Слънце грее, дъжд вали,февруарчето вилнее и твори бели!

• 44 093
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
А защо не слагаш протектор?Моят има под чаршафа и в началото сменях само чаршафите и протектора матрака си е сух.Докато свикна да се буди и да събуди и нас за да идем с него.Но сложихме лампа в коридора и рядко идва да ни събужда,но на сутринта редовно е олял в опит да изсипе писоара в голямата тоалетна.

# 376
  • Велико Търново
Има протекто, но той не спи обикновено в частта на леглото с протектора, а някъде другаде. Мислех да взема някакъв огромен протектор, но все забравям да видя за макс размер.

# 377
Моят син пък маха подложките.  На морето слагах памперси по време на сън,  тук там се напикаваха.  Ако ги изтърва или са се напили много с вода.  Върнахне се -  100 на 100 напикани на сън,  две седмици вече.  Дойдохме при баба -  трети ден,  сано едно напишкване на сина вчера следобед.  След като  легна с памперс,  следобеда,  събудил се,  свалил го,  изпишал се и отказал на баба си да го обуе пак.  Махнал и подложката и заспал отново. Добре че тя го излъгала да легне на някакви мои детки чаршафи,  че се напишал, но не беше стигнало до матрака.  Тук спим тримата на спалнята и нямам протектор.  Та тук няма да им махна памперса за сън.  Ама се чудя що в къщи  така изпускаха,  а тук и на морето не.  Дали им дава сигурност памперса или ми правят напук... И тук и на морето е пигпрохладно ношем,  даже сутрин ставам да се завивам с едно леко одеялце към 5. У дома е жега,  не се диша.  Да кажеш че настиват,  не е... Може и нещо психологическо да е.  Преди морето бяха сорели да се напикават по време на сън.

# 378
  • пловдив
Здравейте, момичета.
Добре е и нашата госпожица, има периоди на тръшкане и то сериозно, но от време на време. Последния месец се занимавахме със свикването с гърнето и за сега имаме успех, но аз бях по-напрегната от мокренето на дивана, килима и всичко останало... Но, знам, че няма как да минем и без това. Чакаме свободни места за ясла и се надявам септенври да тръгне.
По цял ден съм с каката на 7г и малката и вече, забелязвам, че ставам много изнервена на моменти.
Още не сме били на море, но се надяваме скоро и това да стане.

# 379
Спокойно аз от февруари насам съм с тримата вкъщи.
Много добър подход на възпитание сте предприели,браво,така е най-добре.
Трябва да придобиват умения от най-ранна възраст за всичко.
Нашият син също се храни сам,с вилица,с лъжица,супи и таратор яде сам.
Не се полива , а ако капне по масата ми казва гузен,че е полял.
Аз не му се карам и не съм му се и карала,но той сякаш си знае от малък,че не е редно.
Аз избърсвам или той ако иска,казвам му,че всичко е наред и той си продължава с яденето.
За сесето мирен,сложно е и за кратко.Батко му стане ли , мръдне ли и край тръгват из стайте,но ако седят и двамата мирни е супер.
Понякога му помагам да си дояде  .
Пие сам от чаша.Хваща я с две ръце,понякога се дави.
Онзи ден ми чаши,голям кеф,две чаши изми големи порцеланови,голямо изплакване падна,ми картофи и ги слага в купа,като ги нарежа на дъската пък ги разделя и маха от дъската.
Помага в кухнята и е кротък , голям мерак му е да готвим.
Скоро дядо му(свекър ми)му даде ножица да реже,аз бях в другата стая с бебето , връщам се нашия в хола си седи и си реже над масата,аз ако бяха мойте родители щях доста да им се скарам,но техните на мъжът ми само ги попитах с по-остър тон дали искат да ми докарат инфаркт и как така дават ножица без да попитат.
Те ми казаха да съм била спокойна. Close
Картофобелачка не съм давала,но е малко по-безопасна от ножица и трябва да пробвам.
Нашия си има мини тоалетна и си ходи сам по нужда и вече дори не ми казва , че иска да ходи,събува се и сяда,ако ще ака ми казва , че е седнал.
Като се изпиша ми казва като вече става и.
Дайте предложение за интересно занимание с децата.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 07:46 от Mamma.Maria.

# 380
Моите свекъри дадоха на малкия тесла Joy Втори път не се е повтаряло, но щях да получа няколко инфаркта наведнъж Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 11:21 от Анонимен

# 381
Вземете им от пласмасовите комплекти.Моят майстор си носи чука и теслата навсякъде,майсторите вкъщи падат от смях с него.Само ходи да им допомага 😁

# 382
И ние имаме два различни комплекта едното е куфар с какво ли не,а другото е работилница с куфар.Умръзнаха му .Не играе много много с тях.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 11:29 от Mamma.Maria.

# 383
  • Велико Търново
Моите свекъри дадоха на малкия тесла Joy Втори път не се е повтаряло, но щях да получа няколко инфаркта наведнъж Stuck Out Tongue Winking Eye
Цъкам си аз различни оферти за електромобили, че много искам вече, но реших да видя какво става в бг мама. Хоп и попадам на твоя коментар Simple Smile нали се сещаш за каква Тесла веднага си помислих! Викам си брейййй, какви свекърви... Simple Smile))

# 384
нали се сещаш за каква Тесла веднага си помислих! Викам си брейййй, какви свекърви... Simple Smile))

Дай Боже всеки му такива !!

Ходи на ясла. Все още е с памперс. В яслата се храни сам, вкъщи се глези и ние го храним Rolling Eyes

# 385
Цъкам си аз различни оферти за електромобили, че много искам вече, но реших да видя какво става в бг мама. Хоп и попадам на твоя коментар Simple Smile нали се сещаш за каква Тесла веднага си помислих! Викам си брейййй, какви свекърви... Simple Smile))
Хахаха, развесели ме Joy

За яденето яде сам, но е много незаинтересован, в смисъл може да хапне колкото да не е без хич и след 3-4 дни да се сети за ядене изобщо, което мен не ме устройва. Затова аз го храня, но понякога пускам и детско, въпреки че не харесвам тази тактика, но иначе няма спирачки на едно място и за минута.

Ходихме на море, добре си прекарахме, но е обезпокоително, че по морето не се спазват никакви мерки. Не говорим за дистанция дори, а за маските по магазините, храна ,аз витрини, дезинфектанти дори нямаше в магазините и няколко аптеки Joy В София в този ред на мисли е малко по-различно положението все пак и въпреки големия брой неспазващи се усеща рязка разлика с провинцията. Както и да е, та изкарахме си хубаво почивката все пак, доволна съм, малкия също, обичам морето през юли, тъй като е спокойно. Баща му уж да го учи да плува, но никаква не я свършиха Grinning, но с пояса си се носеше по водата, абе кеф му беше на детето, личи си.

За памперса имаме напредък, но несъществен...каквото такова, все ще се получи накрая.

# 386
  • Down Under
При нас нали е зима и големи дъждове, почти не можем да излезем. На мен взе да ми тежи. Той не само че не спи през деня от както стана на година, ами сега взе и да удължава периода на будуване по 13-14 часа. Сутрин става в 7.30 и вече ляга в 21ч. Цял ден не спира, аз едвам кретам.  Не е палав, но има страшно много енергия. В такива моменти си мечтая да сме в БГ и да го връча на мама 😁 Тука и на градина не мога да го пусна, супер тегаво.

# 387
Ние сме до под кривата круша с памперс , аз го храня ,от време на време проявява интерес сам да си боцка нещо . Храня го на неговата маса и стол пускам детско и мирува. Ако трябваше да го гоня с лъжицата ..щеше да си седи гладен. Проблем са още шишетата отказва да пие вода от всичко което му предлагам ,когато сме навън и е много жаден пие от сламка,но вкъщи са сръдни и предпочита да си седи жаден от колкото да пие . Имаше интерес към спортните шишета на девин,но за кратко.. ползва ги да мокри и прави гьолчета .

Какви баланс колелета взехте, и по какъв критерии ги избрахте?

# 388
Дървено беше нашето,не знам защо мислех че метално ще му е тежко и трудно ще го управлява.Бързо му омръзна,голяма скорост развиваше,като му схвана цаката,а и като беше по леко още повече.Та сега ако трябваше да взимам,нямаше да е дървено.Подарихме го на едно негово приятелче,но то е кротко дете,кара си леко и нормално,не е като моя дивак 😁
Скрит текст:

# 389
Нашето колело е Лорели спайдер- черно на цвят.

Общи условия

Активация на акаунт