СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 779
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
  • София
При нас ще се учи от 10-12.30. Днес им е казала класната, че само математика ще имат. Абсолютно излишно е това, ядосана съм като цяло.

# 226
  • Велико Търново
При нас от днес учат с програмата за втори срок - от 8,30 до 13.00, с 30 мин.часове. Започват и с контролни, та да видим. Много ме е яд - по география и биология дъщеря ми направи тестовете, които бяха дадени, пусна ги /с forms работят/, днес учителката по география каза, че не била получавала тест. А възможност за повторно изпращане няма. Ако пише оценки, не знам...

# 227
Неприятно е това. Как така не го е получила? При нас пък често пускат тестове, които децата не успяват да отворят...
Пак ми изчезнаха класациите в Школо. При вас как е?

# 228
Музика, изобразително изк., физическо, час на класа - това е програмата за цялата седмица.
Като ваканция е, само дето учителите се водят на работа.
Доволна съм, ще навакса със старите домашни и ако успея, ще пробутам малко задачи.

# 229
  • София
При нас се водят на училище днес и утре, с всички часове по програмата, но за обсъждане и консултации.

Статистики в Школо има. Както и три шестици от миналата седмица насам.

# 230
При нас също учат, в момента имат час по музика:)
Red, аз бих давала през ден витамин D, ако детето не стои  поне един час дневно на слънце.
Синът ми  при възможност да излиза и да стои в двора, се е заврял на най-тъмното възможно място- на тавана. Пие през ден.

# 231
  • София
При нас ще има от 10 до 13:00 само срещи с класната, свободна програма, щяли да си говорят, да гледат филми на споделен екран, споменала, че може и някоя теза да напишат.... Обаче днес младежът не успя да  влезе в часа, изпрати скрийншот на класната, че не може да се логне и тя му казала, че няма проблем, само си говорели, още десетина деца също имали проблем с влизането. Абсолютно безпредметно и тъпо е това ангажиране, щом няма да се учи...

# 232
  • София
Моят син след поредната неделя днес, запълнена с пробен изпит, каза че не иска да чува за каквото и да е учене поне до утре вечерта. Не искам да го разочаровам, че Междучасие са му приготвили курс почти всеки ден. При нас напрежението и преумората вземат връх, а има още два месеца...Незнам какво да направя, за да го кара  по-леко.
При нас психически са зле нещата. Не спи до 2 часа нощем, уж ляга, а по някое време почва да скача из къщата, буквално. Напоследък почна и да не яде. А се хранеше много добре. Постоянно иска да е сам, дразни се от всеки. Почна да издава разни звуци из вкъщи, уж като бойни викове, но има и някакво напрежение, което изкарва с тях. Досега добре се справяше с онлайн обучението, предаваше множеството домашно в срок, учеше уроците, но вчера едва реши 5-6 елементарни задачи и каза, че не може повече. Освен да го оставя да учи минимално, друго разрешение не виждам. Съучениците му почти не предават домашните, максимум 5-6 деца ги правят, то е невъзможно просто, ще се побъркат децата...
Братовчедите ни в Детройт са приключили учебната година преждевременно, моля се и тук да измислят нещо такова.
В нашето училище няма ваканция ...

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 11:36 от didita4u

# 233
  • София
И при нас няма да има ваканция. Програмата е малко олекотена, включени са и два пробни изпита - по български и по математика.

# 234
  • София
...
В нашето училище няма ваканция ...
Има нужда от почивка и разтоварване това дете.
Не знам защо няма да имат ваканция, но по-добре някак да се скатае една седмица.
Аз вчера разпоредих да не се пишат домашните за днес и утре. При тях също едва 5-6 деца са винаги изрядни (и моето в това число). Но то пък се оказа, че им ги искат за след великден.

# 235
  • София
И при щерката няма ваканция. Днес от 10 часа е пред компютъра. Вярно, че едното е Междучасие и езиков курс, но ученето си го има.

# 236
Понеделнишки графика беше с видео консултации : от 9 до 10 БЕЛ -бяха всички , от 10 до 10.30-гео -половината , от 11.30 до 12-АЕ -само 5.Довечера от 18 е на Междучасие.Наистина, няма да има нов материал , но са доста активни учителите през "ваканцията".Домашните са със срок 21.04.

# 237
  • Някъде в Европа...
Бисквитка, явно търновчетата най-много ще учат през ваканцията. И при нас е същото - програма от втори срок, 30 мин. часове 🙄, и при нас контролни...

# 238
Днес имаше само час на класа. Следващи часове - след седмица.
Направи сутринта и един тест по математика от книжката на Просвета, без мрънкане и без нито една грешка. Така го искам всеки ден. Да свършва бързичко каквото му дам и после да си прави каквото си иска и да не го закачам. До изпитите може и да се усети, че това е в негов интерес, а не както обикновено аз да му мърморя цял ден, а той да вика "после" и да си лазим взаимно по нервите.

# 239
  • София
Щерката е доволна че все пак ще имат  по нещо в скучните и монотонни дни.А вие що не пуснате  една бележка по семейни причини и да си починат децата като имат нужда? Аз предложих, но  щерката отказа
Днес  писа  нещо по музика, вчера прави проект по  рисуване Simple Smile Тая седмица ще имат Бел 3 пъти в режим преговор  на  шестокласния материал.Днес ги събра да каже оценките от теста от онзи ден с разяснения.Има шестица.Доволни сме и двете.Реших да й  спестя торзмо днес поне с допълнителни тестове за упражнения, но за утре- няма да й се размине.
Аз имам  друг проблем- не знам на вас дали ви се случва....Изскачат ми разни тестове от фейсбук, темата, или някъде другаде, аз принтя и трупам.Да има.Ама в един момент  не знам кой тест откъде е бил .И ако нямам отговорите става забавно.Вие имате ли такъв проблем? Ето- един тест за Неразделни исках да й дам....но ми е без отговори .Ако някой може да помогне с жокер за него, ще съм много благодарна

Общи условия

Активация на акаунт