🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 4

• 32 058
  • 794
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Фънки защо постоянно се прехласва по Фики? Като е някоя друга чалга певица, то не са подигравки, то не е чудо. А сега само където крака не му целува. Толкова ми се вижда преиграно

# 661
"Кликата на шептящите" Joy, Фъньо понякога ме разсмива.
Фики не се справи, усетих фалш и къдрене на някои фрази. Но пак го харесвам, имаше много попадения и е много мило момче.
А Васил е Вселена Heart

# 662
И на мен ми заприлича на брат Аргиров.
Не ми хареса изпълнението.
Че той В. Найденов изкара 1/3 от песента, а Фики седи и се чуди какво да прави.
Стискам палци сега и чакам Анди.Simple Smile
Луна и Тото ми харесаха.

# 663
  • София
Фики заслужава и да победи.
Възпитан, уважителен и изобщо много далече от чалга образ

# 664
  • Бургас
Не ми хареса Фики.Очаквах повече.Голямо мятане беше.Анди щеше да го направи по-добре.

# 665
Щеше да е доста тъпо Фънки да го плюе , защото е чалгар. Момчето се старае, възпитан е , подхожда сериозно към всяка задача. Няма нужда да слагат всички под общ знаменател.

# 666
Маги , издъхна на тая песен..слаба ракия

# 667
  • Бургас
Маги изтегли късата клечка с тази песен, тя си иска маса и голям бял дроб,буквално. Не очаквам да се справи,няма капацитета.

# 668
  • Испания
Не ми харесва Маги. Много избързва. Днес и Фики избързваше. Изумява ме, когато хора с музикално образование допускат подобна елементарна грешка.

# 669
  • София
Не ми хареса Маги. Изобщо не успя да овладее песента.

# 670
  • София
Не ми хареса Маги. Тя има много красив глас, но не успя тук

# 671
  • София
Слаба вечер, дано Анди и Дара се справят, че другите досега не ми харесаха.

# 672
Вacил Нaйденов преди няколко години го гледaх нa един концерт, точно по cъщия нaчин виеше, и прaвеше cъщите нервни движения нa cценaтa кaто Фики. Много добрa му беше имитaциятa, caмо че трябвaше дa имитирa млaдия Вacил Нaйденов...

# 673
Фънки защо постоянно се прехласва по Фики? Като е някоя друга чалга певица, то не са подигравки, то не е чудо. А сега само където крака не му целува. Толкова ми се вижда преиграно

Защото Фънки е приятел с Константин, а той самият пък е много голям приятел с бащата на Фики - Тони Стораро, така че малко е връзкарска работата в това отношение. Според мен не е честно, защото всички помним как се държеше Фънки например с Преслава и ДесиСлава, ама със самият Константин - големи хвалби, голямо чудо, та и сега така....

# 674
Ми той нашият Браян по-хубав от оригиналният Grinning

Общи условия

Активация на акаунт