ЯНУАРЧЕТА добрички, махат със крачета и ръчички!

• 15 150
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Честит празник и от мен   bouquet

# 106
Честито на всички именички и именици, честит празник на мамчетата!

bouquet     bouquet     bouquet

# 107
Честит празник на всички и от мен!!!  bouquet
Малко късно, но сега се прибирам, бях на църква и в супермаркета.

# 108
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ и от нас!   bouquet Hug

# 109
Честит Имен Ден на всички и от нас! Да ви е живо и здраво името !

# 110
Честит празник на именничките  newsm51

Случвало ли се е на някоя от вас да има болки ниско долу? Вчера пак питах, но никой не ми отговори - изтръпват ли ви целите ръце и да ви болят костите на ръцете??? Thinking

Добре дошла Мим40  Hug
Ти във Враца ли си или? Аз не съм, но се прибирам понякога.....3пъти в годината, може да се видим
 smile3535 smile3535 smile3535

# 111
Да са живи и здрави всички именнички    bouquet

Относно болките - ниско долу в дясно ме понаболява като ходя много, днес даже бях на лекар, но не е нищо сериозно според моя доктор, просто от дългото ходене. Болки и изтръпване в ръцете - не, но според мен не би трябвало да има нещо общо. Може да е от начина по който спиш, ако си слагаш ръцете под възглавницата и спиш на тях, може за това да те болят. Поне при мен е така. Дано всичко да е наред, стискам палци, но не се шашкай  Hug

Моето бебе ще излeзe супер срамежливо и ужасно поспаливо  Laughing Изобщо не се показва, все е с гръб и все спи, само на татко си помаха веднъж и толкова  Simple Smile Доктора ми каза, че не иска да се ангажира с прогнози за пола сега, а чак към 20 седмица ще изкаже предположение, ама ние и не бързаме  Whistling

Аз да питам - болят ли ви вече кръстчетата? Че мен дали заради чупената ми опашка, ама голяма болка ме гони, особено след като съм лежала или седяла дълго - едвам ставам и болката е същата както като ми беше счупено? Кога започва да тежи бебето на кръста?

# 112
За болки - нямам, а една вечер бях спала цяла нощ на едната страна и крака така ми се беше схванал, че се събудих от болка, а мъжо се събуди от викове и ми направи масаж. Имах чувството че ми режат крака. Но други изтръпвания не съм имала, много често вечер краката ме болят.
А с перисталтиката нямам никакви проблеми, smile3550 но се храня предимно с плодове и зеленчуци, по-малко готвена храна, от време на време филийка черен хляб и много рядко нещо тестено с бяло брашно.
Аз имам леки проблеми със съня, понякога като стана до тоалетна и после трудно заспивам. А друг път като съм обзета от размисли също, но като цяло се наспивам не мога чак толкова да се оплача. smile3524
Направо вече нямам търпение да идва Януари и да си гушнем бебчетата.

# 113
  • София
Мен с Никол от 3ти месец ме болеше много кръста, явно някакви връзки се разхлабваха и беше ужасно. Не можех да седя повече от половин час на стол, трябваше все да съм "полегнала". А сега не съм имала никакви болки, явно вече каквото е имало да се разхлабва като сухожилия, ставни връзки по пояса са се разхлабили и е ОК...така си го обяснявам аз поне.

# 114
момичета, записах си час за фетална при д-р Марков на 4-ти септември, може ли някоя от вас която е ходила при него да ми каже колко и струваше
Относно болките ниско долу май всички сме ги имали от време на време а при някои и по-постоянно - аз лично гледам да не се натоварвам пия но-шпа и си сменям позата ако седя или лежа. А за изтръпването на ръцете може и да е нормално ама си питай док-и

# 115
  • София
40лв е феталната, допълнително се паща ако искаш доплер, диск и 3Д, аз нищо не исках, а доплер май те предлагат, ако видят нещо нередно...защото на мен само пусна да ми види кръвния поток в пъпната връв и го изключи,каза че всичко е наред, не ми е взимал допълнително пари.

# 116
мерси Klemy а снимки дава ли ти или ако искаш ти и си плащаш

# 117
  • София/Варна
Честит празник!

Мен болките в кръста започнаха в края на третия месец и мисля, че причината е тази, която Клеми посочи. Аз съм с луксация на тазобедрената става и заради това чувствам болки и там - мястото в което крака ми се свързва с таза.
Пише, че изтръпвания били нормални при бременните, но предимно в по-големите месеци и в краката, защото бебето можело да притисне голям кръвоносен съд.

И аз като Галина се храня с много зеленчуци и плодове и затова нямам стомашни проблеми. Само дето някои храни ми образуват метеоризъм Wink.

# 118
  • София
Е, как бе, дава, този профил на бебето е негова снимка, също в албума с ехографските снимки съм сложила снимка на "атрибутите" на малкия мъж, пак от там.  Laughing

# 119
яко  newsm10
вече чакам с нетърпение  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт