ЯНУАРЧЕТА добрички, махат със крачета и ръчички!

• 15 392
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Все пак утре ще дойда на училището, моя мъж реши, че ще вземе малката с него за 2-3 часа, за да се разсея и аз малко... Laughing

# 91
Здравейте! Отдавна не съм писала, но такъв мързел ме е подгонил... Иначе ви чета и ви се радвам. Вече цяла седмица ме мъчат едни лениви черва и се тъпча с какво ли не, ама ефект няма. Само аз ли съм така... И аз като вас вече искам да разбера пола със сигурност, ама да видим кога. Вчера харесах страхотни чаршафчета, ама бяха само в синьо и розово...

# 92
Мами,да ви питам,как се 4увствате емоционално напоследък? Аз нещо не съм в кондиция,и ме е яд,ама ве4ер не мога да спя,ако заспя сънувам кошмари,4увствам се напрегната,връщам си неща от преди и запо4вам да се ядосвам,някак си нерешителна,забравена,неоценена се 4увствам. Sad Sad Sad Дали ми е от хормоните или ....знам ли аз или какво? Sad Sad
Тази нощ беше такава напрегната за мен. Разплаквам се за дребни неща, после сама се дразня на себе си. Отделно, че вечер вече въобще немога да спя, неудобно ми е и все едни такива сънища сънувам и през деня приличам на парцал  Whistling Аз го отдавам на хормоните.

# 93
  • София
Честит празник на всички именнички,бъдещи и настоящи майки!  bouquet

# 94
  • Варна
Добро утро и от мен!!! Днес не съм на работа и се надявах да се наспа за много време напред, но уви...  #Cussing out

Аз иначе нямам проблем нощем, но ми е трудна да спя до по-късно!!!

Честито и от мен на имениците!  bouquet

# 95
Добро утро и от мен.И аз не спя особено добре вече-изобщо не ми е удобен новия матрак и по цяла нощ се въртя като пумпал. #Crazy
Ами Честито на всички Мимита и Мариянки  bouquet Много здраве , успехи  и леко раждане на бъдещите мами.

# 96
И аз не спя добре нощем. Слагам си една възглавница между краката и така ми е по-удобно, но сънувам много, топло ми е, ставам, ужас! А сутрин се събуждам в 6 часа Close
За лениви черва реших въпроса със закуска от овесени ядки и прясно мляко, а през деня сини сливи.

# 97
Добро утро на вси4ки Simple Smile Аз не съм писала отдавана и реших най-после да се появя.Честито на вси4ки именни4ки днес и добре дошла на mim40  Wink Относно спането мога да кажа 4е аз ли4но нямам никакави проблеми.Лягам и заспивам веднага и пове4е нищи4ко не 4увам.Нашият котарак бил крещял цяла нощ и никой в къщи не е могъл да спи....освен мен.С  други думи здрав сън.
Пожелавам ви приятен ден и дано не ви е много топличко през този горещ ден

# 98
Добро утро или добър ден, по-точно kaffeetrmker_2
Благодаря на всичка ви, аз съм от Мимитата. Hug Черпя ви по една целувка  love001
Като стана дума за спане, аз спя що-годе добре, но проблем ми е честото пишкане.
На нас ни казаха, че бебето е момче, ама нямам им доверие на тези доктори, докато не излезе да го видим..... Laughing

# 99
  • Варна
Добро утро и от мен!
Честит празник на всички именнички днес.

# 100
  • Willebroek, Belgium
добро утро и от мен мили май4ета  Hug 4естит празник на вси4ки именни4ки днес   bouquet
Mim4o добре дошла в отбора на януари 2007.леко бременеене и само хубави емоцци ти пожелавам  bouquet
за спането-направо е ад #Cussing outи аз немога да спя.по цяла нощ се въртя и пуфтя.аман с тая жега,а как искам само един дъжд да се изсипе ама нямааа #Cussing out

# 101
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  bouquet   bouquet   bouquet

# 102
  • София; Дружбето
Честит и от мене на всички Мимета и Мимувци Mr. Green

# 103
  • София
Да НИ е честит празника - днес е празник и на всички майки! Смятам, че като бъдещи такива е редно да се поздравим!!!  bouquet

# 104
  • София
Честит празник на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт