Август наближава вече, нетърпеливи сме да гушнем малкото човече <3 – Тема 4

• 21 290
  • 703
  •   1
Отговори
# 105
Докато е бебе е по-статично и по-спящо ( Дай Боже) детето. Ама след 1 година и като проходи- ах леле майко! Wink
Моят сега само ме разкарва като панайрджийска мечка- " мамо, ела. мамо, дай. мамо, виж.". Аха седна някъде- има пиш. Аха седна- айде н=да играем на нещо си.. Абе, пълни са с енергия Simple Smile

# 106
Не съм грам суеверна и откакто съм бременна не позволявам на никой роднина да ми се бърка в нещата и да ми дава излишни съвети.
Но от началото ми тръгна с кървене, контракции, болки, проблеми със шийката... сега не мога да се успокоя и да си пазарувам на воля.
Иначе и ние процедираме като G.Savova - в денят, в който ни преведат заплатите, си отделяме по една определена сума и така знаем, че всеки месец сме заделили за бъдещите покупки и за раждането.
Пък и като че ли сега, когато не излизаме никъде, харчим значително по - малко.

# 107
Здравейте мами 😊
Чета ви от началото но все не ми оставаше време да се включвам.
Чакам момченце.
Термин 28.08
Трето дете. На 30 год. От Добрич

# 108
Дано спиш по-дълбоко.
Ох, това моето на моменти така подскача , че цялата ме разтриса. Заяканло е много. Утре имам преглед на частно само , за да го видя как е.
И моето много мърда, иска само да ходя напред-назад, седна ли.. дупка ще ми направи

Хаха и при мен е така. Когато съм в движение, почти не го усещам. Когато вече легна или седна.. се почва едно ръчкане.

# 109
Пак засилиха с къса шийка... 28мм с коремен ехограф. Вече не знам какво да мисля и на кого да вярвам Sad

# 110
Пак засилиха с къса шийка... 28мм с коремен ехограф. Вече не знам какво да мисля и на кого да вярвам Sad
А защо не пожела и с вагинален да те погледнат? Нещо друго казаха ли, изписаха ли ти да пиеш? 28мм е наистина късичка.

# 111
Защото ме е страх да не стане по- е с вагинален.
Пия Алеракт, биолектра, но шпа, спазмалгон

# 112
Момичета, здравейте, знаете ли някакви сайтове за рокли за бременни, нещо по евтино? А моето бебче нещо не шава от вчера...дали е нормално това, 20 седмица съм?

# 113
  • Köln
Здравейте мами
И аз да се запиша в новата тема.
Термин: 14.08.
Днес бях на ФМ и до колкото разбрах всичко е наред, бебчо тежи 470гр., което ми се вижда доста при положение че аз съм в 21+6 г.с.
Но важното е да е добре.

# 114
Момичета, здравейте, знаете ли някакви сайтове за рокли за бременни, нещо по евтино? А моето бебче нещо не шава от вчера...дали е нормално това, 20 седмица съм?
Много хубави рокли и дрехи има по вторите употреби. Аз преди ИП си купих доста неща от там

# 115
  • София
Здравейте!Включвам се в новата тема.Вчера бях на втора ФМ и вече знаем пола на бебето💃💃!!
Давам и аз данни да ме включите😘
Термин -21.08
Пол- момче💙
Бременност -втора
гр.София
Години -25

# 116
Някой да знае колко печене на коремчето на слънце е ок? Знам че не трябва да се затопля прекалено,но дотам.

# 117
О да! И аз съм фен на вторите употреби, но предвид положението...

Много хубави рокли и дрехи има по вторите употреби. Аз преди ИП си купих доста неща от там

# 118
  • София
Привет, момичета! Ей, че ни се раздвижи темичката! Hug

Успокоихте ме, че всички минаваме през едно и също Grinning Имам чувството, че това коремче изскочи за часове. Обаче за мазането и мен ме мързеше, но в един момент започна супер много да ме сърби и само мазането ми помага да не се драпам като крастава... Та успявам даже понякога и по два пъти на ден да се мажа, за мен това си е постижение Grinning

И аз съм абсолютен търтей, чувствам се като ръждясал слон. Гледам през деня да сготя нещо, да поразчистя, пускам прахосмукачка, но се уморявам бързо. Много искам да разчистя гардеробите, обаче нямам желание Joy
Качила съм 4 кг, стартирах 51кг (160 съм висока), а се чувствам мега дебела...

Джеми, ти Tummy Butter на Palmer's ли ползваш? Grinning Описанието е точно на място Grinning Аз си мислех, че съм крайно некадърна, ама то си е на камък!

Peacock, за шийката, онзи ден бях на ФМ и понеже и аз й треперя на шийката, питах доки. Тя каза, че с коремния ехограф я измерват по-къса, отколкото реално е. Надявам се при теб да е окей Heart

Роли, не съм много сигурна за печенето на коремчето, знам само, че задължително трябва да ползваме слънцезащита, че сега лесно пигментираме Blush

# 119
Някоя мама с високо кръвно вече.? Оф, ново двайсе при мен. Спокойствие няма.  От някоко дни засичам 150- 160 горна граница което е много. Утре доктора ме вика, та да видим.

Общи условия

Активация на акаунт