Лаковe за нокти - 137

• 34 515
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Аз запролетих въпреки мрачното време днес

https://www.instagram.com/p/B_ph7erj3SM/?igshid=1g9l93zlx5x84

Коригирам се - номера на лака е 65

# 541
От мен завръщане към бадемовидната форма след месец с балерината и пастелно розово - Essence 04 Millenial Pink с акцент от Perfect 189 (dolce miele, ето обещаните снимки Simple Smile

Пристигнаха ми поръчаните декорации от препоръчания сайт (Георгиева Heart Decoration ), ще експериментирам с тях и ще покажа какво се е получило, ако е е задоволителен резултатът Simple Smile Объркали са ми 2 размера на поръчаните декорации, но не ми се занимава с разправии предвид цената на поръчката и доставката, просто да имате предвид, ако някой планира поръчка Simple Smile

# 542
  • Поморие
Тази холо пудра няма снимане!!! Вече ще го трия, а още няма свестна снимка! Лака отдолу е Essence 108 call me kylie
Красотичка! От къде мога да се сдобия с холо пудра?!

# 543
Страхотни са последните 4 маникюра! Heart Припомнихте ми защо толкова харесвам Перфект Blush А Millenial Pink откога го искам...по едно време беше изчезнал, наскоро го гледах в Кауфланд и ми се стори по-различен като цвят (по-светъл и по-малко розов някак- дали не е нова партида с разлика в цвета?). Имаше някакъв черен стикер, че е нов с още по-бързосъхнещ гел ефект- бих го купила от Лили по-скоро. Изобщо, представям си една мелба със сладолед от малини, шам фъстъци, банан и рози... Stuck Out Tongue Winking Eye
Кристал, мерси. А кой Перфект не ти харесваше- 190 или 191?
Блъд, може ли да покажеш с каква четка рисуваш декорациите  (ако са рисувани)? Този Бел е известен в темата, а тези розички наистина му отиват много Heart Eyes

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 21:04 от dolce miele

# 544
Долче, тези специално ги правих с лакове за рисуване, които съм купувала преди мноооого време, че чак всички по тях се е изтрило.
Тъмното е Голдън Роуз, светло розовото и зеленото са на Evri ако още съществуват Grinning

# 545
Да, доста рядко виждам вече лакове за декорация  (с тънки четчици). Откакто масово могат да се намерят поотделно само четки... Blush Имам две, но все ми се виждат недостатъчно тънки за целта...

# 546
Долче, преди години се бях засилила да поръчвам от Алито четки за рисуване, но момичетата ме светнаха за четка от очна линия, ако имаш някоя стара.

# 547
Леми, нямам очна линия. Още по-малко пък изхабена. Все ще намеря някакъв лак лак за декорация Grinning Дотогава ваденки.

# 548
Сега като стана дума... Сещам се как едно време се заниамвах да рисувам, да украсявам. През последните години обаче само и единствено с ваденки декорирам. Откакто ги отрих не ми се занимава хич. А не е до липса на време... така или иначе поне по 1 час отделям.

# 549
Оо аз винаги когато ме удари музата или рисувам по ноктите или на скицник Blush особено когато няма кой да ми досажда вкъщи. ММ беше на работа днес Grinning докато не проимам дечица да ми щъкат Hug

# 550
Детето ми беше причина номер 1 за 5-6 години да нямам маникюр Joy Тогава не бях открила още бързосъхнещите топ лакове, а след първите 3 г без маникюр някак забравих какво е...Ама подчертавам, че лакът съхнеше по поне час, даже два...и понякога пак имах отпечатъци по маникюра. Преродих се с топ лаковете които съхнат бързо. Blush

# 551
Леми, нямам очна линия. Още по-малко пък изхабена.
Значи не си минала през школата на гримовате тема 😸 Аз оттам започнах форумският стаж, и натрупах за отрицателно време каква ли не декоративна козметика. След години хвърлях хвърлях хвърлях....
На мен вече и с лепенки все по-рядко ми се занимава, пък с рисуване съвсем : ))

# 552
И на мен не ми се рисува, макар да имам лакчетата с тънки четки. Но ваденките ги харесвам много. А в печатите се влюбих, още не ме е пуснала таз либоф.
Леми Hug

# 553
Леми,
Скрит текст:
хвърлям по едно оченце и там Grinning Просто съм със светла кожа, очи и коса и черно около очите не ми е ежедневен грим. А изборът при очните линии които не са черни е доста малък...Виж, ноктите ми повече носят на експерименти откъм цвят Grinning

# 554
  • В полите на Пирин планина
Лаковата ми колекция е свръх голяма. Чак ме е яд на такова разхищение, затова направих подбор и подарих едни двайсетина лака на сестра ми. Тя е много доволна и хареса всичките, които ѝ предложих. Имам лакове, които не успях да сложа и веднъж тази зима... изобщо не мисля, че тази мания е хубаво нещо. Затова съм решила да сложа пълен мораториум на купуване на лакове...
Да видим до кога.

Общи условия

Активация на акаунт