Модни консултации - 45

• 54 357
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Нидерландия
И аз си представям при описанието за  чанта от плат веднага пазарска торба...нямам такива в къщи.

# 91
  • Бургас
Има чудесни чанти от плат, според мен. Много често хората си представят тип пазарска чанта.
Показаната от Nina Z пък чудесно ще се впише в моя стил!
Nina Z откъде мога да намеря такава? Дори и цветът е много мой, но нямам нищо против и други нюанси на синьото.
[/quote]
Чантите са на Save my bag-италианска е марката Heart Имат сайт,но и в Амазон ги продават.Много са сладурски и в различни разцветки ги има.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 20:19 от Nina_Z

# 92
  • някъде под слънцето...
момичета как от помощ за размер стана спор за марки Sad нека да сме по положително настроени и нека всеки да носи каквото му харесва защо се критикуваме ?!
Това, което е супер за един изобщо не означава , че трявбва да бъде хубаво  за друг.
За мен е важно  бъда Ок с моя избор  , а  не с това  кой какво харесва и кое за кого е по по най.
Трябва  водим от личните си вкусове и предпочитания , така светът ще бъде по шарен и интересен.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 21:50 от sl

# 93
Уондърбра и на снимки и на живо изглеждат прекрасно.Който има желание, да ми пише ще изпратя снимки на моите сутиени на лично.Качеството и материите им са уникални,а аз компромиси с тези неща не правя.За това не са и никак евтини.За пример,сутиен на Уондърбра,струва колкото 3 комплекта на Интимисими  или Ямамей-това за тези на които не им се дават толкова пари,но все пак желаят да бъдат с  долу/горе,добре изглеждащо бельо.От към качество,изобщо не ми допадат.
Wonderbra се продават в Уолмарт и са на цени 20-30 долара. Не може да се каже, че са скъпа марка.
https://www.walmart.ca/search/wonderbra%20underwire/N-115
За Intimissimi не мога да кажа, тъй като не са популярни при мен.

# 94
  • Бургас
Уондърбра,както и Триумф, имат различни класове като цени и качество.Моите сутиени варират м/у 140 и 180лв парчето.Примадона(от чиито комплекти също имам) са още по-скъпи и с малко по-високо качество.Нека  не бъда разбирана погрешно,не си мерим....Понякога не съм доглеждала програмата за пране и съм ги пускала на 70С и нищо им няма.За Интимисими вече писах.Доста по-евтини са,но не стават.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 22:20 от Nina_Z

# 95
  • София
Nina z и Slмного Ви благодаря, че ме насочите за размерите щях пак да изгоря със 80лв...HugНаправо ме спасите.
Съжалявам, че стана спор покрай въпросите ми.
Melani 99 сутиена, за който питам в този сайт е 50 долара. За мен лично това е доста скъпо за бельо.

# 96
  • Бургас
Честит да ти е!Късметлийка си Simple Smile .Аз ги взех по 140лв преди около 4г но тогава бяха и  съвсем нови като модел.Тогава и за пръв път от Уондърбра беше въведена такава технология-тип ръчички.Все си мислих,че тези"ръчички"отвътре ще се счупят,но-не.Много здрави и качествени са сутиените и няма да съжаляваш.
Спора не е станал заради теб-не се притеснявай.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 20:49 от Nina_Z

# 97
Не винаги високата цена гарантира качество. Каква попара ядох с Викториас сикрет. Знаете им цените, няма да ги коментирам дори, но при мен дадоха фира много бързо, а дори не ги носех постоянно. Имам сутиени от Лидл, които са в пъти по-качествени. Това за на Виктория дантелките. Уондърбра съм имала един преди години. Не, че беше лош, но не бях и впечатлена, а го купих с огромен мерак. Но може и просто да не е бил моят сутиен.

# 98
  • Бургас
Виктория не са с високо качество,а с висок маркетинг.Аз също съм се чудила как им се връзват хората на цените.Иначе имат уникални цветове.Едни бразилиани в борово-зелено бях загледала,но като знам,че ще се раздърпат..

# 99
За Wonderbra на мен технологията с ръчичките не ми е удобна, но пък обожавам техните T-shirt bra, рядко удобен сутиен. Капризна съм към банелите.

# 100
Не винаги високата цена гарантира качество. Каква попара ядох с Викториас сикрет. Знаете им цените, няма да ги коментирам дори, но при мен дадоха фира много бързо, а дори не ги носех постоянно.
Не зная на какви цени са Виктория Сикретс в БГ, тук са средна хубост - нито евтини, нито скъпи, средна работа - но мога да кажа със сигурност, че качеството им се срути последните 8-10 години! Помня качеството им от началото на 2000, няма нищо общо с това сега. Скоро четох, че компанията е на ръба на банкрута и акциите им са много ниски и общо взето ги чакат да банкрутират всеки момент.
PS Първите ми техни гащи  са от 2002 и струваха $40 и не ме питайте, защо съм запомнила такава идиотия, но беше най-удобната и готина прашка на света Simple Smile))

# 101
  • някъде под слънцето...
Вуктория сикрестс имаха и хубави неща .
Преди 5 или 6 години откриха първия си  магазин тук ,  на летището, но заредаха  само най грозните модели.
Последно тази година бих на час и половина за да стигна до единстввния мол тук в който  също имат магазин.След три обиколки из магазина  и то при зимните намаления излязох без покупка.

# 102
  • Street of Dreams
То със бельото е както с дрехите - няма канд а не се влияеш от модата. Каквото пуснат по магазините - това купуваш - естествено от предпочитания си бранд и че не всичко ще ти грабне окото.

Аз си променям "вкуса" всяка година, от изчистени гладки материи, през небрежно широчки гащички с къдрички, до меки дантели. Обожавам и памук. Високи, ниски талии, според както го е измислил дизайнера - стига да е красиво, удобно и да ме грабне.

Аз съм с малки гърди (В, без да се изливат отвън) и от доста години също не се опитвам да фейквам нищо - не нося никакви подплънки, а напоследък дори банели. Последните ми сутиени са с мека, леко повдигаща чашка, без банели и метали. Като изляти. Дали е от модата или от друго - въобще не ме притеснява размера на деколтето ми - залагам на естественост и съм доволна.

В магазин на VS съм влизала само веднъж и точно за две минути го напуснах, почти тичайки. Очите ме заболява от цигания и шарения и беше разхвърляно, магазинът напомняше на публичен дом. А качеството ми се видя ужасно и евтинеещо. Не помня коя година беше, може би е било доста след звездното им време. Но и скоро не беше.

# 103
  • някъде под слънцето...
Много точно казано.
Всичко е  напълно субективно.
На един му харесва едно , на друг друго.

# 104
Агентче, последният комплект от сутиен и бразилиана беше близо 200 лв. За мен си е скъпичко.
 Иначе са купувани от сайта им, не съм влизала в техен магазин. Изчистени модели са, изцяло в черно и без излишни финтифлюшки.

Общи условия

Активация на акаунт