🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 4

• 31 716
  • 794
  •   1
Отговори
# 120
Оле, къде са руснаците, къде сме ние Sad

# 121
  • София
Много е забавно, че Лухче вече стабилно е абонирана за трите зрителски точки, въпреки всичките ѝ уговорени имитации. Grinning

# 122
  • София
Тя така ли се казва?
50смса.. Защо не ги дарите за нещо смислено?
А наще си мислят че тук имитират, а руснаците...

# 123
Чудя се, Лухчето, която години наред където седне и стане, твърди, че е любимка на зрителите, дали се усети, как никой не я обича. Ама тя имбецил, как да се усети. Между другото, аз, независимо, че съм от Шумен, за пръв път чух нейна песен в ББ, понеже там ги пускаха и искам-не искам ги слушах. Ееееееее, такаво отврат, такъв нон сенс, такава повърня-не съм чувала. Аз по принцип не слушам чалга, така, че може и по-брутални изпълнения да има от нейните.....но определено бях потресена.....

# 124
  • София
Не съм доволна, че Димитър спечели днес, артистично беше добре, но гласът не го направи.

Днес ми харесаха Анди, Дара, Галя и Луна донякъде.

# 125
  • София
ДИРЕКТНИ ЛИНКОВЕ - за България и ЧУЖБИНА
                              Епизод: 8
        Като две капки вода (13.04.2020)  С08е08

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

ЗА КОМПЮТРИ

за МОБИЛНИ  
_________________________________________________________________________________________

ЗА КОМПЮТРИ

за МОБИЛНИ  

_________________________________________________________________________________________    
         ПОБЕДИТЕЛ за вечерта
     Димитър Маринов като Liza Minnelli - „Mein Herr”
 за компютри

ЗА МОБИЛНИ

Маги Джанаварова като Tina Turner

за компютри

ЗА МОБИЛНИ

Антоан Петров-Анди като Луис Армстронг

за компютри

ЗА МОБИЛНИ

Луна като Despina Vandi - „GIA”

за компютри

ЗА МОБИЛНИ

Дара като Rosalía - „Di Mi Nombre”

за компютри

ЗА МОБИЛНИ

Фики като Amy Winehouse - „Back To Black ””

за компютри

ЗА МОБИЛНИ

Тото като Мария Илиева - „Нищо”

за компютри

ЗА МОБИЛНИ

Галя като Fergie - „London Bridge”

за компютри

ЗА МОБИЛНИ

Георги Симеонов-JJ като като Maria Callas - „Ave Maria”

за компютри

ЗА МОБИЛНИ

Резултати и нови предизвикателства

за компютри

ЗА МОБИЛНИ

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 01:59 от Mari_Mar

# 126
Айдеееееее, наздраве от мен с един бърбън за Димитър.  Толкова съм емоционална, че до сега подскачах и крещях от радост. Малииии, добре, че не гледам футбол. Съседите щяха да ме изгонят от блока....

# 127
  • Испания
Айдеееееее, наздраве от мен с един бърбън за Димитър.  Толкова съм емоционална, че до сега подскачах и крещях от радост. Малииии, добре, че не гледам футбол. Съседите щяха да ме изгонят от блока....

Скица!

Във връзка с критиката към Дара и приказките най-вече на Фънки и отчасти на Хилда какво било представлявало фламенкото. Можеше малко да се образоват преди това. Няма само един вид фламенко. Това, което пише в следващия текст, се отнася както за танца, така и за песните.

Във фламенкото има повече от 50 различни palos (видове фламенко танц), като някои от най-известните са Алегрия, Булерия, Танго, Тиенто, Tarantos, Румба, Seguiriyas, Фанданго, Malagueñas, Севияна, Guajira, Colombiana, Solea. Всеки един танц носи определено настроение, ритъм и маниер на танцуване и се танцува по различни поводи. Някои танци са весели и празнични. Те са по-бързи от другите и движенията са по-освободени. Други танц изразяват болка, тъга, агония и се танцуват с по-голямо напрежение и отсеченост, а трети олицетворяват срещата между мъжа и жената и имат определени части – на опознаване, на контакт и на изразяване на индивидуалността.

Източник

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 00:26 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 128
Дара, обикновено се излага адски.. И както вече казах-никак, ама никак не я харесвам, нито визуално, нито като певица.Една вечер се представи блестящо, поне според мен.....пък Фънки я омаза, ама те и другите не гласуваха доста позитивно за нея....

# 129
  • средноголям град в България
Галя, гласувайки за Димитър, каза: "Тройна заплаха- актьор, който може да пее и да танцува"😊

# 130
Галя, гласувайки за Димитър, каза: "Тройна заплаха- актьор, който може да пее и да танцува"😊

Това съм го изпуснала. Ами много умно изказване.

# 131
11т - Фики - страхотно изпълнение, имитира далечен образ, при това жена и освен, че певчески се справи максимално добре в противоположния пол, успя наистина да предаде точната енергия.
10т - Димитър Маринов - отново много добра имитация на жена от мъж.
9т - Маги - прекрасен мъжки образ от жена, според мен направи всичко по силите си.
8т - Дара  според мен пресъздаде отлично задачата си, слагам я по - надолу, защото все пак при сравнение задачата й беше по - лека.
7т - JJ - прилично се справи с една много тежка задача.
6т - Анди - не знам защо, но не му се получи особено, очаквах повече.
5т - Галя - и според мен най - сетне св отпусна, макар да не може да избяга от себе си има напредък.
4т - Тото - кофти задачка, направи каквото ложа.
3т - Луна - не знам какво прави в предаването.

# 132
  • Испания
Рачков и Зуека на живо утре във ФБ на страницата на "Господари на уеба"

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 09:56 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 133
Гледах снощи.....отново първи Димитър Маринов???? Вие, сериозно, смятате ли, че това е реален вот на зрителя? За журито вече е ясно, че са решили да го бутат напред. Наистина ми стана неприятно. Имаше поне трима по-добри от него.

# 134
Гледах снощи.....отново първи Димитър Маринов???? Вие, сериозно, смятате ли, че това е реален вот на зрителя? За журито вече е ясно, че са решили да го бутат напред. Наистина ми стана неприятно. Имаше поне трима по-добри от него.

Да, ние така смятаме. Всички писали преди вас, харесваме  и то мнооооого изпълненията на Димитър Маринов. Журито ако е искало да го бута напред, щеше да го направи още в първия лайф. Редно е да спечели най-танцуващият, най-пеещият, най-талантливият и най-артистичният. И това е Димитър Маринов.
И да, реален вот на зрителя е. Оказва се, че само нашето семейство сме пуснали 23 смс-а. Аз успях да пусна 3, но от телефоните на майка и татко са пуснати още 20. Убедена съм, че има и други интелигентни и ценители на таланта като нас, които са гласували за него.

Общи условия

Активация на акаунт