Август наближава вече, нетърпеливи сме да гушнем малкото човече <3 – Тема 4

• 21 298
  • 703
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, здравейте, знаете ли някакви сайтове за рокли за бременни, нещо по евтино? А моето бебче нещо не шава от вчера...дали е нормално това, 20 седмица съм?
Аз имам няколко попадения от Remix, но трябва доста да се следят.

# 121
Досега какво си купихте за бебето?

# 122
Аз с нищо не съм започнала, още ми е рано, но пък се оглеждам за колички и ако харесам бих поръчала.

# 123
И аз нищо няма да купувам още. Една боба, шише, памперси и толкоз. Всичко друго имам от синът ми, не са стари нещата. На 3 години почти. Пера, суша и ще го обличам

# 124
  • София
Хаха, Буболеса, точно Tummy butter е мазилото! В началото се чудех дали не трябва да го разтопявам на водна баня, но после като си представих как всяка вечер трябва да го правя и реших, че ще го чопля Satisfied

Днес мина и моята ФМ. Имаме си дебеланко! В 22г.с. съм и нашият е вече 534гр!!! Направо не ми се мисли до края колко голям ще стане. Това за мен е малка изненада, защото аз съм ниска, баща му е кльощав... Очаквах дребно бебе, което... така де... да се роди лесно Smile И така, все пак да си кажа, че бебока бил чудесен, перфектен, суперлативи, суперлативи ... Позира за снимки, цял албум ми отпечата. Пред кабинета ме риташе и видях как ми се мърда корема за пръв път. Интересно беше днес. Relaxed

# 125
Бих казала, че всичко без кошара (взела съм само такова next to me за сега), ваничка, козметика и естесвено памперси 😁

# 126

5 бр бодита с къс ръкав
5 бр бодита с дълъг ръкав
1 връхно якенце
Подложка за преповиване
Чорапки 5 бр
Комплект за изписване
3 ромпарчета
Хавлия 2 бр
Възглавничка
Комплект за кошара
Играчка за кошара
Шезлонг
Помпа за кърма
Това е за сега! 😁

В събота ще взимаме кошарата

# 127
  • София
Джеми, много се радвам за хубавите новини! Hug Нека си расте детето, после ще го мислим Grinning
Tummy butter-a го бях позарязала, но го преоткрих онази вечер - точно и аз с нокът го чоплих Joy

Аз още нищо не съм купувала, само набелязвам някакви неща - количка, легълце... и до там. Ще пазарувам след месец-два Blush

Момичета, от днес усещам нещо странно... Два пъти вече се получава едно като твърда издатина на коремчето, усещам, сякаш бебо ме подпира отвътре с глава Flushed След няколко секунди изчезва, не е болезнено, но е сууупер странно Grinning

# 128
Jamily, супер новини, значи добре се храни детето Wink нека си расте Heart

Буболеса, и аз имам от време на време такива издатини Simple Smile и аз си мисля,че е бебето, въпреки че с подобно описание във ФБ групата някой беше казал, че са контракции Thinking Та като напълно невежа по въпроса и аз се чудя, но беше интересно преживяване Simple Smile

И аз нищо не съм купила, разглеждам, събирам мнения и след месец-два и аз ще купувам. Не че съм суеверна, но още сега бих взела въпросната бяла шапчица за бебето Simple Smile ако някой си е купил, може да сподели откъде  Relaxed

# 129
  • София
Роли, много е странно, наистина Grinning Надяваме се, че не е контракция, а бебо маха за здрасти Grinning

Ооо, шапчицае супер готина първа покупка! Heart

# 130
Джеми, много се радвам за хубавите новини! Hug Нека си расте детето, после ще го мислим Grinning
Tummy butter-a го бях позарязала, но го преоткрих онази вечер - точно и аз с нокът го чоплих Joy

Аз още нищо не съм купувала, само набелязвам някакви неща - количка, легълце... и до там. Ще пазарувам след месец-два Blush

Момичета, от днес усещам нещо странно... Два пъти вече се получава едно като твърда издатина на коремчето, усещам, сякаш бебо ме подпира отвътре с глава Flushed След няколко секунди изчезва, не е болезнено, но е сууупер странно Grinning
Бебчето трябва да е това. Днес и моята топчица се беше издула и цялата подскачаше. Леко я потупвам и започва да рита, а коремът ми шава.
Като човек, който има контракции, ще кажа, че ще ги познаете ако са такива. Създават доста голям дискомфорт (поне при мен), понякога са болезнени. Затова радвайте се на топчиците си и не мислете за лошите контракции. 💌

# 131
Хей кити, последвах съвета ти и леко се потупах по корема и веднага получих ответен отговор, а до сега дори не го бях усещала 😃.

# 132
Хей кити, последвах съвета ти и леко се потупах по корема и веднага получих ответен отговор, а до сега дори не го бях усещала 😃.
Снощи и аз  потупах корема, че мъжът ми все не можеше да го усетих и следващите 2 часа получавах отговори 😄 излезе ми през носа... и реших, че повече няма да притеснявам госпожицата.
Може би съм луда, но забелязвам, че когато шава повече от нормалното и като почна да говоря каквото и да е и спира.
Мъжът ми каза, че съм тотално луда 😐

Относно покупки-количка, кошара за пътуване и игра, шезлонг, комплект с шишета , стерилизатор и помпа.

Бях писала преди, че имам много ниски стойности на вит. Д, изписаха ми спрей. Но при последното ми посещение се оказа също така, че захарта ми е 6 при норма 6.1. Лекарката каза, че е притеснително и след 10тина дни пак ще пускам всички изследвания да видим дали  вит.Д се покачва и също така как е захарта Sad

Аз съм в 21 г.с. и бебето е 360 грама, а доколкото чета на всички са около 500 гр.🤔 АГ каза, че е нормална, не каза че е малка 😐

То

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 00:40 от Daisy1123

# 133
Моят син преди реагираше много на музика. Сега е много обича да слуша музика Wink
Сутринта отидох да ми пишат болничния и ме минаха и на преглед по ЗК. Ей, не се спря. Ха насам, ха натам Wink
Вечерта имах частен преглед и пак същото. Подскоци, въртели, чудесия. Едва го измери и снима Wink ама си е якичко. Така ми друса тумбака.

# 134
Днес бях на фетална ехокардиография и всичко със сърцето се оказа наред засега. Докторът ми обясни изключително детайлно за всяко съдче, клапичка и т.н. Много се успокоих. Препоръчвам този преглед, ако имате възможност.

Общи условия

Активация на акаунт