СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 16

• 29 744
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
  • у дома
Да,искам-за мен най-важният въпрос е ако се върнат и някое дете се разболее недай боже или е под карантина за конгакт за  датите на НВО пак ли ще пеят песента,че може да се кандидатсва и без точките от  НВО? Сега е момента за нагиск за евенгуална резервна втора дата...
Другото,което искам ако може не ден преди изпита,а сега да уточнят кой материал ще влиза и кой не-ако се сетя още неща ще дописвам...

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 22:44 от svetlaem

# 556
Мисля, че сега е моментът да натиснем пак за втора дата.
И също - кога ще има яснота какво точно като материал ще включва НВО.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 22:30 от ТришаР

# 557
  • София
В тона на горните коментари: предвиждат ли определянето на втори дати за провеждане на НВО за 7 клас.

Предвиждат ли връщане в училище през май месец и преди определените дати за НВО?

Кога ще стане ясно кой материал няма да се включва в изпитните теми.

# 558
В предаването от вчера тя казва, че ще се включва само материал, преподаден в класната стая. Но това е доста обширен отговор, наистина е добре пак да се пита.

# 559
  • софия
Аз бих попитала дали и каква подготовка имат за провеждане на он-лайн изпит.
Пиша въпроса без да съм гледала днес и без да съм ви чела. Извинявайте, ако не съм точна или се повтарям.
Сетих се още - смятат ли да изготвят общи правила и процедура за провеждане на ДО и как ще следят за прилагането им?

# 560
Точно такъв въпрос за он-лайн изпит бих задала , провокирана от разговор с Междучасие.(обмислят ПИ по математика да бъде по модел на изпита в ТУ , който е бил скоро).
Може ли да помоля , някой който е плащал  четвърти модул по банков път , да ми пише на л.с.Благодаря !

# 561
Какво представлява този изпит на ТУ? Как се гарантира честност?

# 562
  • софия
На кръстницата на детето синът се яви. Не съм я разпитвала подробно. Спомена, че е било по скайп. Не съм чула да се оплаква, детето изкара 6ца по математика.
Мъжът ми доста он-лайн изпити държи. Някои от тях от вкъщи. Задължително включена постоянно камера, преди започване на изпита обхожда стаята с нея, за да покаже, че няма никой друг. Но при тях въпросите са такива, че няма от къде да препишеш.

# 563
Нямам представа , ако може Хепи да сподели (дано не бъркам , но май дъщеря и се яви скоро на предварителен изпит он-лайн ).Миналата седмица попитах за предстоящия ПИ по мат. кога ще е и ми отговориха : " след празниците , обмисляме с г-н Симеонов да последваме примера на ТУ за он-лайн изпит.Малко по-различно ще е от ПИ по БЕЛ , който си беше с квестор в зоом  и ще пратим на децата подробни обяснения".Не знам , коя беше дамата на телефона .

# 564
Обаче тези изпити са и нож с две остриета. Има доста технически проблеми и ти анулират работата. По един квестор на до 4 деца. Доста е сложно
Да, дъщеря ми се яви в тракийски университет, а за ТУ само четох за онлайн изпита, бяха им правили реален предварителен в училище. Но онлайн в ту е бил по сходен начин като тракийския.
А и има по няколко дати

# 565
  • София
Аз пък хич не искам да ги навеждаме на мисълта за онлайн изпит и съм много против такъв. Не мисля, че могат да гарантират честно провеждане.
Предпочитам присъствен изпит с намален брой деца в стая и на по-голямо разстояние и отворени прозорци примерно.

# 566
  • София
Тръпки ме побиха от опцията за онлайн изпит. 🙄
Дано не се стигне дотам.
Продължава да ме вълнува техническата страна на въпроса: кой може да гарантира изправност на устройство, липса на прекъсване на интернет и електричество, при това на територията на цялата страна?
Биха станали повече рисковете от това човек да се разболее за изпит.

# 567
Не може
На едното дете с Уиндоус 7 няма бутон за предаване на работата. Просто липсва. Уж всичко наред, днес гледахме резултати че е с неоценена работа. При дъщеря ми имаше други технически проблеми. Уж бяха правили тест, технически и на връзката предния ден. И пак. И това за само 400 човека. Иначе инсталираш специален софтуер, блокират ти екрана и те заснемат, трябва да си сам и т.н., трябва да изровя инструкциите ако ви е интересно,а може и да ги има в нета.
За матурите е абсурден вариант.

# 568
И за мен е невероятно да има онлайн изпити. И също съм против. Ако до 9.06 (още си мечтая за старите дати) бъдат с ДО, а на самото нво са по 5 в стая присъствено ми изглежда най-просто.

# 569
На мен ми хареса идеята с двора Simple Smile Но дъщерята веднага контрира,че фег двор няма Joy Ми на стадиона Joy, през 2 метра Simple Smile с ръкавици и шлемове
Ох ако може по- скоро да е само, че не се издържа

Общи условия

Активация на акаунт