Модни консултации - 45

• 54 338
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
ако си отговарят размерите понеже аз на различни марки ми стават различни подгръдни , е точно както е номерацията показана от sl Simple Smile

# 76
  • някъде под слънцето...
Най добре е да се мери.
Макар, че ако се познава добре дадена марка в смисъл,  богат личен опит с нея, меренето отпада.
Много неща изглеждат прекрасни на снимките, но в действителност не са чак толкова прекрасни(вид на плата, дантела, изпълнение и дори цвят).

# 77
sl абсолютно съм съгласна с теб Simple Smile с първата част , че ако познаваш марката знаеш какво как ,а за марката нищо не мога да кажа не съм запозната

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 15:32 от peppermint

# 78
  • Бургас
Уондърбра и на снимки и на живо изглеждат прекрасно.Който има желание, да ми пише ще изпратя снимки на моите сутиени на лично.Качеството и материите им са уникални,а аз компромиси с тези неща не правя.За това не са и никак евтини.За пример,сутиен на Уондърбра,струва колкото 3 комплекта на Интимисими  или Ямамей-това за тези на които не им се дават толкова пари,но все пак желаят да бъдат с  долу/горе,добре изглеждащо бельо.От към качество,изобщо не ми допадат.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 14:30 от Nina_Z

# 79
  • София
Много са хубави, но абсолютно неподходящи за мен. Да не спорим.
Има намаления на Wonderbra и по бг сайтовете и са на поносими цени.

# 80
  • Бургас
О,аз ще огледам.Благодаря!Скоро не бях гледала нашите сайтове.На Астратекс като че ли се доверявам най-много.Търсих си еластична подплата в телесен цвят,гледах и цени-около 30лв а в един американски сайт такава на Триумф,вярно,доста намалена струваше 5$

ПП Сега видях,че в Астратекс има намаление на Примадона.Бельото им е разкошно,но избора на модели в сайта е ограничен.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 14:41 от Nina_Z

# 81
момичета как от помощ за размер стана спор за марки Sad нека да сме по положително настроени и нека всеки да носи каквото му харесва защо се критикуваме ?!

# 82
  • Нидерландия
Понеже стана, реч за, бельо в темата за модни консултации.. , спазвате ли модни тенденции при копуване на бельо или гледате удобство и красота?
Прави ми впечатление че мацките по модните сайтове не ходят с вдигнати повдигнати цици както преди години а сякаш не носят сутиени (без банели и подплънки) какво мислите?
Аз не копувам сутиен без да меря. За мен  перфектния  размер зависи и от модела, спортните ми са със съвсем друг размер от ежедневните.
И един пример от модно дефиле..

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 16:36 от Madelief

# 83
  • София
Rocstar-в три от бг онлайн магазини има намаления на този модел, но няма размери и не знаят кога ще имат. За жалост и от консултации за размер не разбират, все викат гледайте таблицата. Моля, кажи с кажи с какво не ти допадна на теб този модел?

# 84
  • Бургас
Харесва ми да следвам модните тенденции при бельото,но обикновено купувам това,което ме грабне веднага.

# 85
В това извънредно положение и при обещанието за наближаващ ад "до 2-3 седмици" реших, че искам чанта от плат или материя, която да мога да пера на повече от 60 градуса. Някаква идея?

# 86
  • София
Аз за бельо съм супер скука. Има само един модел сутиени, които ми пасват. Дълбока мека чашка с банел. Съответно нямам много опции за цветове. Черно, бяло и телесно. Имам един син и това е.

Чанта за пране - бяла памучна торба. Аз имам три у нас. Обаче ползвам една тъмносиня. Аз пера всичко на 40, то после достатъчно се изпича в сушилнята.

# 87
Сутиени винаги с подплънки и банели. Консервативна съм, не че непременно трябва да съм с такива.
Платнена чанта да имам дори не мога да си представя. Не се вписва в моя стил.

# 88
  • Бургас

Тази е от неопрен,що пък да не може да се пере на по-ниски градуси.
Още една

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 16:34 от Nina_Z

# 89
Платнена чанта да имам дори не мога да си представя. Не се вписва в моя стил.
Има чудесни чанти от плат, според мен. Много често хората си представят тип пазарска чанта.
Показаната от Nina Z пък чудесно ще се впише в моя стил!
Nina Z откъде мога да намеря такава? Дори и цветът е много мой, но нямам нищо против и други нюанси на синьото.

Общи условия

Активация на акаунт