Модни консултации - 45

• 54 403
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
И аз от години заобикалям Тенденз. Но е факт, че имах едни много красиви сандали с много тънък ток от тях, които носих 3 лета. Е, обувах ги по 4,5 пъти за съответното лято, но бяха сполучливи като за Тенденз.

# 541
Имам кубинки на Тенденз, цяла зима си ги носих, никакъв проблем, късмет може би

# 542
Като излязоха на пазара Тенденз  преди много години, може да е била и първата им колекция, си купих два чифта летни обувки. Изглеждаха много добре. За нула време се разпаднаха, не изкара до края на сезона. Оттогава ги заобикалям.

# 543
Аз така и не съм успявала да си купя от тях, малко уголемени идват и никога нищо не ми става.

# 544
Здравейте,

имате ли идея къде мога да намеря хубави дълги и разкроени плисирани поли в пастелни тонове? Търся от 1 седмица онлайн и попадам само на онези много рекламирани сайтове с поли от Алиекспрес, които знам, че няма да имат нищо общо със снимките като пристигне на живо...
Сигурна съм, че ги има някъде, от хубави материи и с хубава кройка, но не намирам нищо.
Много ще съм благодарна за препоръки и линкове ако сте попадали на такива..
Ето това е идеята:

# 545
# 546
  • София
На Тенденз имам 4 чифта обувки на ток, не са мръднали 3г.,но не ги и нося често. Отговарят си на номера и на мен са ми с удобна извивка. Те са ми просто за цвят.

# 547
  • Някъде по Дунава
Дами, извинете ме ,ако това не е мястото, но се нуждая от мнения за магазин за обувки "TENDENZ". Дали номерата отговарят и дали ги бива самите обувки? Намерих само отзиви от преди години. Наясно съм, че за тези пари няма да са кой знай какво, но съм улучвала и на добри нескъпи обувки. Благодаря!
Тенденз е марката, която пазарувам онлайн и винаги улучвам номера, вземам 40. Качеството е на късмет. Имам боти и ботуши, които две зими нося и нямам проблем,пролетни обувки на дупки, както и един чифт обувки от естесвена кожа. Купих боти и на дъщеря ми, също без проблем ги носи цяла зима. Единствено сандалите са се късали, но поне в края на лятото.

# 548
  • София
Харесала съм си една чанта от зимата с ясната идея да си я взема за пролетта. Сега обаче не я намирам никъде. Напоследък рядко харесвам нещо наистина силно и се ядосвам сега на себе си.
Виждали ли сте подобни? Искам бяла с някакви шаренийки с такава форма. Имаше още подобна на Desigual, но не ѝ намирам снимка. Но нещо такова търся.

# 549
  • Някъде там
И аз си харесах една на Desigual ,докато я поръчам и вече не е налична.

# 550
Тази марка хич не е моята.  Как съчетавате такава шарения?

# 551
  • София
Бихте ли облякли пижама навън? И по какъв повод? За такива говоря:

# 552
  • Street of Dreams
Аз за вкъщи не бих облякла 😆😆

# 553
  • София
Тази марка хич не е моята.  Как съчетавате такава шарения?

Аз също не я харесвам, само и единствено тази чанта, която показах и още една подобна. Общо взето дрехите ми все са изчистени, така че мисля че мога да съм примерно с шарена чанта.

# 554
  • Бургас
Пижамите ми харесват и бих ги облякла с кеф.
Desigual освен шарении,лично за мен,всичко от марката ми е като парцаливо.Дрехите им са отврат,но съм забелязала,че във френския прованс  много ги тачат.Ако не друго,то почти всяка е с тяхно портмоне в ръка и крачи гордо към магазина

Общи условия

Активация на акаунт