Лаковe за нокти - 137

• 34 515
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Лейди, колко познато ми звучиш : ))
Моите приятелки накрая вече се мръщеха като ме видеха да вадя лакове. 
Долче, аз също установих, че черна очна линия не ми отива, предпочитам моливи - кафяв, тъмно лилав, някакви такива. Обаче ей тази очна линия в ляво много хубаво ми стоеше:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 12:38 от Lemy

# 556
Скрит текст:
Страхотни са последните 4 маникюра! Heart Припомнихте ми защо толкова харесвам Перфект Blush А Millenial Pink откога го искам...по едно време беше изчезнал, наскоро го гледах в Кауфланд и ми се стори по-различен като цвят (по-светъл и по-малко розов някак- дали не е нова партида с разлика в цвета?). Имаше някакъв черен стикер, че е нов с още по-бързосъхнещ гел ефект- бих го купила от Лили по-скоро. Изобщо, представям си една мелба със сладолед от малини, шам фъстъци, банан и рози... Stuck Out Tongue Winking Eye
Кристал, мерси. А кой Перфект не ти харесваше- 190 или 191?
Моят Millenial Pink е купуван през февруари точно от Лили, не знам дали преди също го е имало в друг вариант - снимките ми са обработени, т.к. снимах в северна стая и се получи синкав оттенък, който изменяше нюанса, но след обработката се получи максимално реален цвят: пастелно розово с прасковен оттенък. Възможно е да има различни партиди, аз единственият лак, който съм си купувала n брой пъти, е един неон на Catherine Arley Grinning и нямам наблюдения върху други случаи. Същият Millenial Pink се нанасяше трудно и на черти при предното ми лакиране с него, сега нищо му нямаше, може и на температурата в стаята да се е дължало?
За съжаление не помня кой Perfect не ми харесва, защото ме изнерви и го изхвърлих в коша, преди да се породи дискусията тук Grinning не намирам и снимки в нета, имам някакъв спомен, че някой (дали не беше адашката Преслава?) беше показвал маникюр със същия и даже бях питала дали ѝ образува балони, ако чете може да се включи с номера на кошмарния лак. Намерих си една стара снимка с него, ако ти служи за ориентир - дори по снимката си личи колко грозно релефен изглежда заради отвратителните балони.
Пърфект и Есенс далеч не са ми сред предпочитаните марки, особено първите - лаковете им намирам за hit or miss, особено тези, които са с крем завършек: сгъстяват се бързо, нанасят се трудно, даже се пресичат, отдавна не ги купувам, желетата им са с чудесно качество (миналото лято изразходих до дъно точно едно неоноворозово желе на Пърфект), лаковете с ефекти също са попадения в по-голямата си част. Към Есенс съм с предубеждения, неясно защо, някой лак най-вероятно ме е ядосал, ама не се сещам кой точно, трябва да си взема още няколко техни лака, за да затвърдя харесвам ли ги или не Grinning
Блъд, много свежо жълто, напомни ми за форумния хит Lemon Drop на Rimmel отпреди няколко години, купих си го и дали го сложих и 2 пъти Simple Smile
Така и така се отплеснах в размисли и страсти, някой сеща ли се за dupe на OPI Pirouette My Whistle?

# 557
  • София
Лаковата ми колекция е свръх голяма. Чак ме е яд на такова разхищение, затова направих подбор и подарих едни двайсетина лака на сестра ми. Тя е много доволна и хареса всичките, които ѝ предложих. Имам лакове, които не успях да сложа и веднъж тази зима... изобщо не мисля, че тази мания е хубаво нещо. Затова съм решила да сложа пълен мораториум на купуване на лакове...
Да видим до кога.
Пътят към ада е постлан с добри намерения Smiling Imp
Аз отдавна не правя изцепки в купуването, доста подарих. Но винаги има нещо, което да те погъделичка....та, не се заричай Wink

# 558
Дааа, аз бях с въпросния лак на Perfect 😃 Наистина при мен не е правил проблеми, но и аз не мога да му кажа номера, че не е при мен. 🥴

# 559
Леми,
Скрит текст:
тази отляво май не е черна? А иначе ако тази е в средата беше лилава щеше да ми е идеална. Нищо черно нямам за очи- освен спирала за мигли Grinning
Момичета, и аз вече по-малко се изкушавам от нови лакове, но понасъбрах цветове и вече ме грабват или по-различни, или такива които отдавна съм искала. Това ИП ми повлия така, че си използвах лакове които вече имам Stuck Out Tongue Winking Eye
Кристал, нито един Перфект досега не ме е разочаровал, но аз май много тип крем нямам от тази марка- все са някакви с ефекти, шимър, брокат, желета, отблясъци, перлени... Grinning С Есенс имах ужасен спомен от лятото от един светлосин лак- но трябва пак да му дам шанс, може от жегата да е било.
Преслава, 190 или 191 трябва да е Blush Аз го знам как изглежда визуално, номерът му бъркам, че са 3 поредни.

# 560
# 561
  • В полите на Пирин планина
Ха-ха! Прави сте, прави сте... Simple Smile
Не усетих гъдела, даже изобщо не погледнах към Gem-а!

# 562
  • Варна
Има време- тези дни чакаме майския gem. 😊

# 563

Зачупи се нокът, забели се лак.  Така коригирах, утре пак Stuck Out Tongue Winking Eye

# 564
Момичета, много ме гъделичкате 😁
Да ви питам, преди години като реших да пробвам гел лакове, ми рекламираха някакви нови опи-та, много издръжливи, около седмица. Кои са те, има ли такова животно?

# 565
Момичета, имате ли от тези лакове?Много им се чудя.
https://www.parfimo.bg/gabriella-salvete-longlasting-enamel-lako … za-nokti-za-jeni/

# 566
# 567
Butterfly, разкошен лак и декорация Heart Eyes

# 568
Butterfly, разкошен лак и декорация Heart Eyes
Мерси!😊
Това, което ми харесва най-много в лаковете на BEL, е че се постига цвета с едно нанасяне. Имам запаси с  ваденки от Китай за още 100 години...🙈 Забравих да похваля топ лака на Eveline , наистина се оказа бързо съхнещ, но и блестящ!😋

# 569
Момичета, много ме гъделичкате 😁
Да ви питам, преди години като реших да пробвам гел лакове, ми рекламираха някакви нови опи-та, много издръжливи, около седмица. Кои са те, има ли такова животно?

Ето тези:
https://www.opi.com/shop-products/nail-polish-powders/long-lasting-nail-polish
Разликата от обикновените Опита е в сребърната капачка.

От около 2-3 години всички нови колекции се издават и в тази формула, освен това стари и класически цветове ги направиха и тях в Infinite Shine формула. Не са лоши, вървят си с нужната база и топ лак... ако ноктите си са твърди и в добро състояние ще изкарат и седмица, ако са меки и цепещи се - няма!

Общи условия

Активация на акаунт