Слънце грее, дъжд вали,февруарчето вилнее и твори бели!

• 44 100
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Монтираха ни по 2 такива на всяка врата,като единия е високо и не го стига.
Мисля че се водят точно против крадци.

# 346
  • пловдив
Момичета, как са вашите февруарчета?
Ходите ли на ясла? Ние все още следим класиранията и чакаме свободни места наблизо. Сега и каката е ваканция и двете се забавляват, аз ги гледам, тъй като съм в неплатен отпуск.
От миналата седмица се опитваме да въведем гърнето. Пълен провал беше отначало, но последните един - два дни има напредък. Вие успяхте ли да махнете памперсите вече?

# 347
Още е с памперс моят син. В яслата има попадения на гърнето с пишкането, вкъщи реве като го види. Flushed

# 348
  • Велико Търново
Сутрин два часа е без памперс и си казва когато му се пиша, следобед е два часа без памперс и се напикава... След седмица две го пускам пак на ясла, дано там го научат.
Утре заминават на море с баща си и са много развълнувани, дори си мисля че ММ е притеснен направо Simple Smile кажете какви лекарства имате в аптечките.за път? За темп, за ухапване, за изгаряне, за повръщане, за разстройство, за махмурлук ( не че ще се ползва), за рани бинтове и пудри, спрей лепенки, термометър.... Нещо друго?

# 349
Цялата аптечка от вкъщи нося аз, винаги и навсякъде. Вкл. Инхалатор, спрейове за нос, аспиратор за нос, термометър, пулмикорт, вентолин, няколко вида капки за нос, пробиотик, витамини комбинирани, вит. Ц ампули, и тн.

# 350
Скк,само 2та ли ще са? Моя ММ никога не е оставал сам с детето ,само докато се къпя 😆

# 351
  • Велико Търново
Налага се Sad от една седмица се гледат двамата само и искат, не искат - и на море сами отиват Simple Smile ММ разчита че другите от компанията ще му помагат, те разчитат да си починат хахах Simple Smile все ще се справят.

# 352
И аз нося горе-долу всичко - Панадол, Нурофен, физиологичен разтвор, Ентерол/Тазектан, витамин С, капки за нос каквито имаме останали от последни боледувания, Аериус, сироп за гърло/кашлица, ако имаме, инхалатор, термометър. Ами май това е...а и лепенки разбира се или от тези течните. Сега и дезинфектант...

# 353
Спрей за гърло Тантум ,капки за уши, Фенистил на капки, пробиотика е много важен даже се препоръчва поне 10дни преди почивката да се започне

# 354
  • София
Спрей против комари.

# 355
Нещо противоалергично,аз нося фенистил капки и крем-гел.
Репелент , против комари , макар , че рядко ползваме имаме и носим.
Ако има нещо,което сте забравили да вземете и се наложи да ползват ще ходят до аптека,но дано не се налага,разбира се пък да има под ръка.
Нашия все дивее и се удря пада става,вчера тича с децата и брат му,падна и си удраска коляното,то му тече кръв,а той не забелязал.
Дадох му една мокра кърпичка избърса се набързо сам и продължи.
А за челото да не говорим от както го лепиха като падна поне пет пъти още го е удрял,но слава богу по-леко.
Посиняло има и сега малко по него , то не може да му мине,тамън му мине едната челенка и той се украси и нова.
Не мога да го опазя , а съм все с тях
Вашите деца правят ли така или просто нашия не може да се пази?
Или пък се мисли за неуязвим като
гледа батко си как дивее и скача и се катери с лекота ...
Скк,дано всичко е наред Hug
Ще се оправят мъжете ти,а ти ще си отпочинеш малко. Blush

# 356
Mamma Maria, до темперамент е, моето дете е почти същото. Веднъж падна с един стол напред от лиготия и му остана белег на челото, много ме е яд за тоя белег, ама какво да правя, за секунда да се обърна и вече се е подредил. Вие имате ли останали "бойни рани", мажете ли с нещо за белези?

# 357
Да, моят син има супер нелеп белег на лявата буза, нагоре към ухото - от инат и тръшкане се надра на пръстена ми и така и не мина вече 5 месеца.

# 358
Моят е същият дивак,пада,реве и пак на същото място отива.Днеска падна здраво с колелото,още не му даваме освен из двора и от зор да кара бързо и лигня крака му се хлъзна на педала и цялата половина е ожулена,лакътя му е потрес.Аз лично не мажа с нищо,промивам с лавандулов спирт и оставям кожата да диша.Има белег от падането от катерушката пролетта,точно над брадичката.Всеки път ми се изправят косите като го видя и се сетя какво можеше да стане и че се разминахме с малкия дявол.
Махнах му и нощния памперс преди седмица някъде,направо не мога да повярвам,че цяла една ера остана в миналото.Записах го на частна занималня от септември за по 4 часа дневно.Откриха я тази пролет в града и изчаках за отзиви.Ще видим как и дали ще свикне и дали ще му е интересно.Програмата им изглежда интересна,неговата група са от 2 до 4 години и има 7 деца засега само записани.Има аниматори и медицински персонал,следобяда пък е само за ученици,до обяд за до 7 г.

# 359
Бойна рана имаше( гледам ,че почни не се забелязва вече трябва на слънце да видя по добре) на много нежно място точно под веждата към клепача на гънката незнам дали го обяснявам добре и то около 2-3см, разцепи се на спалнята ,така изпищя и всичко с кръв окото затворена и беше  хлътнало на вътре все едно аз изпаднах в пълен шок че си е извадил окото ,просто няколко минути докато разбера какво се случва ревях с него. Слава богу беше само цепнато на окото му няма нищо  това му е най сериозното . Иначе и той е шемет постоянно бяга,става удря се и продължава.
Ако ги съберем някой ден ще е пълна анархия 😄

Общи условия

Активация на акаунт