Лаковe за нокти - 137

• 34 270
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Пратих ММ за хляб, той се върна с лак Grinning Номера е 84

# 721
А хляб донесе ли? Laughing

# 722
Е за какво ти е хляб Joy Евала на тоз юнак?

# 723
Дам, точно влизах да пиша, че е същия номер. Обаче как различно изглежда при мен и при нея! То вярно, че и зависи от снимката, обаче си има значение и цветът на кожата на ръката. При нея стои много нежно, докато на моите ръце е някак не точния нюанс сякаш. Или поне аз така си го виждам наживо. Което не пречи да го ползвам... Satisfied

Аз мисля, че много добре ти стои и на теб Blush Ама някакси на твоята снимка изглежда по-наситен като цвят. Абе различни телефони, светлина, ръце Grinning

# 724
Пратих ММ за хляб, той се върна с лак Grinning Номера е 84

Хехех страхотно! Мъж мечта! Моя по-вероятно за го пратя за лак и да се прибере с хляб 😄😄😄😄

# 725
Добре сте си обучили мъжете! Моят не може да различи все още розово от червено Grinning

И като стана дума - дайте акъл за малинов лак? Нещо, което да е от магазин, не онлайн.

# 726
  • Пловдив
Ох, преди години имах една страхотна малина на Буржоа, ама като не помня подробности...
Открих я, номерът е 23...

Последна редакция: нд, 10 май 2020, 23:16 от Десиссслава

# 727
Колко малинов? Имам един от дългичките на ГР, номер 44, но понякога ми идва тъмен. Презряла малина Grinning

# 728
Арабеск, устройва ли те някой от тези?

Единият дори по име се води малина Wink Като че ли на снимките  (със светкавица са правени) лаковете избиват малко повече на червено, отколкото са...
На снимките се вижда и едно нокътче с Flormar Italian Travertine Heart

# 729
Отдавна ги няма тези лакове на Буржоа, сега има други техни, но асортиментът е около 10-на цвята само, дали има същото малиново обаче не помня. Имам 1 класическо червено от серията 1 Seconde и си го нося отвреме навреме, покрива на 1 пласт и има супер удобна широка четка с къси влакна.

# 730
  • София
Аз си взех едно много яко цикламено малиново на Trend it up 163.
https://i.pinimg.com/originals/42/f0/70/42f07073ff459fa643c919e1145bfc0c.jpg

# 731
Амииии розова малина да е Joy

Мисля, че показаните на Долче и Rockstar се доближават до търсеното. В момента съм с такъв, какъвто искам, но е много стар и почти свърши. Ще го снимам днес. А марката е някаква измислена...
Благодаря за идеите Heart

killpop, от коя серия на ГР е?

# 732
# 733
AraBesqUe, аз предлагам тези. И трите ги имам. Мога да кача и мои снимки на лаковете, ако кажеш. Simple Smile

Скрит текст:
- 57 Golden Rose

- Flormar 409

# 734
  • София
Момичета, някои да пусне нова тема, че съм на море и съм само с таблет, а от него не успявам.
Ето ви снимки:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт