Модни консултации - 45

• 54 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Не знам от къде идва мита,че удобните обувки са не толкова красиви и обратното,красивите са неудобни..Сещам се за повече от 10 фирми,които прекрасно съчетават красота,качество и удобство в обувките си.

# 451
Аз пък не разбирам как "лелинските" обувки са удобни, при положение, че са широки и заоблени като паници. И подпират ноктите на пръстите, брр.
Нищо лично, но!
Вероятно, защото ги произвеждат за тесни, нормални и широки стъпала, освен това може би хората, които ги носят си режат/ скъсяват ноктите на краката редовно, вместо да ги оставят по-дълги от маникюра ми, айде стига толкова, че ще си върна вечерята.

На мен при тези чехли краката ми се приплъзват напред, пръстите ми стърчат и не ходя с тях, а ги суркам, все едно три годишно момиченце е нахлузило обувките на майка си. Толкова са ми неудобни, колкото и балеринките(пантофките).
Ужасно мразя суркането на обувки, чехли и т.н., може би е въпрос на походка. За стърчането на пръстите направо съм Бляк, рядко гнусно явление посред лято.

Не знам от къде идва мита,че удобните обувки са не толкова красиви и обратното,красивите са неудобни..Сещам се за повече от 10 фирми,които прекрасно съчетават красота,качество и удобство в обувките си.
И аз не знам. Факт е, че всички обувки, които притежавам са ми удобни, иначе няма начин да се задържат вкъщи, като се започне от Маноло, мина през A.S.98, MOMA, Palladium, Puma и стигна до Биркенщок. Има много марки обувки, които са удобни, въпреки височината си. А аз определено съм много капризна. Любимите ми за официални мероприятия са едни Dolce& Gabbana в екрю, с 10см ток, другите Unisa-черни, както и едни Louis Vuiton- светло розови. Мога да си откарам часове наред права, говореща и достатъчно представителна, само дето ме заболява гърба накрая, но то е по други причини, краката ми са ок.
Помня и не мога да забравя момента, в които трябваше да си разпродам колекцията от високи обувки. Плачеше ми се. Обичах си ги. Но вече не можех да ги нося дори от всекидневната до спалнята. Запазих най-любимите и удобни. Останалите,  Е, прежалих ги, но все още си спомням с умиление за някои от тях.

Хаххахаха, личната ми колекция от Биркенщок. Извинявам се за двата поста един след друг.

Нина, кои си избираш, без кубинките Laughing
Домашни:
В бронз:
Скрит текст:
Когато си правя педикюр посред зима:
Скрит текст:
Светло сиви с розова агнешка козинка, май бяха някаква лимитирана серия и не се предлагат отдавна:
Скрит текст:
Сандали, причината да им стана фен:
Скрит текст:
Плажни чехли:
Скрит текст:
Кубинки, черни с бяла агнешка козинка за подплата. Предимство почти не се пързалят при заледено:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 20:38 от Не се сърди, човече

# 452
  • Бургас
Е как,бронза е за мен,и тези с розовата козинка са много сладички.За кубинките наистина не бих предположила,че са Биркенщок и много ми харесаха.Край,и тях ти взимам. Grinning ...И МОМА-та! Доброволно или не-взимам ти ги и тях Grinning

# 453
Е как,бронза е за мен,и тези с розовата козинка са много сладички.За кубинките наистина не бих предположила,че са Биркенщок и много ми харесаха.Край,и тях ти взимам. Grinning ...И МОМА-та! Доброволно или не-взимам ти ги и тях Grinning
Thinking
МОМАта само след онази с косата  Satisfied
Но пък ще има и още около 100-150 чифта, отдавна престанах да ги броя, някъде след около 80-тия чифта.

# 454
Е ти пък щото много красиво се изказа! Не говоря за дълъг педикюр, но този стил чехли са с много висок ръб по края и няма как да не опират в пръстите и съответно, ноктите. И това не е удобно никак. Подпират също и отзад на петата, но затова пък каишките са винаги много широки. То така се получава и суркането.

# 455
Е ти пък щото много красиво се изказа! Не говоря за дълъг педикюр, но този стил чехли са с много висок ръб по края и няма как да не опират в пръстите и съответно, ноктите. И това не е удобно никак. Подпират също и отзад на петата, но затова пък каишките са винаги много широки. То така се получава и суркането.
Личния ми опит, сочи, че не е така, въпросът е да си вземе човек правилния номер. Между края на нокътя ми и края на пръста има цял милиметър разстояние, така че няма как да ми се случи подобно чудо, като запрятане на нокътя във високия ръб. Стъпалото е като в легло, колкото за широчината, вече писах.
Изказването ми е на база лични наблюдения, едва ли сме се виждали наживо, така че не го приемай толкова лично.
Преди имаха и за широко стъпало, скоро не съм ги преглеждала. Сигурно все още предлагат и такива.
Скрит текст:
Optimale Passform Durch Zwei Weiten
Leider gehören Fußschmerzen zu den häufigsten gesundheitlichen Beschwerden. Ein Großteil der Schmerzen, die wir beim Laufen, Gehen und Stehen haben, lässt sich auf das falsche Schuhwerk zurückführen. Um dies zu korrigieren – und dies lässt sich tatsächlich korrigieren – haben wir eine Auswahl an zwei verschiedenen Weiten für viele der Modelle in unserem Shop.

NORMAL
Wir verfügen über Schuhe, Sandalen und Clogs mit normaler Weite für normale und gesunde Füße.

SCHMAL
Wir verfügen über Schuhe, Sandalen und Clogs mit schmaler Weite für besonders schmale und schlanke Füße.
Bitte stellen Sie sicher, dass Sie bei der Auswahl und Bestellung Ihrer Produkte die korrekte Weite wählen. Ihre Füße sollten sich in das Fußbett schmiegen. Dies bedeutet, dass sie nicht auf der inneren oder äußeren Kante des Fußbettes aufliegen dürfen. In einem gewöhnlichen Bett würden Sie sich schließlich auch nicht auf die Bettkante legen!

# 456
Там е работата, че няма правилен номер при този тип. Ако ти е ок на дължина - е широк при каишките и краката ти се приплъзват напред и опират в ръба. Ако мериш да ти е ок на ширина - идва къс на дължина и пак ти опира. Няма угодия, просто ги правят за много широки крака.

# 457
Там е работата, че няма правилен номер при този тип. Ако ти е ок на дължина - е широк при каишките и краката ти се приплъзват напред и опират в ръба. Ако мериш да ти е ок на ширина - идва къс на дължина и пак ти опира. Няма угодия, просто ги правят за много широки крака.
Щом казваш! Head Band
Моите стъпала са тесни и точно затова ги предпочитам пред всякакви джапанки, които все ми идват широки. Не е приятно, но такива са фактите при мен.
пп. Приключвам с темата, че е ужасно досадно да си губя времето и да преливам от пусто в празно.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 21:56 от goddess

# 458
  • Бургас
По повод удобните, но не особено симпатични сандали, сега силно се изкушавам да си купя един от двата чифта
Скрит текст:
, но предвид опитами с подобен модел придобит по време на първата ми бременност и почти неизползван едва ли ще се сдобия с тях. Никак не се вписват в стила ми на обличане

# 459
  • София
И аз на тема сандали. Двоумя се между тези, даже май се триумя Joy Искам да са естествена кожа, максимално комфортни за ежедневни разходки и да са на такъв тип подметка. Кой ви харесват най много?

Жълтите ги има и в други цветове.

# 460
  • Бургас
Последния чифт

# 461
  • София
И аз съм за 3.

# 462
средните като модел

# 463
  • в Кошера
По повод удобните, но не особено симпатични сандали, сега силно се изкушавам да си купя един от двата чифта
Скрит текст:
Скрит текст:
, но предвид опитами с подобен модел придобит по време на първата ми бременност и почти неизползван едва ли ще се сдобия с тях. Никак не се вписват в стила ми на обличане

Camper са изключително удобни и качествени, децата ми израснаха с тях - и обувки, и сандали, и ботуши/боти.
От двата показани модела първият е по-удобен (според щерката). Peace
Аз също имам няколко чифта затворени обувки на бранда, доволна съм.
А най-удобните ми сандали са едни Dr. Martens-и, които въпреки грубият си вид, се съчетават прекрасно с почти всичко. Peace
Скрит текст:

# 464
  • София
Elena_of_Avalor - номер 1

Общи условия

Активация на акаунт