Модни консултации - 45

• 54 727
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Ами, такива примерни снимки намерих. Факт е, че повечето такива панталони са снимани на модели с доста тясна фигура, и в раменете, и в ханша. Покажете и вие примери за жени с широк ханш, но без наднормено тегло, с такива панталони.

# 151
  • Street of Dreams
Paper Bag по принцип си правят широк ханш, независимо дали го имаш или не. Като форма - тези които са горе широки а към глезена леко се стесняват (не говоря за впити крачоли, а за форма), според мен са идеални за жени с широк ханш, защото следват линията им. Огромна грешка е да се опитваш да отнемеш обем там, където ти е повече и да се опитваш да отклониш вниманието с още обем там, където го нямаш. Ето нагледно:

и като разлика

И аз показвам с наднормено, като пример за подчертаване и скриване на нещо.

А измъчената работа с дългите крачоли, уж да издължат краката, вече съм я коментирала. Винаги ми прави лошо впечатление.

# 152
Първо дамата да уточни от кой тип фигура е и тогава да мъдрим какво ще е подходящо, или не. Иначе си говорим ей тъй просто. Аз също съм с широк ханш, но е широк спрямо моите пропорции. 45 кг съм, но ханшът ми не е в сантиметрите за тези килограми. А то не е и нужно да се меря, за да го разбера де. Винаги имам проблеми с панталони и дънки - в талията хлопат, в ханша са впити. Вие показвате само някакви дами с наднормено тегло, а широк ханш не значи дебел.

# 153
Това успях да намеря в Инстаграм. Различни видове дрехи, на дама с широк ханш и малка талия.
https://www.instagram.com/p/B-wzannJo7l/?igshid=sk5w1lajfu83

# 154
Може би имаме различни критерии. За мен широк ханш би бил, ако е по-широк от раменете, не спрямо талията. Примерно: https://previews.123rf.com/images/skrotov/skrotov1903/skrotov190 … ands-and-tans.jpg

# 155
Може би да. Отидох да проверя дали ханшът ми е по-широк от рамената, никога не съм се замисляла за тях в цялата ми структура Grinning
Изводът ми е, че не е по-широк от раменете и че аз сравнявам на база талия, което не знам дали е коректно.
Но като цяло погледнато тялото ханшът изпъква.

# 156
Широкият ханш няма нищо общо с цялостно наднормено тегло. Аз имам широк ханш и нося такива панталони. Имам и широки рамене, които балансират визията. Въпроса е ако дамата има тесни рамене и малък бюст, че ханша ще се подчертае още повече. За това за мен е по - важна горната част на тоалета. В такъв случай според мен е добре да се поберат модели с акцент на раменете, например бухнали ръкави или блейзър с с подплънка. Като цяло структурираните горни части ще са идеален вариант, за разлика от тясна блуза или нещо свободно падащо.
Скрит текст:

# 157
Нямаше как да се въздържа от коментар. Аз също съм с широк ханш, но слаба фигура. Изключително грозно ми стоят панталони с широки крачоли. Така фигурата ми изглежда безформена и квадратна. Не намирам и широкият ханш за недостатък. Дори напротив - мисля, че прави една фигура доста по-женствена.

# 158
От широк ханш до широк има разлика. Имам приятелка, която е с широк ханш с много тънки крачета, 42 кг, 160 см. Но тя се чувства страхотно и умее винаги да изглежда много добре. Носи тесни дънки и панталони.

# 159
Имам приятелка с такава структура.Голям сладур е и умее да преценя и подбира дрехите си правилно за нейната фигура.Като цяло избягва панталони,особено правите,защото е широка и в бедрата,(широкия ханш,почти винаги върви в комплект с широки бедра)но тези с ластик около глезените и стоят чудесно.Та,както тя казва:"Едно е да се харесваме,но друго е да е вярно"
ПП Разкошно и стоят рокли и поли,и има уникални такива.

Мхм.
Лично аз панталони тип клин харесвам как стоят сигурно на една от 20 жени. Останалите 19 си мислят, че изглеждат добре, но по-скоро би им отивало нещо не съвсем такова.
Така е - широк ханш обикновено е комбиниран с широки бедра. Самите те в горната си част са си част от ханша. И като се лъснат и опнат - хич не е добре. Което не значи, разбира се, че тези, дето си ги харесват, трябва да ги покрият. Но се връщам на това, дето го е рекла приятелката ти. А в тази тема все пак за това си говорим.

Принципно когато една част от тялото е несъразмерно по-голяма от останалите /тогава можем да говорим за широк ханш, широки рамене, корем и т.н./ не върви да я опнеш в нещо тясно /акцентирайки на нея/, нито да я вкараш в чувал /никой не предлага много широки дрехи, с тях фигурата се обезформя/.
Тук питането е по-скоро как да не личи тоя ханш, когато е голям и когато човек си го намира за недостатък.
Иначе често пиша в темата - кой си се харесва не е тема за обсъждане за тук. Защото това е възможно най-субективното мнение.

Ето предложения за тяло тип круша и съвети за онези, които не харесват да подчертават изявения си ханш /а те са доста  при жените/, а се стремят към по-балансиран външен вид, който е и по-приятен за окото:

https://caramella-online.com/polezno/22-Kakvi-drehi-podhojdat-na … figura-tip-krusha

Точно това се препоръчва в тези случаи от стилистите:
"Носете прави дънки. Модерните тесни "скинита" само ще подчертаят обема на ханша ви. Подходящи за вас ще са и модели bootcut (леко разширяващи се от коляното надолу), които чудесно уравновесяват пропорциите. Светлосините и белите панталони само ще подчертаят широкия ханш, затова за предпочитане са тъмносините дънки. Колкото по-малко декоративни елементи има по панталона ви, толкова по-малко внимание ще привлечете към проблемната зона. Пробвайте панталони с висока талия - те ще накарат краката ви да изглеждат по-дълги, а ханша - по-тесен, подчертавайки женствените извивки на фигурата ви. Жените с широк ханш е най-добре да носят прави дънки, леко разширяващи се надолу панталони и панталони с висока талия."

https://woman.bg/moda/obleklo-za-zheni-s-shirok-hansh.43464.html

Бууткът панталони и дънки не са такива с много широки крачоли, но те са достатъчно широки, за да оберат негативите на горната част на краката и дупето. Също вече писах и за високата талия.
Дадените снимки на панталони чудесно онагледяват постигането на целта. Там няма крайно ветреещи се крачоли и обеми плат, но никакви скинита и впити модели няма да се видят за такъв тип  фигура. Поне не и препоръчани от стилисти. Тип потури е също непрепоръчително за фигурата, а това включва точно уширение в горната част на панталона. За което бе питането. Затова и ако човек държи да носи такъв панталон, но има обсъжданата особеност и не желая да я подчертава, то следва да избере модел с възможно най-малко широка торбеста горна част.

https://woman.bg/moda/obleklo-za-zheni-s-shirok-hansh.43464.html

https://www.edna.bg/moda-i-kozmetika/kak-da-izberete-dynki-spore … gurata-si-4637152

https://blog.dressyou.bg/nay-podhodyashtite-drehi-spored-figurata/

"Панталоните е добре да са тъмни и с по-широки крачоли в долната част. В същото време не носете плътно прилепващи поли и панталони, както и такива с плисета и плохи, които само биха подчертали допълнително широкия ви ханш."

http://www.informiran.bg/article/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0 … D0%BB%D0%BE%D0%BD
...
На широк ханш /наистина широк/ и много слаби крака последното, което би ми допаднало, е клин без дълга горна част, прикриваща това голямо разминаване.

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 15:21 от Judy

# 160
  • Street of Dreams
Да допълня, че при широки бедра и изобщо крака се препоръчват used look избелени по средата дънки - забелязала съм, че те карат жените да изглеждат много по-слаби, отколкото тъмните цветове.

# 161
Поразгледах снимки на една известна "круша"
прав панталон с високи обувки
широк панталон с високи обувки
скини с кецове- по - скоро не. Но пък скини с високи ботуши добре си изглежда
това не е ли Paper Bag? - ако да, добре изглежда.
Но с рокля си изглежда най - добре.

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 09:22 от pep_si

# 162
Поразгледах снимки на една известна "круша"
прав панталон с високи обувки
широк панталон с високи обувки
скини с кецове- по - скоро не. Но пък скини с високи ботуши добре си изглежда
това не е ли Paper Bag? - ако да, добре изглежда.
Но с рокля си изглежда най - добре.
Тази круша гордо си развява дупето и хич не и дреме. Носи абсолютно всичко. Харесвам я.

# 163
Аз също я харесвам, но не мога да си изкривя душата, че за мен този тип женствени фигури, най - добре изглеждат в рокли/поли. Иначе, няма лошо човек да се чувства добре в тялото си.

# 164
  • Нидерландия
За да добавя и от личен опит, преди 3 седмици се върнах от Бразилия.. е дами да ви кажа че бразилките се гордеят със дупета и широки ханшовете и колкото повече толкова повече ги подчертават със тесни панталони, поли и рокли. Имаше и ужасни гледки в клинове но навсякъде по света има и безвкусица. Така че дами гордейте се с това което имате 🙂

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 20:49 от Madelief

Общи условия

Активация на акаунт