СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 767
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Приравнят към максималния изкаран, а не към максималния възможен. Така максималните 71т ще станат 100т при кандидатстване.

това сигурно ли е?

# 211
  • София
Jam, да. Вижте в резултатите от Оли има една колона с проценти.

# 212
  • София
Jam, да. Вижте в резултатите от Оли има една колона с проценти.

Видях. Такива проценти има обаче само при резултатите по физика и астрономия. За другите олимпиади няма. Да не би защото само по тези предмети макс.брой точки е различен от 100? Но пък при астрономията ясно се вижда, че е точно както ти казваш...

# 213
Добро утро, дами!
Изкушавам се да ви поздравя като ББ, в цеха за маски в Хасково, с думите : "Здравейте, булки! Как сте!" Heart

Вчера набора прави онлайн ПИ, от СМБ - секция Плевен. Беше само първи модул, без преразказ. Хич не съм очарована от резултата. А теста беше лесен, според мен.
Бих го пуснала, но не съм пробвала дали мога да го сваля от линка, който пратиха. А и не мисля, че ще представлява интерес кой знае колко. След Великден ще има по математика.

Честит празник на всички, не само на празнуващите! Бъдете здрави, щастливи и цветни!
Честит имен ден на мен Simple Smile
Дано скоро му се види края на всичко това Flowers Four Leaf CloverFlowers RoseNature Sunny

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 10:52 от Дикси

# 214
Честит празник! Flowers Hibiscus
Аз съм приятно изненадана от сина по бел има голям напредък,ни когато се засича време не смогва. Явно трябва да засичаме. Понеже рядко правим цяла матура наведнъж, ще пробвам да засичам време на части, някак.

# 215
  • у дома
Happy моето също не му стига времето по бел-за математиката не е перфектен,но като цяло 30-40 мин за 1 част му стигат. А по бел си открива  почти всички грешки на онази задача,но понеже започнах са зосичам време установих ,че то не му стига да го препише. Съответно и за тезата не стига,че не ги прави като хората,ама и за тях не му стига времето.

# 216
  • sofia
Моят син след поредната неделя днес, запълнена с пробен изпит, каза че не иска да чува за каквото и да е учене поне до утре вечерта. Не искам да го разочаровам, че Междучасие са му приготвили курс почти всеки ден. При нас напрежението и преумората вземат връх, а има още два месеца...Незнам какво да направя, за да го кара  по-леко.

# 217
  • София
Днес всички вкъщи почивахме.Кой както желае.Наспахме се, мързелувахме,поседяхме навън на припек...Наборката по едно време реши да разпусне с домашното по рисуване.Не съм я карала да прави нищо друго.Има нужда и от такъв ден.Аз мешах няколко напитки ,та вече съм на фаза-мисля да си лягам...

# 218
  • София
Ние пребивавахме навън и на слънце, така да се каже - в гори тилилейски.
Започвам леко да се притеснявам за дъщеря ми. Придобила е блед восъчен цвят на лицето. То вярно, че кожата ѝ е такъв тип, ама чак толкова...
Има ли смисъл да взимам витамин Д се чудя. За мене май е излишно - в сто статии пише, че червенокосите с лунички много бързо го синтезираме. Но за детето не знам.

# 219
  • София
Целия ден си бяхме вкъщи ние... Дани си имаше уроци във Веди до 13:30, после игра на компютъра целия ден, аз готвих 100 манджи, мъжът ми си работеше. А, имах и разкрасителни процедури! Хванах мм да ме подстриже, че вече приличах на разплетена дамаджана 😁, косата ми е дълга и къдрава, май добре се справи или поне не личи 😂
Витамин Д пием и тримата. Аз и мъжа ми сме с недостиг, особено той, а на детето давам профилактично, още повече сега, като не излиза да събира слънчице...

# 220
  • София
Приравнят към максималния изкаран, а не към максималния възможен. Така максималните 71т ще станат 100т при кандидатстване.

това сигурно ли е?
Да, синът ми мина през това.
В неговата година нямаше максимален резултат нито по Биология, нито по Химия (ходи и на Физика, но нея не я броя) и по двата предмета точките, с които участва в класирането бяха трансформираните.
Ако не се лъжа даже по Биология максималния бр. точки бе над 100, които преобразуваха към 100 (реално това се виждаше като резултат), а след това преобразуваха към максималните постигнати.
Примерно, ако макс. точки са били 96, детето с тези точки получава 100, а дете с 65 - 67.71

# 221
Медиите съобщават, че от днес до четвъртък, включително, учениците преминават в облекчен режим на дистанционно обучение. Така дневната им натовареност ще бъде от 2 до 4 чАса. Децата и младежите ще се занимават с образователно-забавни дейности.  Нашата класна обаче прати съобщение, че ще си учат. Днес ще имат онлайн в Microsoft Teams математика, български и география.

# 222
  • софия
При нас и без облекчен режим са с толкова часове, но домашните са като за по 2 пъти повече.

# 223
Медиите хич не ги слушам. Има си заповед от мон, в която си пише, че училището си решава дали ще учи, за да наваксва с материал или ще кара на облекчен режим с дейности по интереси.

# 224
Нашите не учат. Единствено днес трябва да карат час на класа. Ще му разнообразявам ваканцията с тестове.
Изкарахме съботно-неделно с каране на колело по гори и чукари. Наборът само в събота, защото се омята на едно спускане и вчера го игра контузен. Направихме и лек тен.

Общи условия

Активация на акаунт