ЯНУАРЧЕТА добрички, махат със крачета и ръчички!

• 15 142
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Варна
mimi_81, и аз по цял ден съм пред компютър, но стола ми е на най-ниско положение, като облегалката е максимално отпусната. Като се облегна назад почти цялата се изсипвам под бюрото, но това ми е най-удобно за работа положение (още преди да забременея Wink)

# 151
Ivonska стискам палци да се отпуснат болките, щото и път ти предстои и купони  Laughing и все пак не си давай зор като не пиеш нищо

# 152
Angelina  Grinning на мен в Шейново ми правят и ехограф и БХС и фетална - на едно място е. Като ходя, първо ме гледат на ехограф, после ме мерят и после лекаря ме съветва  Thinking
Вече 4 ехографа ми направиха от 15.06 до сега smile3535
Защото съм паника и ходя по-често.....

261uu  261uu  261uu

# 153
  • София
Някоя от вас има ли проблем с таткото? Моят тази седмица ме докара до бяс - РЕВНУВА ме!!! Ревнува ме от бившият!!! Когато получа съобщение по мобилния в болния му мозък се оформят едни картини... Трае си ден-два и започва да подпитва и да ме блъфира! Пък аз подивявам, защото 1. съм независима овенка; 2. съм на 31 години и за сега успешно (даже твърде успешно) се справям с живота; 3. МРАЗЯ да ми нямат доверие, защото ако не ми вярват правя ''чудеса от храброст'' та поне да знам защо е всичко...

Но ме боли... Мислех, че сме постигнали синхрон, а и бременна... май и той има нек'ви хормонални смущения... smile3518

# 154
  • София
 Joy
Ще ме скъсаш от смях!
Тия мъже нямат спирка, бе! Моя, откакто съм бременна не ме ревнува. По пинцип, като се "взехме" въобще не ревнуваше, ама от ден на ден, все повече започна да ревнува. Обаче явно не му се вярва бременна да тръгна да кръшкам, та за сега е ОК.

# 155
  • София/Варна
ivonska, ти ме разби ...  #Crazy

# 156
  • offshore & overseas
Еееей, завиждам ви, мили дами!   smile3516
Моят лъвчо пък много рядко показва, че ревнува. Пуста лъвска гордост не позволява чувствата да се излагат, дори пред любимата. Освен това не сме отскоро заедно и сме се поопознали, макар че, знае ли човек... newsm76
А аз така искам да се усетя желана по този малко извратен начин!  luvbed
Просто ви давам и другата перспектива на "проблема", без да знам до каква степен е сериозен при ivonska, де...  hahaha
Желая на всички много любов и по малко ревност, но в никакъв случай болезнена.  #2gunfire

# 157
  • София

Аха. Трудно трая несправедливости, пък мъжките - хич! Мъжете едвам преглъщат своенравния ми и независим характер, а брат ми веднъж каза, че ги плаша...
Бе майната им, аз и без тях си мога!!!! А компромисите - с мярка и не само за моя сметка!!! Който иска и ако иска!!! Twisted Evil

# 158
Ivonska много ме зарадва Simple Smile
тая ревност ..... newsm62
Аз също съм овенка но нашия татко е дева и е много спокоен и отнесен newsm62 Слава богу нямаме проблеми от такова естество newsm62
Ти между другото кога си родена

# 159
  • София/Варна
Имах предвид, че ме разби с тая история - трябва да е доста неуверен мъж ти или да те вижда в момента като най-сексапилната мацка Wink

# 160
най-вероято я вижда като супер сексапилна. Бременните отделят някакви флуиди newsm62
а дали се съмнява че детето е от него newsm62

# 161
  • София
Ти между другото кога си родена

11ти април. А таткото е стрелец...  Sick

# 162
  • София
най-вероято я вижда като супер сексапилна. Бременните отделят някакви флуиди newsm62
а дали се съмнява че детето е от него newsm62

Съмнение не може да има, явно наистина смята, че и корем не би ме спрял... Twisted Evil ... а не е така....

# 163
Ха ха , аз също съм овенка и нашият татко е лъв, но си показва и 4увствата, и зъбките, и ноктите ако се наложи newsm62 но не бих казала 4е ревнува.Независимо 4е той е в София в момента, а пък аз в Пловдив.

# 164
Лелеее Shocked

мойто гадже (щото не сме се още бракосъчетали) никога не ме ревнува..... може би го прави тайно, той е Телец, аз съм Стрелец Laughing
Като се замисля и аз не го ревнувам...
Не е приятно да те ревнуват с повод, та камо ли без повод  bombs smile3535

Общи условия

Активация на акаунт