"Ягодова луна" - скучничко, но пък ни събира на раздумка :) / тема 2

• 27 884
  • 648
  •   1
Отговори
# 630
На профила на Ваня Джеферович няма такива неща, каквито пише в тази статия. Последното, свързано с Ягодова луна е снимка от деня на финала....

# 631
Предполагам е било на story.

# 632
Ами... стоях до него на 20 см разстояние, рамо до рамо около 10 минути, добре оформеното му тяло не ми се "наби в очи" , така да се каже, но гол не съм го виждала, може и да е оформено. Grinning

И аз не смятам ,че той е подходящ за водещ /абстрахирам се от ослепителното му тяло/ .

# 633
Съвсем "нищо спортно", да.
Нито знам какво е предаването, за което говорите, нито харесвам Димо Алексиев,
ама не можах да устоя на твърдението.

# 634
Виж сега, този момък е висок 194 см и е сигурно не повече от 85 кила, а това на тоя ръст знаеш ли какво е? Защото аз знам. Жилка, както на тая снимка е напънал мускули, но иначе е слаб висок мъж. Димо Алексиев няма вид на атлет. Няма да се навие 192 сантиметровото и 94 килограмово тренирано тяло да го снимам така, за да ти покажа и да направиш разликата. В случая 2 см разлика наистина нямат значение, но 10 кила в мускули - да... 😄
ПП на снимките е един и същи човек в един и същи момент, но нали се вижда разликата от напъването?
Скрит текст:

# 635
  • Велико Търново
Това, че действието в продължението щяло да се развива в Ню Йорк ми е много странно. Чак пък всички да се изнесат от България ли? И някак странно ми напомня "Седем часа разлика", сякаш... Ама какво ли се чудя - Фучеджиева, все пак!

А дали Димо и Ралица стават или не за водещи на "Игри на волята" не бих била толкова категорична. Просто нека първо се види. Не че съм гледала първия сезон, а и този не съм убедена, че ще гледам, но някак си не ми харесва така да се преценява без преки наблюдения. Е, не отричам съществуването на такива способности, но все пак...

# 636
Ако действието на филма се пренесе в Ню Йорк съвсем се оливат.Явно имат много пари,които да се вземат.Дори и тук да се снима ,а действието да се развива в Америка това ще бъде пълна идиотщина.Как може да се пръскат пари за абсолютни безсмислици?

# 637
Игри на волята не съм го следяла и аз, върви вкъщи колкото за фон, но какво общо има физиката на водещите с това дали ги бива за водещи? 🙄
Нали са водещи, не участници?! Ако не греша, преди Алекс Сърчаджиева беше водеща, не знам тя да е кой знае колко атлетична.
Според мен Димо би се справил добре, но Ралица каквато е латерна...

# 638
  • Sofia
Ако действието на филма се пренесе в Ню Йорк съвсем се оливат.Явно имат много пари,които да се вземат.Дори и тук да се снима ,а действието да се развива в Америка това ще бъде пълна идиотщина.Как може да се пръскат пари за абсолютни безсмислици?
Ще снимат в киноцентър Бояна,там в момента май нищо не снимат от чужди продукции.

# 639
Дори и в Бояна да снимат това са излишни пари за един напълно излишен филм.Фучката се изчерпа откъм идеи.

# 640
  • Mediterraneo
Азалия е показала снимки на Димо сигурно отпреди 15 години. Или?

# 641
Тя и показаната от мен е старичка(2012г.), но пък  в последните два епизода на ОЖ, не един и два пъти е показвал плочки.
Аз спирам де. Само дето ще си остана в размисъл що ли аз не вадя такива мускули като се "напъвам" 😂

# 642
Оф, добре, Димо е великан, юнак, скала и е най, ама най-най подходящия водещ! Аз го харесвам, впрочем, да не си помислите, че го хейтя, но не и за тази цел, ама да не ви разстройвам, на всичко съм съгласна.
Ма... като стояхме в тоя магазин сума време, що ли го разгледах най-подробно, че и жена му, а съм запазила такава изкривена представа за него... 🙄

# 643
Коя е жена му, знаем ли ?

# 644
Ахаххха 😆😆🤩
ох, колко много се разстроихме, че ти не одобряваш Димо за водещ...
..защото нямал атлетично тяло 😄

Това е жена му:
http://m.dnes.bg/zvezdi/2018/11/21/dimo-aleksiev-stana-tatko-za- … t-chestito.394302

Общи условия

Активация на акаунт