Модни консултации - 45

• 54 404
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Дами, извинете ме ,ако това не е мястото, но се нуждая от мнения за магазин за обувки "TENDENZ". Дали номерата отговарят и дали ги бива самите обувки? Намерих само отзиви от преди години. Наясно съм, че за тези пари няма да са кой знай какво, но съм улучвала и на добри нескъпи обувки. Благодаря!
С широк крак съм, обувките им или са ми големи, или малки, сандали съм си купувала-издържат колкото и на матстар-2-3 месеца, и после лепене😁.Но, за толкова пари...Взимам, когато ще ходя някъде на почивка примерно, да ми е новичка обувката пък...колкото издържи после.

# 526
Skiny също имат модели с кройка на сутиен,бриджитки и такива с повдигане и подплънки .Имам техни бански и съм много доволна.
Широки и големи. Нося 35 номер сандали, кецове, ботуши - 36 (като сложа чорап и тамън). Да, ама не- техните са толкова големи, че 36 номер ботуш съм с ватиран чорап + сложена от мен стелка.

# 527
Наскоро поръчах обувки- бяха умалени, ботите ми пък са с номер надолу, уголемени са.
Имала съм през годините обувки от тях- никога не са се разлепвали или нещо такова.
Сега съм основно на Deichman.
За пролетни и летни обувки не давам много пари, омръзват ми бързо.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 19:01 от Maya Petrova 601620

# 528
  • Sofia
Напоследък съм се зарибила по доста широки дънки, тип mom jeans, но наистина много широки, някой да има идея откъде мога да намеря подобни?
Скрит текст:

# 529
Motivi имат широки модели, поне през март имаха. На мен повечето им панталони са ми големи за съжаление.
За обувките от Тенденс - имат не лоши модели от време на време. Един сезон издържат със сигурност. Номерата си отговарят. С малко по-широко стъпало съм и 36 ми е ок.

# 530
Имам едно въпросче - с каква рокля бихте се облекли за сватба, която ще е навън и в съвсем тесен кръг (около 30 човека)?
Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 21:25 от Pollinaa

# 531
  • Sofia
Имам едно въпросче - с каква рокля бихте се облекли за свадба, която ще е навън и в съвсем тесен кръг (около 30 човека)? Забравих да спомена, че съм сестрата на младоженеца
Simple Smile
*сватба
Иначе с нещо подобно, но зависи от дрескода на самата сватба:
Скрит текст:

# 532
  • София
При мен до сега всичко на Тенденз е умалено. Като качество са най в дъното, поръчвам само най най евтини неща напоследък от тях и пак не съм доволна. Онзи ден беше последната ми поръчка, вече ги зачерквам.

# 533
# 534
  • Sofia
Благодаря много, даже утре ще отида до локалния магазин, би трябвало вече да са отворили, нали по новините казаха от 18-ти.

# 535
Имам едно въпросче - с каква рокля бихте се облекли за сватба, която ще е навън и в съвсем тесен кръг (около 30 човека)?
Simple Smile

Тесен кръг и навън според мен позволява и коктейлна рокля, не задължително строго официална. Много зависи от стила на сватбата и от личният ти стил все пак.

# 536
  • Някъде там
Тенденз  и аз съм ги зачеркнала.
Преди време имах добри попадения от по скъпите им модели.От естествена кожа(взети на намаление) Предполагам,че и сега по скъпите им модели от естесвена кожа са добри и издръжливи.
С годините доста занижиха качеството си на евтините си модели .
Миналата година поръчах на дъщеря ми едни боти за 60 лева които се разпаднаха за месец.Буквално подметкета остана на земята и се отлепи.

# 537
  • София
И аз тази зима взех едни боти от Тенденз, наистина доста евтини, но цялата подметка и на двата се разлепи след около 4-5 обувания. Е залепих ги и ще ги нося още, но за момента няма да си правя повече експерименти с тях. Иначе като номерация са ми ок.

# 538
Нищо не купувам от марката.

# 539
Тенденз  и аз съм ги зачеркнала.
Преди време имах добри попадения от по скъпите им модели.От естествена кожа(взети на намаление) Предполагам,че и сега по скъпите им модели от естесвена кожа са добри и издръжливи.
Нямам много техни неща и може да подвеждам. Последно едни бели летни обущета от естествена кожа съм купувала, преди 2-3 години. Не ги нося често, защото са по-спортни, но все още са здрави. Възможно е и да е случайност, като ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт