ЯНУАРЧЕТА добрички, махат със крачета и ръчички!

• 15 168
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
аз много харесвам зодия стрелец

# 166
А моя Съпруг и той е стрелец,ама е пълен непокис.Имам чувството,че и пред него да се оправям с чужд мъж няма да забележи. #Crazy Той не е човек на чувствата,много рядко изразява по-силни емоции,а аз съм супер емоционална личност и много му се дразня,че е....незнам къв е точно-безчувствен Embarassed

# 167
  • София
А моя Съпруг и той е стрелец,ама е пълен непокис.Имам чувството,че и пред него да се оправям с чужд мъж няма да забележи. #Crazy Той не е човек на чувствата,много рядко изразява по-силни емоции,а аз съм супер емоционална личност и много му се дразня,че е....незнам къв е точно-безчувствен Embarassed

Да бе, безчувствен!  newsm78 Я пробвай да се ''оправиш'' с друг без да е пред него дори и ще се изненадаш от твоя мъж... Вервай ми!  smile3506

# 168
На Ivonska пожелавам успех и дано тези болки да отшумят.
А тази ревност е много неприятна и мъчителна.При нас с таткото като че ли я няма.Все още нито един от двамата не показва такива чувства.Ние се познаваме 5-6 години и засега имаме доверие един на друг.Дори сме една и съща зодия - Везни.

# 169
  • София
Хм, ние с таткото се познаваме от 1 г. и 4 м., колеги сме. Embarassed Връзката ни е на месец и половина преди да забременея, беше планирано и смятахме, че всички предпоставки между нас са налице... Това с ревността изкочи скоро...

# 170
 Grinning развеселихте ме!
При нас май аз повече ревнувам. Той със сигурност ме ревнува, но много добре го прикрива Simple Smile ( той е Везни). А иначе снощи ме разби. Била съм станала по-студена откакто сме се оженили и искал да се държа по-мило. Искал си старото Вили  Shocked Rolling Eyes Не знам т'ва от липсата на секс ли, що ли?!  newsm78 Брака убивал всичко #Crazy Разни ей такива теории дошли изведнъж от никъде.... Странна работа  newsm78 Тез мъже понякога хич не ги разбирам  Thinking

# 171
  • София
Ама Ви отворих тема...  Weary

# 172
  • София
Венкова, и моят е Везни. Ревнуват, ама не показват!  Naughty

# 173
Стрелците сме мноооого чувствителни даже, но за неща, за които има смисъл Laughing ревнуването не влиза в този списък - загуба на нерви и време е Whistling  ако човек реши да изневерява можеш да си сигурна 1000%, че няма начин да не го направи - важно е да не се прекалява, да се уважава партньора и всичко да се прави възможно най-дискретно, за да не предизвикваш неприятни емоции в другарчето си.

Аз така го разбирам - когато не сме заедно навън не искам да знам къде е бил, с кой е бил  и нито какво е правил - важно е в сутринта да се събуди в нас. И същото важи и за мен - а какво прави всеки зависи от самодисциплината и доверието в другия Laughing
Убедена съм, че дори 3 дни да го няма - не ми е изневерявал, защото ме обича newsm44  newsm44 baloni

Разбира се това си е лично и само мое мнение  bouquet

# 174
Ами и тази тема е от ежедневието и сега може би ни прави повече впечатление....

# 175

Да бе, безчувствен!  newsm78 Я пробвай да се ''оправиш'' с друг без да е пред него дори и ще се изненадаш от твоя мъж... Вервай ми!  smile3506

Е,предполагам ,че ще се "жегне" , ама го казах образно.Не сме си давали поводи за ревност,а и си имаме доверие.(поне засега) ooooh! Но както всяка нормална жена и аз искам повече внимание и чувства  Praynig Иначе съм благодарна , че не е ревнив,защото предишната ми връзка(две год. и половина) беше изпулнена само с кавги и скандали заради болезнената му ревност.Ако щете ми вярвайте,ама за тези 2 год. не съм излезнала никаде без него-бившия ,де.А сега с мойто слънце сме на доверие и всеки ако реши може да си излиза сам-аз съм сигурна в него.Щото знам ,че не е от тоя тип хора-то аз го свалих него,аз бях инициатора за 1 среща и т.н. Hug Сега ми е смешно,щото пък не съм "плейбойка"-ама за 3 месеца връзка и вече 1 год.съвместен живот не съжалявам за нищо. Айде ,че пак се забравих да се спра  #2gunfire

# 176
  • Варна
 Здравейте на всички и добре дошли на новите майчета!!!
 Ама ви се е отворила приказка от вчера до днес...
 По въпроса за мъжете Везни- подкрепям 100% Клеми - много добре умеят да прикриват ревността си, докато аз пък съм Близнаци и обичам да си казвам почти всичко...

# 177
  • Варна
 А и още нещо за училището и аз го пропуснах, защото прикачих от някъде този летен грип. Вече се бях пооправила, но все пак не посмях да се появя сред толкова бремемнелки.
 Да се пазите че е доста уйасно усещане, макар че при мен не беше в много тежка форма и поотмина за 2 дни

# 178
Аз сам стрелец и чесно казано си ревнувам,но умерено.а и всички стрелци,които познавам са равниви.

# 179
Здравейте на всички и добре дошли на новите майчета!!!
 Ама ви се е отворила приказка от вчера до днес...
 По въпроса за мъжете Везни- подкрепям 100% Клеми - много добре умеят да прикриват ревността си, докато аз пък съм Близнаци и обичам да си казвам почти всичко...

smile3501  Браво "колежке" и аз съм Близнаци....  love001

Общи условия

Активация на акаунт