🎭 Като две капки вода - сезон 8, тема 4

• 31 727
  • 794
  •   1
Отговори
# 150
Иван Юруков за мен нямаше слаб образ, великолепен артист с певчески данни. Мисля, че до тук не е имало по - добър от всички сезони!

# 151
  • Испания
Иван Юруков за мен нямаше слаб образ, великолепен артист с певчески данни. Мисля, че до тук не е имало по - добър от всички сезони!

За мен по-добър от Иван е Ненчо Балабанов.

# 152
И на мен ми е чудна цялата тази ненавист към Галя. Нито е надменна като Тото, нито е нагла като Луна, нито е злобна. На мен дори ми е мъчно за нея, защото се беше поддала на много лоша зависимост, което доста е объркало живота и, но сега май всичко е наред и тя е намерила своето място в Англия. За мен тя е най-непретенциозният и скромен участник този сезон.

# 153
Зa Гaля - не cи ли cпомняте cлед Вип Брaдър беше много мрaзенa, оcмивaнa къде ли не, имaше някaкви пaродийни обрaзи нa Гaлкa Мaлкa, вече не cи cпомням подробноcти....  cлед ВБ Кaризмa cе рaзпaднa, a Миро cе отрече от нея....  много зле беше положението, дотолковa, че дa емигрирa горкaтa

# 154
Лелеееее, цялата държава мразела и се подигравала на Галина Курдова. И от какъв зор. Аз сега в капките научих, че била в чужбина. Ми и аз съм от тази държава. Обиждате ме. Нито съм я мразила, нито съм и се подигравала. Дори не съм се впечатлила-бях я забравила. Тя нашата държава, всичката Мара втасала, че само Галка и е в ума.

# 155
Имаше един период, в който беше на гребена на подигравките.
Това, че не си чувала, не значи, че не го е имало.
И Миро, отрекъл се от нея. Защо не се отрекъл, когато са били на гребена на вълната?

# 156
Галка е мрънкаща и безгръбначна за мен, не съм знаела, че е неприятна и на други хора.Смътно си я спомням във ББ , имаше ли изцепки там?

# 157
  • Враца
От ББ , до ден днешен ми се е набило в главата и спомням, колко се коментираше нейната нечистоплътност ..

# 158
След ВБ свалиха "Каризма" от рекламните билбордове на Теленор (а може и МТел да са рекламирали, не помня), а дуетът се разпадна. Галка срина имиджа си след това предаване, но тогава не го гледах и не помня каква беше драмата.

# 159
Каризма се разпадна заради зависимостите и на двамата, не заради Биг Брадър.
Важното е, че са се осъзнали. Все пак човек се учи от грешките си.

# 160
Не им знам зависимостите, но помня, че дни след края на предаването мобилният оператор се отказа те да го рекламират. А скоро след това и те се разпаднаха. Галка беше осмивана и подигравана след ВБ, заради това, че била нечистоплътна. За зависимости не съм чула/прочела тогава.

# 161
Аз не знам какви зависимости е имала Галка, защото не вярвам на жълтини. Миро сам си призна, че е имал проблеми с алкохола и вярата в Бог му е помогнала да пребори тази зависимост. Като дует ги харесвах много. Миро и сега го харесвам като изпълнител. За Галя нищо не мога да кажа-нито добро, нито лошо. Просто ми се изгуби от полезрението. Но пък сега в капките забелязах, че пее фалшиво.  Докато пееше с Миро, не бях забелязала...

# 162
Снощи мисля, че Галя се представи добре.
Или аз толкова си разбирам от музика.

# 163
Снощи мисля, че Галя се представи добре.
Или аз толкова си разбирам от музика.
Като за нейните възможности и на мен ми хареса.....

# 164

Общи условия

Активация на акаунт