Модни консултации - 45

• 54 422
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Да,пак аз да кажа Grinning Имам два панталона и чифт дънки от тях с големи разлики и несъответствия в номерациите.Най-добре е да се пробва на място.Имат физически магазини навсякъде,имат и сайт в,който са посочени локациите им.Дано и други се включат с мнение,но при мен така се получи.

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 00:26 от Nina_Z

# 121
Мдам, предположих, защото очевидно са от много различни производители и различни кройки... Мислех да поръчам до вкъщи, но може би просто ще изчакам да отворят магазините пак.

# 122
  • Бургас
Да,иначе съм доволна от качеството,а и цените им са нормални.

# 123
Sweta, Punto-то го разгледах по-рано днес, няма каквото търся. Тоест, има, но във винено червено Simple Smile

От този сайт харесах два модела, благодяря Simple Smile Ще се радвам да се включи някой с личен опит, за да сподели номерацията как е.

Износих два такива модела, но подчертавам, че не беше скоро. Аз съм между 36 и 37 и моите бяха 37. Леко за по-тесен крак идваха. Виждам, че няма таблица с размери в страницата, но има телефон за въпроси.

# 124
Здравейте,момичета панталона с талия paper bag дали ще седи добре на широк ханш 😁????

# 125
  • София
nelly13 - според мен няма да стои, ще си като амфора.

# 126
  • София
Защо пък да не седи добре?
Само че трябва да е леко широк надолу.

# 127
  • Нидерландия
Здравейте,момичета панталона с талия paper bag дали ще седи добре на широк ханш 😁????
Според мен да но ако отгоре сложиш дълга жилетка или вталено  манто или шлифер за да удължи силуета, ако пък се качиш на ток или платформи също ще е ок, според мен 🙂

# 128
  • София
И аз барабар Петко:blush:
Солей с поло, кубинки и кожено яке-изобщо не се харесвам,като някоя дропла се чувствам- на ток щях да съм в пъти по елегантна. Ето, всеки си преценява с коя мода се възприема и с коя не.

# 129
  • Нидерландия
@Rockstar: дали е от формата на снимката не знам но голяма торба изглежда дамата.... Може и да е от пуловера или гуменките... Не знам на мен не ми харесва....
@Stefina: изглеждаш супер, малко е тъмна снимката но ми харесва това което виждам, ходи смело така😍

# 130
  • Бургас
stefina,екстра си.Ти пак може да си на ток,но според мен избери по-широк за тази комбинация.

# 131
Стефи, много хубава пола и с това яке и обувки си страхотна! На блузката не виждам добре цвета, но сигурно си пасва с този на цветята. Бравос!
...
На широк ханш отиват панталони, опестени в този участък и поразширени надолу за баланс. Такъв ханш няма нужда никак от допълнително оптично разширяване.
Ако талията е малка, може с висока и подчертана талия, лека свобода в ханша и прав или уширен крачол, но не и стеснен - подчертава недостатъкът.
 Може и paper bag, но не много широк в ханша и в никой случай скъсен откъм крачол, че скъсява целия крак, а това е минус в този случай.

# 132
Този тип обувки модерни ли са сега? С какво се носят?

# 133
  • Пловдив
Не са ли за много възрастни дами!? 🤔

# 134
  • Бургас
Точно това си помислих,когато ги видях-вечния хит сред немските баби

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 19:46 от Nina_Z

Общи условия

Активация на акаунт