Август наближава вече, нетърпеливи сме да гушнем малкото човече <3 – Тема 4

• 21 279
  • 703
  •   1
Отговори
# 90
Джъмбо- Да, на Ботевградско работеше от 10 до 6 и нямаше много хора, супер спокойно. Аз също не вярвах, че работи.

Относно ходенето до тоалетна, през 2ч ходя. Имам чувството, че постоянно мога да ходя. А нощем също, ставам по 4 пъти.
Аз от 2 седмици започнах всеки ден да готвя или чиста, че не се издържа тоя затвор вкъщи. Уморявам се обаче доста след 2-3ч престой права.

# 91
Ние още не сме пазарували нищо, някак още ме е страх ( не знам дали не прекалявам), но все се утешавам, че все още има време.
Само се надявам до към юли месец да се вдигне  това извънредно положение...
Не си единствената. Ние също нищо не купуваме и така ще е до раждането. Мен ме гонят суеверия от този род. Иначе не вярвам на онези с яйцата, подстригването, прескачането на кабели и т.н. Smiley

Това с кабелите и яйцата не го знам, но и аз като цяло не съм суеверна 😁
Майка ми за сметка на това, постоянно ми говори как не трябва да се подстригвам и за да е спокойна, в крайна сметка се наложи да отменя подстригването, то и без това сега май няма работещи салони.

# 92
Ние още не сме пазарували нищо, някак още ме е страх ( не знам дали не прекалявам), но все се утешавам, че все още има време.
Само се надявам до към юли месец да се вдигне  това извънредно положение...
Не си единствената. Ние също нищо не купуваме и така ще е до раждането. Мен ме гонят суеверия от този род. Иначе не вярвам на онези с яйцата, подстригването, прескачането на кабели и т.н. Smiley

Това с кабелите и яйцата не го знам, но и аз като цяло не съм суеверна 😁
Майка ми за сметка на това, постоянно ми говори как не трябва да се подстригвам и за да е спокойна, в крайна сметка се наложи да отменя подстригването, то и без това сега май няма работещи салони.
Първата ми бременност беше ад откъм знаещи познати близки роднини всеки ми говореше всякакви неща . Най много ме тормозеха родителите . Мн съм ревала мн са ме ядосвали сега им казах чак в края на 4 мес и гледам да не слушам. Не вярвам на никви глупости аз работя в детски магазин от 8 години нагледала съм се на всякакви луди роднини и суеверия горките млади бременни. И на мен ми тровеха бременноста сега вече съм претръпнала и не се впечатлявам .

# 93
Нищо не купувам, ще се набавя всичко на по- късен етап. За сега само проучвам за детско легло/ кошче и от онези люлеещите неща дето не знам как им казват Simple Smile.

# 94
Аз лекичко почнах да преглеждам готовите комплекти за при раждане, но нещо ми се виждат ужасно скъпи и излишни, и се чудя дали ако не си сглобя сама няма да стане по-добре и по-евтино 🤔

# 95
Сглоби си. Безсмислено скъпи са!

# 96
  • София
Между другото майка ми онзи ден ми каза, че не трябва да чистя риба (нещо, което по принцип не правя, понеже ме е гнус), защото бебето щяло да спи с отворени очи Satisfied

# 97
Аз стартирах от 60 кг, но съм 175. Сега съм 67 и се чудя откъде толкова много, при положение, че само корема расте 🤔😀, поне така казва мъжът ми.
За мазилата - купила съм само на Икаров, мазах се 2 пъти и до там. Засега нямам нищичко никъде, само много ме сърбят краката 😩😩😩 Бебчето доста ме тормози и като легна към ляво или към дясно, и го усещам на наклонената страна и си представям как само го кламбучкам, ама и то не се дава 👶🏻
На мен свекървата ми забрани да се подстригвам и разгласи на всички новината за бремеността, че иначе "нямало да проговори" 🤣 Ние с мъжа се смеем, някак не ги възприемаме, смешно е, но аз наистина реших да не се подстригвам 😀
Все още нищо не сме купували, много рано ми се вижда, а още не съм била на втора ФМ и ми се иска да потвърдят, че всичко е наред, и че е момче 😀💙
Нашият бъдещ татко също е доста миличък, мие, чисти, готви. Но той и преди си ги е правил тия неща, сега просто малко повече 😀 По принцип аз съм май от малкото, която все още пътува до работа, та като се прибера направо хапвам и лягам, нямам време за домакинстване😀 Но като почивам от време на време съм на парцал, цял ден лежане, нищоправене и съм много изморена 😀 Трудно ми е да си обувам обувките, мъжа е пригодил една табуретка 😀 Като цяло си има несгоди, малко ми е странно да имам такъв корем, ама пък е много готино да си го галиш и гледаш 🤗 Несгодите със среднощното ставане ги имам и аз... Лошото е, че след това се въртя и заспивам малко преди алармата. Съпругът ми и той страда покрай мен, веднъж ми вика: ох, като се сетя че пак ще се става през нощта 🤣🤣🤣 И си мисля какво ще прави с ревящо бебче през няколко часа 😀

# 98
Ти си висока,  при всеки е различно. Моя приятелка е във 25 г.с и е качила 13 кг, но е 180 см и грам не и личи.
Ох , аз май не съм казвала, но всички от  компанията ни сме бременни. Стартираме с бебе с термин май и финишираме септември, даже една приятелка е със същия термин като моя.
Аз бях определена с термин 24.08, но при последния преглед казаха 15.08 точно на Богородица 😍.
Както казах взехме някои основни неща, тъй като направих общж списък и прецених, че ако всичко наведнъж купим... доста ще се усети

# 99
Аз от финансова гледна точка реших да пазарувам малко по малко ... особено с тази ситуация финанасите са ограничени и един голям шопинг август месец ще ни натежи доста.
Единственото суеверие,което “спазвам” е да не подстригвам косата си.

# 100
  • София
Не мога да ви опиша как ми олекна на душичката като прочетох, че повечето се сблъсквате с моите драми: нощно ставане, сънища/кошмари, мързел, мързел да се мажа... абе изобщо всичко, за което се сещам и ме трови напоследък.

Все си мисля, че като се постопли още малко ще почна да въртя повече км и с повече салати ще държа килограмите под око, а и ще се уморявам повече и ше спя по-дълбоко. Но може и само да си въобразявам. Rolling Eyes

# 101
Дано спиш по-дълбоко.
Ох, това моето на моменти така подскача , че цялата ме разтриса. Заяканло е много. Утре имам преглед на частно само , за да го видя как е.

# 102
Дано спиш по-дълбоко.
Ох, това моето на моменти така подскача , че цялата ме разтриса. Заяканло е много. Утре имам преглед на частно само , за да го видя как е.
И моето много мърда, иска само да ходя напред-назад, седна ли.. дупка ще ми направи

# 103
Аз от финансова гледна точка реших да пазарувам малко по малко ... особено с тази ситуация финанасите са ограничени и един голям шопинг август месец ще ни натежи доста.
Единственото суеверие,което “спазвам” е да не подстригвам косата си.
Аз правя друг номер. Откакто знам че съм бременна, всеки път като ми преведат заплатата и заделям някакви пари, които после ще използвам за закупуването на някои неща.

# 104
Ох, момичета, трябва да спрем да се тревожим за цифрите и килограмите.
Онзи ден племенникът ми беше на гости и забравих за ядене, за всичко - изморих се от игри и внимание. Така че споко - бързо ще свалим килограмите като се появи бебчето.
Иначе - голям апетит 😱.
От 58 кг, 173 см —> 64 кг в 20+5 г.с

Мажа се основно с Икаров и правя 30 Мин гимнастика - има много хубави видеа в YouTube.

Общи условия

Активация на акаунт