Слънце грее, дъжд вали,февруарчето вилнее и твори бели!

• 44 026
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Осинови и мен Joy
Искам и аз в Австралия.

# 91
Доста топло си беше,не съм гледала термометъра.Моят водолейко 2 часа не мръдна от вътре,супер сутрин беше 😁
Аз в Австралия не искам,не обичам жегата.Дай ми зима на мене.

# 92
И ние си взехме басейн,  бебшкия се спука на морето😐 Сега решихме да вземем нещо в което и ние да може да се джопнем 😀 150 см диаметър на 30 см дълбоко ...чакаме да се затопли!

# 93
Ние имаме и голям 240,надуваем.Обаче само първата му година го напълнихме,сега не смеем.Доста е дълбок и постоянно трябва да внимаваме да не направим някоя беля.За догодина ще остане.Отделно е голяма хамалогия подръжката,с тоя филтър,пък таблетки,пък чистене и покриване.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 23:13 от лещичка

# 94
Ето такова е нашето мм искаше по-голям но и аз съм на мнение че си е хамалогия! Този не се надува
https://praktiker.bg/bg/Basejni/BASEYN-DETSKI-BESTWAY-56283/p/491645

# 95
  • Down Under
SKK, Ver4e вземам ви и двете, те децата са като братя, къде едно там и три 😆
И аз се цопнах, но не е красива картинка за споделяне 🤫
Тукашният Великден беше миналата седмица и закрихме плажният сезон. Толкова съм се сдухала, че му забравих банският

# 96
Христос Воскресе!
Горди,уникален е с тази косичка. Hug
Нашето боядисване мина много добре,послушни,сдържани,кротки чак не мога да повярвам.
Не счупихме нито едно яйце при варенето. Blush
Едно боядисано аз го счупих без да искам в масата , да го преместя и го треснах. Grinning Blush Joy
Излезнах по-голяма беля от децата.

# 97
Христос Воскресе ! Детето избра боец и ни смачка 😂😂
Горди значи ви пускат да ходите и на плаж ? Ние тук и на планина не може да отидем....

# 98
Христос Воскресе!

Горди, само да разрешат международен полет в Австралия  и идваме Joy всъщност аз сама, че таткото е обещал да се реваншира Joy

В Австралия не са чак толкова затегнати мерките.

# 99
  • Down Under
Христос Воскресе!
Верче, сама ли ще се шляеш из плажовете пък ти, то не е истинска почивка ако е без детето 🤣
Да hamsti, в нашият щат можем да ходим на плаж, стига да спазваме дистанция. Всичко може. Учениците бяха ваканция за Великден и скоро ще се завърнат на училище. Изобщо не са ги спирали. Добре ни е, не мога да се оплача. Всеки ден сме навън.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 13:32 от gordi

# 100
Христос воскресе!
Бъдете здрави🍀

Така ви завиждам на тези които живеете в къщи, горди и до океана..ех,ех.... 🌞

# 101
  • Сливен
Христос Воскресе!

# 102
Препоръчайте интересни книжки за малките. Какво харесват? Моята дъщеричка обича тези книжки, които отстрани имат бутони и издават звуци, звукови книги с приказки, но вече се изчерпах. Иска ми се някоя интересна с 3Д страници или нещо такова, изскачащи прозорчета с картинки. Нещо в гугъл все едно и също излиза, не мога да намеря.

# 103
  • Велико Търново
Моят се забавлява с книгите от Лидл с рецепти. Учи продуктите и като види една страница с риба ми казва " рибката спинка на дъската, гушнала ножа" Simple Smile малко психо, но много ме кефи като ми го каже

# 104
Моят не харесва тези музикалните и със звуци,имаме няколко,но не ги иска.Четем само такива вече 2 години и не му омръзват,знае ги наизуст сигурно,то и аз.Купувам вече 3 плюс,но продължава да си иска тези. Има и няколко панорамни и с движещи се страници,но не ги иска и това е.Прибрани са и така си седят.Ще им дойде и на тях времето.

Общи условия

Активация на акаунт