Модни консултации - 45

• 54 773
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
За мен обувката да ми е удобна е най-важната част от облеклото ми. Точно за тях не правя компромис. Особено от как минах 40-те.
 Е, не говоря за суми от 300 евро нагоре. Тях хич и не ги поглеждам. Но обувки от Зара, Манго, ХМ и т.н. също не поглеждам. Удобна обувка не означава непременно грозна. Биркенщока може да се наканя да пробвам, като мина 60 те. Joy

# 436
  • София
Февруари си взех два чифта кецове от изк. кожа от Бершка - черни и бели. В момента всъщност нося само тях.

# 437
  • Бургас
Riеker и Биркенщок,няма как да си ги причиня..Хайде да не казвам голяма дума,но към края на живота ми,може би обута в някои от изброените,легнала и със свещ в ръка да чакам онази с косата,ама надали Grinning

# 438
Riеker и Биркенщок,няма как да си ги причиня..Хайде да не казвам голяма дума,но към края на живота ми,може би обута в някои от изброените,легнала и със свещ в ръка да чакам онази с косата,ама надали Grinning
SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied
Искрено ме разсмя, това с косата, макар че нося от години Биркенщок /имам чехли, сандали и боти/ и тук, в тази тема съм отнесла доста подигравки.
Иначе след последните ми перипетии от миналото лято, предпочитам маратонки, дори и вкъщи.

# 439
  • София
Тип Биркенщок съм пробвала, но са ми широки и ръбът ми убива на дългия втори пръст.

# 440
Аз съм много доволна от удобство на Веронела. Имам обувки на ток, които са изключително удобни и мога да бягам с тях дори. Имах едни страшно високи боти на Гауди, с които също можех да хвъркам, докато не паднах жестоко по стъпалата на един МОЛ. Стигнах до Пирогов и бях на легло един месец. И вече намалих височината на тока. Наистина се страхувам.

# 441
  • Бургас
SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied
Искрено ме разсмя, това с косата, макар че нося от години Биркенщок /имам чехли, сандали и боти/ и тук, в тази тема съм отнесла доста подигравки.
Иначе след последните ми перипетии от миналото лято, предпочитам маратонки, дори и вкъщи.
Ето с кой ще си трампим обувки,или един чифт поне(доброволно пари няма да дам),да си имам и аз,за задгробния,че според"Книгата на мъртвите",бая обикаляне падало,а казват,удобни били Биркенщок-а. Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

goddess,от теб  не го очаквах! Grinning Особено след яките МОМА,и другите италиански обувки,които имаш и на,които мнооого им се кефя.За маратонките в къщи си права,особено ако са с онези много лекички и гъвкави подметки,че те са си като пантофки направо

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 12:32 от Nina_Z

# 442
Nina, Stuck Out Tongue Closed Eyesза вкъщи, едните ми са сиви със светло розова агнешка подплата с косъм и другите за плажа са ми удобни. Никакви нормални джапанки не ми пасват на крака, много ми е тесен крака.
 А ботите Биркенщок са си кубинки и външно не изглеждат, като традиционните им, само вътре са с тяхната стелка.Smirk
Ох, МОМА-та Heart Exl

# 443
  • Бургас
goddess,онзи ден разглеждах сайта на Cult,имат магазини почти във всеки един търговски център в Италия.Много харесвам обувките им и намирам,че стилово се приближават,и до твоя вкус.Може и да ги знаеш,разгледай ако искаш https://www.cultofficial.com/en/last-chance-woman/shoes/metallica-3031.html Освен обувки,правят и кожени якета

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 12:55 от Nina_Z

# 444
Значи, за мен човек изглежда добре и сияе, когато се чувства комфортно. Ако дреха или обувка ме пристяга, притиска, кара да проверявам и намествам презрамка/деколте, стъпало или каквото и да била друго, не съм аз и ставам нервна и лоша Joy Първото, което гледам при обувките е да са ми удобни и съм по-склонна до жертвам малко от красотата за сметка на комфорта. Та, в този ред намисли - бабешките обувки не са ми чужди Kissing Face

# 445
  • София, България
Здравейте, случайно да знаете тази пола каква марка е или поне някъде да има подобни? Харесва ми много моделът, цветовете всичко

# 446
Сбабичосването не е функция нито на дрехите, нито на обувките ИМХО
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 17:11 от Agent Provocateur

# 447
E, бабешките обувки, не винаги водят до бабешка визия , а комфорта на крачката е безценен Simple Smile.
Аз бих се чувствала много по - естествено с такава визия

oтколкото с такава:

И нещата не опират само до разликата в цените, защото не е проблем да намериш подобно изглеждащи обувки  в различен ценови клас и от двата вида.

# 448
Аз пък не разбирам как "лелинските" обувки са удобни, при положение, че са широки и заоблени като паници. И подпират ноктите на пръстите, брр.

# 449
  • Пловдив
На мен при тези чехли краката ми се приплъзват напред, пръстите ми стърчат и не ходя с тях, а ги суркам, все едно три годишно момиченце е нахлузило обувките на майка си. Толкова са ми неудобни, колкото и балеринките(пантофките).

Общи условия

Активация на акаунт