Август наближава вече, нетърпеливи сме да гушнем малкото човече <3 – Тема 4

• 21 562
  • 703
  •   1
Отговори
# 135
Днес бях на фетална ехокардиография и всичко със сърцето се оказа наред засега. Докторът ми обясни изключително детайлно за всяко съдче, клапичка и т.н. Много се успокоих. Препоръчвам този преглед, ако имате възможност.

Къде го прави?

# 136
Момичета, някоя от вас ходила ли е скоро на ФМ в Св. Петка? Аз другата седмица ще ходя и не знам какъв ще е реда... Таткото вероятно няма да го допуснат, но има ли някакъв ред, в смисъл да си носим, или да ни дават маски, ръкавици? В някои болници им давали, на други места чувам, че трябва да си носим 🤔

# 137
Момичета, някоя от вас ходила ли е скоро на ФМ в Св. Петка? Аз другата седмица ще ходя и не знам какъв ще е реда... Таткото вероятно няма да го допуснат, но има ли някакъв ред, в смисъл да си носим, или да ни дават маски, ръкавици? В някои болници им давали, на други места чувам, че трябва да си носим 🤔

Вземи си за всеки случай,и най-вероятно ще влезнеш сама,поне при мен не пуснаха никой. Simple Smile

# 138
И аз искам да се запиша за фетална ехокардиография в трета градска,звъня им от 2-3 седмици и все ми казват нищо не знаем за момента,имате време до 24 седмица,обадете се пак в понеделник.... знам,че цялата работа е заради короната,но все пак ми стана кофти.

# 139
Здравей,
Аз съм в Св.Петка и за следене и за изследвания. Мъже не пускат въобще в центъра, за прегледа е ясно,че отново не се пускат.
Носи си само маска,ако искаш, нищо не дават ня място.

# 140
Днес бях на фетална ехокардиография и всичко със сърцето се оказа наред засега. Докторът ми обясни изключително детайлно за всяко съдче, клапичка и т.н. Много се успокоих. Препоръчвам този преглед, ако имате възможност.

Къде го прави?

Варна. Дом за детето.

# 141

Къде го прави?

Варна. Дом за детето.

temma, би ли дала малко повече информация за мястото, специалиста, записване на час и друго, което смяташ за важно?
От Варна съм и не съм ходила все още на ехокардиография. 😊

# 142
  • София
Здравейте момичета, за Света Петка да допълня само,че не позволяват струпване вътре, влизаш,регистрираш се, и ако има преди теб за преглед,си чакаш реда отвън.
И понеже днес имам рожден ден ,щях да ви почерпя виртуално ,но в предвид положението ни,няма да качвам снимка ,да не си тормозите мъжете през ноща за торта Blush
 Марая , ще трябва и редакция на годините на първа страничка,благодаря .

# 143
Момичета малко ме е срам обачее да ви питам аз ли съм единствена или и при други се случва 😂. Ами като правим секс и като свърша ми став на топка корема и твърд за 2,3 мин..явно получавам контракция и хич не е приятно дори си мисля ,че му е много неприятно и на бебчо Sad а пък да правим секс и да не свърша малко не е честно 😂

# 144
Момичета малко ме е срам обачее да ви питам аз ли съм единствена или и при други се случва 😂. Ами като правим секс и като свърша ми став на топка корема и твърд за 2,3 мин..явно получавам контракция и хич не е приятно дори си мисля ,че му е много неприятно и на бебчо Sad а пък да правим секс и да не свърша малко не е честно 😂
Радвай се, че правите секс..на мен ми е забранено заради котракции. Не издържам вече 😭

# 145
  • София
Алеона, честит рожден ден!!! Пожелавам ти да си много здрава, щастлива и да родиш леко едно прекрасно бебче!!! BirthdayTadaBalloon

# 146
Радвай се, че правите секс..на мен ми е забранено заради котракции. Не издържам вече 😭
А да бе правим .. 😁 всеки път си казвам край това беше , защото наистина съм притеснена да не му направя нещо .. изобщо не е често така или иначе хаха.. действам по другия начин 😂

# 147
А да бе правим .. 😁 всеки път си казвам край това беше , защото наистина съм притеснена да не му направя нещо .. изобщо не е често така или иначе хаха.. действам по другия начин 😂
На бебето нищо няма да му стане, но знам, че от оргазъм се получават контракции, а ако имаш и без секс е опасно. На мен ми забраниха, но си сънувам☺  разни неща.

# 148
Алеона, честит рожден ден! Да си здрава, много щастлива и август месец да се радваш на най-голямата радост - живо и здраво бебче! Весел празник! Heart Flowers Bouquet Birthday

# 149
Чувствам се ужасно некомфортно. Имам чувството, че съм глътнала диня и корема ми се разпъва от нея. Не знам дали е от нарастването на бебето ( 20 седмица съм), или от лактулозата която вземах 3 дена ( без особен ефект), но до сега не бях се чувствала така.
Имам съвсем малък корем, който сякаш се появи в последните 2-3 дена,  но като легна и ми е трудно да ставам или пък да се обръщам от една страна на друга, сякаш имам мускулна треска на коремните мускули.
При вас как е? Имате ли това усещане сякаш сте с мускулна треска на корема.

Общи условия

Активация на акаунт