :
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 22:15 от dolce miele

# 533
Пресен, пресен, на няколко часа. Но може би трябва на естествена светлина да снимам за да хвана реален цвят.

https://www.instagram.com/p/B_ncrcxjtPL/?igshid=10ag1t1ko0mpi

# 534
Ивче, ти с твоята колекция си имаш всичко Simple Smile) Макар, че и аз нямам мерак за нищо ново. Лилавото холо от къде е 💞
Много сте хубави всички, но този път Вълничката ме впечатли. Вълничке браво, много изпипан маникюр 👌

# 535
Срам, не срам, ще си кажа. От 19.04 съм с него. Flushed Вчера си разслоих показалеца много грозно, днес вече ще го махна. Мразя да се лакирам, изнервям се зверски, но не мога да си гледам ноктите без лак, от поне 16 години съм нон стоп лакирана.
Скрит текст:

# 536
  • Стара Загора
Ивче, ти с твоята колекция си имаш всичко Simple Smile) Макар, че и аз нямам мерак за нищо ново. Лилавото холо от къде е 💞
Много сте хубави всички, но този път Вълничката ме впечатли. Вълничке браво, много изпипан маникюр 👌

Не помня вече от коя година е, но от немско пристигна. Дали не е бил лимитка? Thinking Като знам в студентските години какви колети с приятелка разменяхме и пристигаха накуп по 15 лака. Редовно правехме общи поръчки тук в една фейсбук група от nailssuplies ли беше, Зои от ибей.... Кашончето от нашата фея идва с 10 новички и остават забравени, защото се появяват други. Хубави времена бяха и нови колекции излизаха, а сега скука. То просто нищичко не ме грабва. Но и не ми се затварят пари честно казано. Сега предпочитам да ги инвестирам в пътувания, дрехи, обувки или парфюми. Grinning

# 537
Да, нищо интересно не излиза и за мен.
Наситихме се на лакоМания, време е за нещо друго 😀

# 538
  • София
Така и не можах да хвана холо ефекта като хората. Trend it up + перфект 174

# 539

S113
Действителният цвят е този в шишето. Дори и на ноктите ми стои така - наситено малиново. На снимката не е излязъл реално. Blush

Общи условия

Активация на акаунт