СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 767
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
Мами, един бърз въпрос. При провеждане на пробен изпит по бел втори модул вие ли четете на детето преразказа или то само си го чете? Колко пъти?

# 196
  • гр.София
Първо самО изслушва аудиофайл-четат му. После то пак самО си чете текста за определено време и му го "скриват".

А,освен ако питаш за писане у дома-по желание.  Или аз й чета,или сама си чете по няколко пъти.

# 197
Мами, един бърз въпрос. При провеждане на пробен изпит по бел втори модул вие ли четете на детето преразказа или то само си го чете? Колко пъти?
Аз му го чета веднъж. После15 мин. той сам си го чете, БЕЗ да си води записки. След това се прибира текста и 1.15 ч. пише преразказа, както прецени - чернова- белова; план-белова или както може:)

# 198
Благодаря. Щерката прави пробен изпит и не ми беше ясно. Освен това имахме и техн.проблем. На път съм да се гръмна. Не знам как ще оцелея до края на цялата сага.

# 199
И моят в момента прави пробен изпит. А аз съм натоварена от госпожата със задачата да съм му квестор. Но това е трудна задача - пет пъти се скарахме по време на изпита Simple Smile

# 200
Моята държеше да е сама, но е супер нервна. Предадохме вече. За преразказ от курса им дадоха от "Войната на таралежите". Каза, че било трудно. Както и самият тест.
На вас какво ви се падна за преразказ?

# 201
И моят в момента прави пробен изпит. А аз съм натоварена от госпожата със задачата да съм му квестор. Но това е трудна задача - пет пъти се скарахме по време на изпита Simple Smile
Това сме аз и моят човек при опит за симулиране на реален изпит вкъщи. Sweat Smile
За да ме дразни, може и 2+2 равно ли е на 4 да попита?

# 202
Моята държеше да е сама, но е супер нервна. Предадохме вече. За преразказ от курса им дадоха от "Войната на таралежите". Каза, че било трудно. Както и самият тест.
На вас какво ви се падна за преразказ?
Из „Капитаните от Бискайския залив”
Станислав Стратиев
Много е изнервен и той. Намери време по време на пм да разсъждава, че било добре, че аз няма да съм на истинската матура с него:)

# 203
Ох, откъде ги вадят тия текстове?

# 204
Откъс от Войната на таралежите се пада преди няколко години на нво. Та не е да са проявили особено творчество.

# 205
Чета си кротко книга и го пазя по време на пи. От другата стая се чува шум. Обръща се и 5 мин. ме гледа втрещено. Питам "Какво" -отговаря ми " Виждаш ли как ме разсейват..." междувременно минали още 5 мин. Казвам "Не се разсейвай, а пиши". След малко (що ли ми трябваше) казвам много тихичко "Отивам до тоалетната" - 10 мин. разсъждава на глас как квестора на изпита нямало да му съобщи такова нещо....Е какво да го правиш такова? Simple Smile)))

# 206
Опасни са.Joy МollyBy, що не му каза, че го тестваш колко бързо се разсейва?
Иначе шегата настрана, в миналогодишната седмокласна имаше и такъв случай. Квесторите не спрели да бъбрят през цялото време, което е дозатормозило децата.

# 207
  • sofia
Здравейте, момичета! Имам един особен въпрос. Възможно ли е синът ми да влезе от моя профил в изпитай.ме за пробния тест, защото само моя профил го "различава" като курсист в Междучасие, там са резултатите му и връзката за регистрация ми беше изпратена от школата още в началото на учебната година. Аз му направих профил, но виждам, че имаме различен достъп до материалите. Например от моя профил предходни тестове могат да се правят свободно, а от неговия 70% от тестовете пише, че са платени.
  Вашите деца само с лични профили ли влязоха?

# 208
  • София
Здравейте, момичета! Имам един особен въпрос. Възможно ли е синът ми да влезе от моя профил в изпитай.ме за пробния тест, защото само моя профил го "различава" като курсист в Междучасие, там са резултатите му и връзката за регистрация ми беше изпратена от школата още в началото на учебната година. Аз му направих профил, но виждам, че имаме различен достъп до материалите. Например от моя профил предходни тестове могат да се правят свободно, а от неговия 70% от тестовете пише, че са платени.
  Вашите деца само с лични профили ли влязоха?
Може и с твоя профил. И ние ползвахме моя мейл. То даже май така трябва, а само по изключение децата си правят нова регистрация.
Виж като влезнеш дали ти е активно зеленото поле “ученик” и тестовете там.

# 209
  • sofia
Благодаря ти, renni79! Активни са тестовете, ами ще влиза с моя профил. Поканих го през моя профил като " родител" , но тестовете за него пак остават платени. Дано не объркаме нещо, сигурно като са ми пратили първия линк е имало възможност да го добавя като потребител, но съм пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт