ЯНУАРЧЕТА добрички, махат със крачета и ръчички!

• 15 201
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Никак не са лесни даже-като съдя по моята сестра Close   Таткото и той е козирог-чудни ще сме Laughing
Да са живи и здрави Simple Smile това е най-важното.

# 226
  • София; Дружбето
На мен както ми казват, че може да съм за края на януари, предпочитам Козирог. С тях се разбирам чудесно, успявам да им се опъна на ината, обаче с Водолеите ми е по-трудно. Нали моя е такъв и иска и малката да е като него Crazy Ама тази идея хич не ми се харесва, целя къща водоносци, мерси - неща Mr. Green

# 227
  • София
Айде, айде! И аз съм водолей!  Mr. Green Нищо ни няма. Само сме малко особени на моменти, ама се преглъща!  Joy Чудя се живот и здраве нащо като е на границата между двете зодии, дали няма да ми целне баш рождения ден!  newsm78
Утре следобед съм на фетална морфология при Димитрова във Фемина. Да ми стискате палци, че с наближаването на прегледа нещо съм се попритеснила, параноя някаква!  Blush

За усещането - аз бебо (ако е бебо де) го усещам много нередовно, чак понякога се притеснявам и утре ще питам. Понякога ми бълбучи корема ясно и отчетливо, в други дни може целия ден да не го усетя.  Rolling Eyes Дано всичко да е наред и просто аз да съм по-дебелокожа!  Confused

# 228
  • София
Нищо не казвате за днещното училище.  Laughing

# 229
  • София
Нищо не казвате за днещното училище.  Laughing

Ами не изпусна много. Оказа се, че професорът ортопед не успял да дойде и замениха лекцията му с тази за храненето на бременната и кърмачката. Беше същото онова възрастно бабе, което я води и последния път тази лекция.
Всичко щеше да е прекрасно, ако някакво гадно бодливо растение не ме боцкаше във врата през цялото време, та не смеех да мръдна!  ooooh! Така ме убоде по едно време, че чак кръв ми пусна! Ама и аз темерут  Mr. Green и му ги поскастрих листата, без да забележи баткото сервитьор.  Whistling  И да издам Нинище, че се заглеждаше по сервитьора!  Joy  hahaha  Crazy

# 230
  • София; Дружбето
Да бе само Нинище Embarassed Как ми се беше надупил имах лоши помисли свързани със щипане и бягане после smile3532

# 231
  • София/Варна
Ним, ако е оня високия батко, той си е за заглеждане Wink
Ама май е прекрачил на другия бряг (това не мога обаче да го твърдя със 100% сигурност Wink)

# 232
  • София
Ето, знаех си, че съм изтървала нещо аз!!!

# 233
Добър ден и от мен  smile3535

Чета, че някои са се позабавлявали тази сутрин  newsm10 .
Аз пък винаги съм си мечтаела, ако имам дете, да е момче - Януарски Водолей  umbrella, добре, че поисках секцио, иначе щеше да е февруари - а те не са истински Водолеи   Thinking

Само чакам сега потвърждение дали в крайна сметка ще е момче Praynig , но съм 99.9% сигурна

smile3535 smile3535 smile3535

# 234
  • София
Да бе само Нинище Embarassed Как ми се беше надупил имах лоши помисли свързани със щипане и бягане после smile3532

rotfImao  rotfImbo  #Silly

Аз явно съм блеела някъде. Ама това щото лекторката беше точно пред мен и се чувствах като в първи клас - на първия чин пред другарката, не смеех да мръдна и да шукна.  smile3523 Че току-виж ме извикали на дъската да кажа къде има най-много калции и защо са полезни белтъците за ядрата!  newsm43

# 235
Kaзват,че бременните са по-сексуално настроени от другите жени  Joy Нищо чудно да ви идват такива помисли.Моя мъж сега ми казва,че нямам насищане откак съм бременна. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Ама тия дни ми е толкова топло и уморено,че му режа надеждите още в зародиш  Sick
 И при мен на работата идва един голям симпатяга-дистрибутор на дъвки-и той си е за оглеждане и за щипане  Embarassed Ама и жена му ще е януарска мама  Hug
 Малко несвързано ви пиша,ама сега се прибирам и слънцето не ми влияе добре  Sunglasses
 Обикалях да си търся големи дрехи,ама все дрехи за анорексички има,ако пък не-са като за лелки.Ужас-не мога да си харесам нищо.
 Жалко,че при нас няма училище за бременни-има много мами,които ще го посещават. Sad

# 236
  • София/Варна
mimi_81, а като се захлади следващата седмица мъжо да вземе да те заведе на пазар в Пловдив - там трябва да има дрехи за бъдещи мами.

# 237
В Асеновград наистина има страшно много майки, толкова деца срещам като дойдем натам и излезем по главната да се разхождаме. Направо се блъскаш в колички.

# 238
Аз споменах на нащо тати, че искам беба да е Симона, кръстена на него, а той се дърпа. Като го питах - добре, мислил ли си за име, той ми каза, че аз ще го избирам каквото искам и каквото ми хареса. От него били презимето и фамилията. 

това много ми хареса ще го използвам като довод ако имаме разногласие за името един ден  newsm10

# 239
  • София
Абе да не мислите, че така е по-лесно, аз пък искам моя да участва в избора на име, ама той си трайка, аз да го измисля, главата ми пуши вече... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт