Слънце грее, дъжд вали,февруарчето вилнее и твори бели!

• 44 085
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Down Under
Горди, как сте на другия край на света
Animal Whale
🤗 супер сме, отвориха границите в нашият щат, хората тръгнаха да пътуват, отвориха заведенията, всичко работи нормално, само площадките още са затворени. За съжаление няма да можем да се приберем в БГ за лятото, но ще се организираме някъде в нашият район. Сега е сезонът на китовете, които акостират по нашите брегове и искаме пак да отидем с корабче да ги видим 🐳

# 226
  • Велико Търново
И  тук стана сезона на китовете.. вече всички около мен са видимо качили кг, явно много извънредно се охранихме... Simple Smile

# 227
  • Down Under
Хахах, посмях се 😂 но факт, доста хора се разшириха в ханша покрай стоенето в къщи

# 228
Преди ип бях станала 68кила у се радвах... Сега като  теглих келешите за да пратя данните на лл и те ме накараха да се претегля.... Ми дорева ми се.  74 кила ъгеееейннн ааааасаааааа...

# 229
  • София
Като килограми не съм мръднала, но някакси съм се разширила в гърба и обиколката на ръцете. Извадих един панталон, който носих след раждането...Еми едва го закопчах. Майка ми твърди, че това е от възрастта.

# 230
  • Down Under
Аз като кг съм горе долу ок, но забелязвам все повече бели коси. До сега никога не съм се боядисвала, знаех си, че този момент все някога ще дойде, но хич не ми се иска. Има ли други, които още държат фронта и не се боядисват? Тук фризьорските услуги са толкова скъпи. Боя + подстригване започва от 200 долара

# 231
Килограмите са ми добре,доста скоро след раждането си ги върнах.Сега тежа колкото преди да родя,но формата е коренно различна.Цялата структура се променя

# 232
Аз не се боядисвам, понеже си харесвам естествения цвят на косата. Досега не съм си намирала бели коси, предполагам е генетично заложени, тъй като майка ми също късно започна да се боядисва.
Ще ми е мъчно като дойде този момент, но ще го преглътна като дойде Simple Smile
Gordi, не можеш ли да опиташ в домашни условия да се справиш или мислиш, че няма да се получи добре?
За килограмите съм с кило и половина нагоре, ама с него и без него, не усещам голяма разлика освен, че са ми малко по-опънати панталоните по мен, явно на дупе и бедра съм го сложила.

# 233
За кг.... след раждането почти успях са върна предишните си кг не веднага но.. Тази зима бях качила много неусетно и започнах 1 чай вече 2 месеца го пия и съм -9кг, още 2кг и ще съм като преди да забременея . Искам и още да сваля но усещам,че някак май си губи силата този чай 😄.

За боядисването... имам бели косми,в последните 2г станаха доста, но се боядисвам с шампоан оцветител,миналата седмица бях да си взема но нямаше моя цвят и продавачката ми препоръча балсам оцветител и взех,точно снощи се боядисвах винаги сама го правя вкъщи,не е трудно така че Горди мисля че ще се справиш. Обикновено само корените минавам,косата ми е дълга и само 2 пъти съм я минавала цялата но ми отнема много време и не ми се занимава. Харесвам си моя цвят, и все отлагам трайното боядисване. Даже бях решила тази пролет да отида на фризьор и да ме боядиса,но ИП ме отказа и явно не е дошло времето, въпреки че вече работят за сега ще си карам с оцветителите.

# 234
  • Down Under
Ще отлагам до последно ☺ Днес открих три бели косъма и бързо ги премахнах. Няма други, но явно започват лека полека. Определено ще се боядисвам в къщи като стигна до там. Радвам се, че има и други с естествени коси. 100% от приятелките ми се боядисват от години.

# 235
  • София
Откакто малката навърши 9 месеца започнах да се боядисвам. Първо с безамонячна боя, но сега покрай ИП взех амонячна. Моята коса побеля доста бързо. Според мен е генетично. Преди това използвах тониран шампоан, но в един момент се наложи боя. Лошото е че и боята не държи много дълго.

Иначе точно структурата на тялото ми се промени. Изглеждам слаба, нямам корем, но и гърдите ми изчезнаха. Постоянно получавам комплименти, че не изглеждам на жена с две деца, но мен тези промени ме дразнят.

# 236
  • пловдив
Аз се боядисвам в тъмната гама, сравнително близо до естествения ми цвят,но и при мен все повече се забелязват бели коси, което е много дразнещо. Премахвам ги, но пак се появяват и си мислех, че ще трябва в един момент да се изветли... Иначе се боядисвам предимно в домашни условия.
Килограмите-все още имам 5кг за сваляне и даже започнах режим и се надявам до месец-два да успея да се върна към предишната форма.

# 237
Аз си върнах килограмите от преди раждането миналата година чак,а откакто малкия спи по цяла нощ вече 2 месеца някъде даже и имам желание за пътеката и бягам редовно.Някъде 55 съм сигурно,всичко ми става от преди,но и при мен някак се промени самата форма на тялото.
Боядисвах се от 16-17 годишна някъде докато не забременях.Сменяла съм абсолютно всички цветове,дори синьо-лилава бях по едно време 😂.Сега съм си с естествения цвят,тъмно русо вече 3 години,само с прическите и дължината и си играя.

# 238
Все още не се боядисвам. Не обичам промени с косата си. Дори съм една прическа и дължина от 100 години.
Имам тук таме бели косми, но ще изчакам да имам и второ, хубаво да побелея и тогава сигурно ще започна Joy
Аз и рядко ходя на фризьор, ве обичам някак от малка, когато насила ме подстригваха Joy

# 239
  • Лайпциг / Перник / София
За кг.... след раждането почти успях са върна предишните си кг не веднага но.. Тази зима бях качила много неусетно и започнах 1 чай вече 2 месеца го пия и съм -9кг, още 2кг и ще съм като преди да забременея . Искам и още да сваля но усещам,че някак май си губи силата този чай 😄.

За боядисването... имам бели косми,в последните 2г станаха доста, но се боядисвам с шампоан оцветител,миналата седмица бях да си взема но нямаше моя цвят и продавачката ми препоръча балсам оцветител и взех,точно снощи се боядисвах винаги сама го правя вкъщи,не е трудно така че Горди мисля че ще се справиш. Обикновено само корените минавам,косата ми е дълга и само 2 пъти съм я минавала цялата но ми отнема много време и не ми се занимава. Харесвам си моя цвят, и все отлагам трайното боядисване. Даже бях решила тази пролет да отида на фризьор и да ме боядиса,но ИП ме отказа и явно не е дошло времето, въпреки че вече работят за сега ще си карам с оцветителите.
Coco, кой е този чай, ако не е тайна? 🙈

Общи условия

Активация на акаунт